Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    visnjass
    27. Veljača 2016. 01:07

Mame kaj napravit, maleni nije kakao 24 sata.. znam kad je na majčinom mlijeku da to nije čudno ali on je na kombinaciji i prvi put se dogodilo da tako dugo nije kakao

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

• mama@
    27. Veljača 2016. 08:35

Jutro
    Visnjass bez obzira dali je beba na kombiniranom ili samo doji...normalno je da ne kaki i do 7 dana...mozda i vise.
    Bez brige obavit ce sve vjerujem vec danas 
    Lina ja Plivasept koristim na Galone. Kupujem po 3 litre pakiranja hahaha. 
    Sto zbog pasa koje imamo sto sad zbog maloga. Bez ustrucavanja zamolim sve da se štrcnu po rukama kad dolaze kod nas, a nama je to postala osnovna rutina kad dolazimo izvana.

Nocas je maleni odlucio da se naspavao u 4.20 hahaha.  Gledao, gugutao i oko 5.40 opet zaspao. Ja sam nastavila kunjati pored njega hahahahaha. 
    Sad eno opet spava.

Izgleda da ce biti lijep dan 
    Planiram u kratku setnjicu s njim

MaliV
    27. Veljača 2016. 09:32

Jutro svima ☺️

Mrkvica, kruh i kiseli krastavci? Omg 😳 Pa stvarno nekad nemaju mjere... 
    Pinky, kako ste spavali? 

Mi smo malog jucer ostavili kod bake, muz i ja otisli u kino 😄 Bas mi je to trebalo..

I bili smo na pregledu, ali se nismo cjepili jer doktorice nije bilo, a nisu imali nas kontakt da nas nazovu. Pa smo se samo mjerili- 6kg, 63cm 💙

I pitala me sestra kako ide s aptamilom, sve super, jel mu dajete vode, ja kazem da mu dam uz bocicu dodatno 10,20 ml, jer samu vodu ne zna povlaciti, zagrcne se... A ona da mu ne smijemo tako davati, da mora ici tocno po uputama, prepala me s osmozom i bubrezima, da mu to moze nastetiti 😳 Usrala se ziva. Pa, ako ima koji biser kao i ja da to nije znao, eto... Nikad ne bi rekla.. 

Ugodan dan svima, izgleda mi (bar tu kod nas, da nece biti sunca) 😕

... I kaj sam ono rekla, da sam narucila sve sto sam htjela s nexta? Pala je jos jedna narudzba 🙊😂

gagicamamica
    27. Veljača 2016. 09:48

Hej mamite. 
    Mi jucer odradili uzv mozga. Potvrdeno je krvatenje 1/2 stupanj sto je akmo reci normalan nalaz. 
    Kontrolu imamo za 2 mj da vidi dr u kojem smjeru ide razvoj. Pokazali nam babyhandling al to mi ostalo u glavi od prvog malca. S njim smo isli na vjezbe do 1.godine. 
    Mary kak se zove dr? Mi bili kod dr Cikare. Super je. 

I prvo cjepljenje odradili. Malo plakao....nije bilo temp. Malo danas topliji al ne ode preko 37.5 rektalno. Narasli smo u drugih mjesec dama jos 4cm i dobili 800gr. Tako da sad ima 5520gr i 61cm. Mali duuugonja cm 😁

Inace nase se lude noci nastavljaju.... Kenjkanje,stenjanje istezanje i nacicavanje do u nedogled. Umorna sam ko pas. I bas jucer kad ga ostavim mami da ga pricuva dok sam ja isla u vrtic po starijeg i s njim na sisanje ovaj mali odvali 3 sata spUavanja. 🙈 dzaba mi....

Moje mlijeko mmmm fino. Ja jednom potegla iz bocice dok sam izdajala onako fin gutljaj. Lagano i slatko. 

Pepita milka ko sedativ a? Hahaha bas si me nasmijala. 

Odo si ugoditi kaficicu. 😊 Pusim vas sve i nadam se suncu.🌞🌞🌞

R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...

gagicamamica
    27. Veljača 2016. 09:52

Mali pa to pravi mali muž. 👍😀 

Kino???? Aaaaa.... 

Opustosit ces next. Hehehe

R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...

MaliV
    27. Veljača 2016. 11:14

Gagica, i vi ste veliki  pravi dečko. I sretan vam mali roćkas sa zakašnjenjem 

visnjass
    27. Veljača 2016. 11:44

Pepita a sad sam ja skužila zakaj mi svaki dan treba milka od 300 grama.. sad mi je bila tu sa savjetima.. zašto prvo malog ne nahranim ako plaće i gladan je.. da.. nahranit ću ga pa onda vrtit tak da povraća i da.. zakaj mjenjam pelenu ako se nije pokakao  wtf? evo nije kakao već dan i pol a ja mutava mjenjam pelene 

zvala patronažnu u vezi ne kakanja kaže da mu dam zaslađenu kamilicu. kaj mislite o tome?

mama nadam se da će bit tak kak si ti napisala i da neću morati poduzimati nikakve druge korake

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.