Dan cureee..izgleda da mi skakucemo pravo
Visnjad ne brini pokakat ce se a zasladjenu kamilicu nikako ne bi davalaa.... opcenito secere mi nije u planu davati u blizoj buducnosti
Sinoc mi se prvi put budio svaka 3 sata..tako da sam ja malo umorna...svaka cast vama koje svaku noc tako...
Kod nas je oblacno i cini mi se da smo danas u kuci
Buffy,dobro je kad je budenje svaka tri sata....kod nas je prvo budenje nakon dva i pol,onda kad zaspi ponovo nakon sat vremena i treci put kad zaspi preko noci,to traje 45min,pola sata...kaos :-( kod nas to traje vec par dana i noci...ja sam preumorna...ne znam zasto se stalno tako budi,mozda ne pocica dovoljno?
Jel ima ko kakav savjet ? Sta da radim ? Nemam vise snage
Alekssandra mozda i vi skakucete... a da ga probas duze zadrzat na cici budnog...a mozda mu jednostavno treba mazenja..ne znam sta da kazem...znam da ima beba koje se jednostavno cesce bude dok nw uhvate ritam i rutinu... a tvoj je jos maleni bar ja mislim
Gagicamamica, da i mi smo jucer bili kod nje. Ma predivna je. Danas smo isli fizijatru, dr Cetinić. Isto jako divan. Pristup mu je za svaku pohvalu. Pregled se svodio na našu igru s njim. Veli da tako zapravo najbolje vide, jer su bebači s mamom i tatom opušteniji nego sa nepoznatom osobom. Igrali smo se dobrih sat vremena, malo se smijao, malo gugutao, malo se svađao sa igračkom. Potvrdio je da je desna strana cvrsca i preporucio vjezbice za to i za drzanje na trbuhu. Tek sada kada su nam pokazali sto je problem i mi to vidimo. Ali nema beda, ispravit cemo. Drago mi je da nas nisu bombardirali strucnim rijecima od kojih zaboli glava i pomislis puno najgorega. U srijedu ujutro baby handling. Mozda glupavo zvuci ali zapravo se veselim druzenju s drugim odraslim ljudima.
Ulovila sam pricu o uvaljivanju susjeda u kolica. Bez pardona sam im odmah na pocetku rekla da se ne uvaljuju bebi u facu i ne dodiruju ga. Jedna super susjeda u dzepu uvijek nosi gel za dezinfekciju ruku pa iako ga ne dodiruje redovno kada dodje ili se sretnemo malo istrlja ruke. Rodbini i prijateljima smo isto na pocetku rekli ne i ispostovali su. Cak i bake, koje je inace tesko sprijeciti u ljubljenju i grljenju unuceta.
E da, neka od vas je vec pitala ali evo da i ja pitam.. Moze li se bebacima napraviti osobna ili bas mora putovnica? Znam da je prije 4 godine bilo samo putovnica a nisam bila u kontaktu s nekim tko je tako malom djetetu pravio osobnu..
'Dan dame moje
Jutro zelim zaboraviti..place jedan,drugi se dere a ja skupa s njima kada mi je dopyzdylo smirivati ih.
Mali jos nema pojma gdje je..jedino sto zna kad zeli jesti a stariji ljubomorko vristi cim malog primim u ruke.
Barem je malena u Dalmaciji tako da ne gleda mamu u bespomocnom stanju.
Uglavnom..ja se ne tjesim Milkom kao Pepita..dragi sinoc s puta doneo neko vino s medom pa eto.
Udri brigu na veselje
Visnja sasvim je u redu da beba ne kaka i do nekoliko dana..dok god je on miran i ne pati ga trbuscic dobro je.
Moj ima naviku u 4h ujutro isprazniti se..
Na pocetku je svaku pelenicu punio a sada samo jednom dnevno tj. nocno.
Aleksandra, ne brini, smirit ce se. Skok vam vjerojatno duze traje i takva je beba. Mi smo tek nedavno uopce imali 3 sata u komadu, a jednu nic nas iznenadila sa 5. Ostalo je jos uvijek svakih dva sata, sat, pola......A eto imamo skoro 3 mjeseca. I po danu je takva, rijetko kad spava duze od 15min, pol sata i to naravno na meni ili pored mene ako ja spavam.
Nama umjesto da grcevi prestaju, u ponom su sjaju. Ja nis novog ne jedem a oni se nedaju. Plus glasnocu pojacavaju i abdukcijske ispod kojih se ocajno znoji i ne moze grciti nogice kad ju stisne. Ja dalje od dvorista i doktora jos nisam isla
Napokon danas nemamo goste, ali zato sutra imamo.
Pala narudzba iz nexta i emporiuma. Dragi je problijedio kad je vidio cifru. I kupila joj kuma u hm-u haljinu i bolero za krstenje
Lady kad imate kontrolu za kukice? Nadam se da necete jos dugo to morati nositi.
Moj malisa odvalio 3 sata spavanja al mama nije. 🙈 Mama s bakom radi kolace. Krstitke su nam drugi vikend. Jos ovaj tj moram ici kupiti neku obleku za krstenje. Nemam ideju..di da idem. H&M, Zara? Bubamara? Reserved? 🙈🙈
Ovi komentari pametni ajooooj. Obozavam ih. Ali bas. I ovo diranje prljavim rukama...lhubljenje u rukice....jao luda sam. Dobro smo mi jos i normalne s cim se sve susrecemo.
R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...
Sortiraj odgovore
Najstariji