Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pinkypik
    05. Ožujak 2016. 17:37

Pa da, ako je odvojiv uložak onda su valjda AI2.. 
    Već vidim tu malu guzu kako na moru puzi po terasi u šarenim pelenicama 😍

Sonja8
    05. Ožujak 2016. 17:42

Hihi, pinky, slatke su ful te pp 😊 a i po ljeti su sigurno bolje za guzu. Sto se covera tice, imas ih dosta povoljnih polovnih u grupi na fejsu, ili ako si u ZG, Odi do rodinog ducana, 75 kn je jedan, super je! 
    Pepita, mogla bih jos topli ručnik probati... Kako si ti? Ti je bolje malo?

Pinkypik
    05. Ožujak 2016. 17:48

Rodin dućan mi je blizu..sljedeća postaja 😄
    Osim mpp ovo mi je najdraže što sam naručila:
    Easeful Gauze Muslin Cotton Blanket Towel Wrap Swaddle 120*120 Blanket Washable
    URL: http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=261595525560&globalID=EBAY-AU&alt=web 

za dojenje u javnosti 😉

Alekssandraa
    05. Ožujak 2016. 19:52

Pozz curke !
    Mi danas cijeli dan imali goste...jedni otisli,drugi dosli...samo su se izmjenjivali.Malac nervozan,zivcani na cikama...ne znam sta mu je doslo,nije jos bio takav...Cijeli dan se borimo sa spavanjem,zaspi nam na rukama i cim ga spustimo u krevetic,on se odmah probudi..Bas sam iscrpljena,nadam se da ce nam noc bit nesto bolja od dana. 
    Mi dobili plivit kapi...pa necemo valjda i zbog njih imat problema. Pedica nam je bas cudna,nisam zadovoljna.
    Visnja,bravo za kg i cm ! Bas lijepo napredujete. Mi smo isto dobili uputnicu za ultrazvuk kukova i naruceni smo za desetak dana.

Pinkypik
    05. Ožujak 2016. 20:38

Aleksandra,možda je i on nervozan zbog 6 tjedana..tko će ih više znati. Totalno su nepredvidivi. Nema gostiju oni divota, imaš neki dogovor, oni polude. Ili su koma a kad dođu gosti glume kako su dobri..Pa ti sad pogodi! 😝 Nekima nije ništa od Plivita i normalno ih podnose. Moj nije,vrištao je od grčeva. Od frendice mala ih poliže. Probaš pa vidiš.

Pepita2109
    05. Ožujak 2016. 20:55

pinky ma zaljubit ćeš se 
    sonja probaj možda upali nadam se da će se iskakiti onako pošteno i rećiii aah haha tako moja kad ne kaka kao duže 
    a ja sam dobro, malo je bolje.. 
    sutra mi (nadam se sutra ) trebaju stići mollyine pelenice pa sam sva uzbuđena kao malo dijete heheh

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Mery15
    05. Ožujak 2016. 21:23

Je li ono nakon 3 mjeseca nema vise bojazni kad su u pitanju grcevi? E ako je tako, juuupppiiii, imali smo ih samo jednom kada sam ja doruckovala jaja.  Moram priznati da mi je to bio najveci strah, hoce ih dobiti, kako cemo to rijesiti,koliko ce trajati..

• buffy
    05. Ožujak 2016. 22:14

Vecer mamice😁
    Mi smo imali do sad goste... i mislim da 1.put mog malenog bas muci ne kakanje...pokusavali smo i vjezbanje i bicoklu i sad topli rucnik al nista..a bas je nervozan i trbih mu je iskocio😕
    Mery ja mislim da ovisi 9d bebe moze i do 4 citala sam dok god se ne razvije probavni sustav da mogu grcici...

MaliV
    05. Ožujak 2016. 22:44

Vecer svima 😘

Muz i ja bili cijeli dan na edukaciji u firmi, baka servis uskocila ❤️ Sad smo umorni, a malac je sovica, on bi u zivot 😜 Molimo ga da zaspe, ali nece 😂

Gagica, sigurno skacete.. I mi smo neki dan, i bas sam te se sjetila, ali kako se bisi javila taj dan, rekoh i vi skacete pa nemas vremena nam se javiti 😄 Proci ce, nama je trajao jedan dan, ali bome ko da je bilo tjedan dana, nije htio spavati uopce, samo dernjava

Mery, kupila sam jastuk za glavu, cini mi se jako dobar na prvu, samo sto nema presvlaku da se skine i opere, nego se cijeli jastuk pere na ruke.. To mi je jedino malo bezveze.. Sad sam ga oprala s mustelom, pa kad se osusi, cemo vidjeti.. Ovako na prvu mi se cini super

Visnjass, super rastete 👏🏼👏🏼👏🏼 Mi isto uzimamo biogaiu s d3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.