pepita kaj se tiče wisha korektni su i ja sam zadovoljna. jedino pogriješim s veličinama. Ako se paket zagubi, vrate lovu i napišu ako paket ipak stigne da se slobodno zadrži u njihovom trošku.
jednom je moj muž naručio sat za 50 dolara i nije radio i pisao im je da ne radi i vratili su novce da bi skužio nakon toga svega da je to sat koji radi tek kad ga nosiš haha
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Pepita moja jos nije pogodila izvaditi blazinicu ali je probala cijeli paket strpati u usta i stalno mi ili rasiri prste u rukavu ili uhvati majcu usred rukava pa ni gore ni dolje nemogu ili mi ukoci nogice ravno pa nemogu pelenu zakopcati.. prefrigani su oni
Sonja a sto reci, bitno da mi pretjerujemo kad na to reagiramo..
Visnjass a vjerojatno je, jel starija zena? Mislim ja to s toplomjerom nebi napravila ni u najludim snovima. Prvo rekla mi je patronazna da puno mama tako osteti debelo crijevo ili samu sluznicu jer misle da je bolje sto dublje cackati ili se bebe naviknu na to pa ne zele same kakati. Drugo nemogu si zamisliti da meni netko to napravi a kamoli tako maloj bebi uzas uzas. Bitno da malisa prdi i da ima popisane pelene i naravno da vidis da ga to ne smeta. Iako nebi trebao predugo bas jer je ipaki na ad-u, bar ja tako smatram. Sa 6 tjedana bi ti se to moglo opet dogoditi jer se mlijeko mijenja, bebe sve iskorostavaju pa trrba vremena da im se skupi. Nama je tad najduze bilo da nije kakala. Pokakala se svaki put kada smo htjeli krenuti pedici I da.. puno mi jr lakse kada je to jednom dnevno nego kod svakog podoja sto je bilo kada je malena bila jos. A prdaci.. dosta puta se zamislis kako proizvedu takve rafale a tako maleni
Evo ja sam miskici mojoj opet prije podoja dala espumisan jer je komesanje pocelo i igra joj po crijevima strasno. Ali je mir Mislim da se to dijete nebi budilo opce da ju to ne zasmeta.. a mama bi bila kamenih cica
Jutro drage moje
Mi smo imali jednu od boljih noci do sada,nakon katastrofalnog jucerasnjeg dana i noci...napokon malo odomora.Spavali smo od 21-24,1-3,4:30:-5:30,6-7h. Vani je ponovno tmurno,zima i kisa samo sto ne padne ....depresivno vrijeme,jedva cekam proljece . Mm jos 4dana radi,pa napokon dolazi doma...bas se veseli.
Ugodan dan svima
Pozdrav curke
Visnja drago mi je što se bebac istovario i olakšao vas sve muka. Zbilja neka staro školska sestra. Šećer!!! Ali svakako daji tekučine ako dobiva ad.
Mrkvica ne vjerujem da joj je palo na pamet davati kruh i kisele krastavce. Na stranu to što je još pre mala za krutu hranu, ali i kada bude spremna pa nećeš joj odmah napraviti sendvič s buđolom kvragu.
Aleksandra samo se ti isplači. Ja sam prvi mjesec isto stalno plakala. Budu se normalizirali hormoni s vremenom. Nije jednostavno biti mama. Treba neki odušak.
Pepita bravo za okretanje. Iako to je sada još jedan cijeli novi set problema naravno :D.
Moja ima novi trik. Stavila sam je na onu podlogu za presvlačenje a nogice joj bile na krevetu. Podloga skliska, nogice ko motorići dok sam ja dohvatila pelenu mačka se odgurala preko pola kreveta.
Mi još uvijek vježbamo samostalno uspavljivanje. S tako tako uspjehom. Nakon početnog uspjeha u trajanju 3 do 4 dana malena je zaključila da joj ipak treba maženje za uspavljivanje. Tako da sada počnemo u krevetiću ali ako ne ide onda na ruke. A ima ona 7kg nije to baš jednostavno.
Identificirali smo stadije uspavljivanja:
1. Disco baby mlatara rukama i nogama i gleda naokolo i dudu pljune svakih 10 sekundi i onda kmeči i hoće je nazad. Tu je zaokupim mobilom ili božićnim lampicama (luda je za svakim izvorom svijetla) dok se ne smiri
2. Rukice su najzanimljivije ili evil plotting genious prebire po prstićima pred licem. Tu su kapci već teški i okicama polako trepće. Još uvijek pljuje dudu i zahtjeva je nazad ali sada je smirenije tako da ne moram biti u niskom startu da je lovim i vraćam u usta. Gasimo mobil i pomoćnu opremu jer postaju smetnja i ometaju je u njenom planiranju kako pokoriti svijet.
3. Mate Mišo Kovač okice se zatvaraju i ruke se šire pored glave kao da će reći ajmo sad cijela birtija. Tu više ne treba dudu i jedini problem je što nema koordinacije za mirno spustiti rukice pa je prene kada joj ruka padne pored glave. Pomaže maženje od vrha čela prema korjenu nosa.
visnajss meni se više sviđa nego e bay nekako se bolje snalazim.. ma mene je zapravo zanimalo mogu li je preko svoje kartice naručivati, nemam paypal, ima muž, ali iskreno ne mora on znati šta ja naručujem hahaha
Mrkvica hahahaha tak i moja, to rade sa nogicama sigurno zato jer se nadaju da im nećemo pelene stavit hahahah
moja je jutros prvi put gurnula prst u nos hahahaha
lillany ma ja kažem svaka čast mamama kojima same zaspiju bebice, mi smo bar napredovale da ju ljuljam u kolicima, a ako ne to onda sjednem primim ju, duda u usta i lagano ljuljuškanje, i ja se trudim što manje ju nositi, debljaju se heheh
hahahaha ajme kako sam se nasmijala na ove faze, pogotovo na mišu hehehe
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Jutro curke, mene evo malena istjerala 15 do 8 iz kreveta.. ona sad naravno spava a ja se pitam zasto bebe kao sto usvajaju noc dan ne usvajaju vikend tjedan 😂😂
lillany ma kako ne, vec su mi rekli malo piletine slobodno 😂😂
A ovo za uspavljivanje.. opisala si kako je i nama sada. Po novom se uspavljuje kod nas na krevetu, ja lezim kod nje i nakon sto je nahranim slijedi stage 1. 2. pa 3. Najgori su jedan i tri. Srecom ne traje nam to dugo.
Jutros nas je prvi put probudila gugutanjem iz kindaca. Al prefrigana je prasica, cim skuzi da je ignoriramo odma pojaca ton. Tocno zove dajte me uzmite
Aleksandra eto drago mi je da je napokon bolje bilo. Jos da ova spavanja pred jutro malo rastegne i bit ce to super.
Pepita bas tako, borbe zive dok pelenu zakopcam a ona mi se jos ruga, umire od smijeha
Jel namjerno uspjela ili je samo pogodila nos
LuKi curka je super, prica naveliko vec, i to ono da se zapitam od kud joj neke izjave. 😂😂😂 drago mi je da je maleni dobro i nadam se da ce se uskoro situacija poboljsati pa da dobije sekicu ❤
Visnja bez panike. Moja nije kakala 24 dana. Ja sam valjda najmanje panicarila, pedica mi hitnu pozvala da nas hitna vozi u Klaicevu. Tamo svi sokirani. Ni nakon cepica nije obavila. Uglavnom zakljucak je bio da je mlijeko toliko kvalitetno pa je sve koristila za rast i nije imala sta izbaciti. Doduse bila je samo dojena, ali svejedno, ona nasmijana, vesela, trbuh mekan, stolica normalna. Tako da bez panike, bez kamilice, toplomjer -.-
Kod starijih ljudi ide valjda pravilo da beba mora kakat svaki dan, da djecu treba podizati da sjede s 3-4 mj, da moraju prohodat s 8 mj pa ih se navlaci na ruke i da moraju biti troslojno obuceni da ne dobiju upalu pluca -.- treba pustiti dijete da samo odluci kad ce sta obaviti pa tako i sracku 😉😆
Uzivajte dok jedino zezaju kad se oblace, Pepita je vidjela moj slucaj, dok sam na wc-u dofura sve igracke na kotacice. I objasnjava mi da se dignem jer sam gotova po njenom 😂😂😂😂 sta je ono privatnost?? 😅😅😅
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Lilany, 😂😂😂 prejako objašnjenje 👏
Babygirl, 24 dana bez kakice? Uf. To je stvarno puno da se čovjek uplaši 😳 svaka čast da si ostala pribrana.
Moja cura vec treću noć lijepo spava, zaspi oko ponoć,jedan, dva i spava bar do 10,11,12 s naravno buđenjima za papicu svaka 3 sata. Pojede i nastavi coriti. Nadam se da je necu ureći i da ce tako nastaviti i dalje...
Pusica svim mamicama i bebacima, sto ljepšu nedjelju želim!
P.s.nemojte zaboraviti da je sutra zadnji dan za poreznu prijavu. Meni rekli na poslu da obavezno posaljem jer imam pravo na naknadu od 2-3 tis kuna. Pala sam na dupe. A kakva sam ažurna, cekam zadnji dan 😳
Sortiraj odgovore
Najstariji