Dobar dan drage moje
Renata pa tematika bi trebala obuhvatiti sve tvoje savjete u vezi svega, a naslov bi bio Od Renate za sve mame , zato jer više puta kad sam na rubu naprimjer samo pomislim šta bi Renata sada rekla, ili se sjetim pa si kažem smiri se Renata kaže.... pa nadopunim hehehe
Mrkvica sigurna sam da će joj se popraviti ima osjetljivu kožu dušica..
Ajmeeeeee kruha i krastavci, pa ja bih svoju istjerala iz kuće tako mi svega ili da smo kod njih jednostavno bih se pokupila doma... a za sve savjete extra pametne odbrusim, dobila sam i ja takav komentar za maramu, pa sam joj samo rekla da se prvo informira pa komentira... ma užaš šta im pada napamet pa ti ajde dijete ostavi da čuvaju..
Mery ma sve će to biti super, a za gel wooow ne bih nikad pomislila na to, svaka čast što je podjelila to sa tobom, a ti sa nama..
mama koja je cijena plivasepta?
jučer poslije posla je svekrva došla i odmah krenula maloj, ja joj kažem da opere ruke, a ona meni da je oprala na poslu xD pa sam joj rekla da, ali vozili ste se u busu, dirali kvake itd.. pa mislim stvarno ne razumijem te ljude...
MaliV svaka čast za kino
i bravo za momka pravog
gagica i kod tebe pravi beban
sve će to biti super na kontroli
da da milka moj normabel hahaha
Luki kod mene te čokolade ne bi dugo trajale hahahha
visnjass hahaha da da znači djelimo istu terapiju, a šta se tiče kamilice radije ju ti popij..
hahaha a kaj da beba ne kaka 10 dana kak se zna desit strašan komentar hahahah
tak je moja frendica jučer ja motala malu i nije se pokakala a ona meni da zašto nisam vratila istu pelenu, stvaaarno???
aleksandra moja je bila još gora... sve je to normalno... ne možeš natjerati bebu da duže spava i da manje sisa tijekom noći, samo će to doć na svoje s vremenom..
Lina uhhhh mogu samo zamišljati koji si kaos imala, i ja bih plakala
i ja bi malo vina, ili pivice, ali me strah hahahah zbog dojenja makar sam čitala da je piva dobra za mlijeko (naravno ne na litre hahahah )...
lady koristite još espumisan??
mene strah naručivati hahaha a trebat ću nabaviti još broja 74 jer imam jako malo toga, a ona već na 68 neko vrijeme hehe
Nama je noć bila ok, sinoć sam sisu uspjela malo unormalit, danas od jutra opet kaos, boljelo za poludjeti, malo masirala i ručno izdojila, i na kraju ju je malena fino sredila...
a dan je oblačan,ali smo ipak bile malo vani tek toliko da uhvati zraka
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Biki smo u setnjici 2 sata. Vani je sunce, jedino vjetrica ima ali smo se dobro opremili i jos pokrili dekicom u kolicima.
Ovo nam je prva duza setnja i prva s kolicima
Pepita kod nas je Plivasept tekucina 34 kn 1l u ljekarni.
Ovo za slatku kamilicu necu ni komentirati hahaha. Bas se zamislim ponekad
Mery mogu i bebe imati i osobnu i putovnicu, ali osobna je 3 puta jeftinija kad ćete se ići slikati javi molim te kako je to izgledalo
Vidim da mnoge spominju krštenje, zar se može krstiti u korizmi? Mi ni maturalnu, koja nema veze s crkvom, nismo mogli imati u korizmi, a kamoli tek neki od sakramenata...
Veli muž; da mi je netko rekao da ću se tako veselit kakici...
naše zlato se istovarilo, hvala Bogu.. nisam mu ništa htjela dati jer kako ste i pisale 1 dan nije ništa kritično
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
mama hvala na informaciji i ja ću se opskrbiti jer ovo nije normalno,, vidjela sada da ima više vrsta hahaha valjda ću znati odabrati...
visnjass eto dobila si pravo iznenađenje, hehe tako se i moj čudio kad jednom nije 2 dana kakala hahah, a sad se čudi koliko proučavam kakicu
e da nisam vam se pohvalila da se moja mišica također okrenula sa leđa na trbuh, ja ju ostavila na kauču skroz uz jer sam se spremala dojit ju pa htjela ubaciti još jedno drvo u vatru i ostavila ju rekoh nema šanse da mrdne kad čujem ja neko stenjanje ja pogledam ona na trbuhu a ruka zapela ispod nje hahahah, sada nema mrdanja nikuda, odmah stavljam stolicu..
i tijekom presvlačenja mi se počela odgurivati, okretati, hahha sva se preznojim, a to još nije ništa šta me čeka
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Ja se dobro svaki dan isplacem...ne znam jesu to hormoni,umor ili se jos nisam prilagodila novonastaloj situaciji...Bilo mi je smjesno kad su mi u trudnoci govorili da se naspavam dok jos mogu Ima trenutaka kad mi je bas tesko,bas budem jadna i depresivna ...
MaliV, bila je ok noć,kao inače svakih 3 sata, a od 6 ujutro svakih pola sata,sat.. dobar je bio danas. Jučer je očito bio 3. dan skakutanja. Nadam se da neće više (za sad)... 😏
Opet imamo problem s jakim bljuckanjem koje rezultira polusatnim bolnim plakanjem jer ga očito peče od povraćanja. Kako da mu pomognem? Stvarno se nadam da nije refluks jer se to samo povremeno dogodi,ne podrigne i zaspe i ako ga spustim nekad (a spustim ga jer je opušten i spava ko top i onda čekam da se mrda pa ga dignem)
Šećer ni ja ne bih davala malom djetetu,a kamoli bebi.
Pepita, haha ja uzmem kockicu, dvije jednom u toliko kad mi padne secer, dode mi smazat sve to cokolade ali ne smijem...Imam neku ludu zelju za onim mixom grickalica I to tamanim svaku vecer od kad je maleni uhvato ritam nocnog spavanja. Mislim da sam tonu toga pojela do sada haha
Alekssandraa, to je takozvani baby blues I proci ce, nekima traje duze nekima krace. On je u biti mjesavina tih naglih hormonalnih promjena I novonastale situacije, neispavanosti, straha za bebu. Ja se cudim samoj sebi kako I dan danas 20 ipo mjeseci od poroda cmizdrim na neke stvari koje me prije trudnoce uopce ne bi ni malo dirale...Sama sebi nisam jasna, ali hormoni cuda cine.
14.06.2014. L ♥
Sortiraj odgovore
Najstariji