Buffy moguce da zato toliko i visi na sisi.. moju duda smiri i kada ciki. Cak stovise kada papa fino se uspije isprditi.
Buffy-i moj visi na ciki, ali to je zato jer je ovisnik o ciki Htjela sam vas pitati jesu li (iskusnijim mamama) bebe povraćale kada bi im izbijao zub? Naš mali je dva dana za redom dva pita povraćao hranu i djučer mu napipam zub-izašao mu je i evo on normalno jede i ne povraća! Je li to od toga ili je to nepovezano?
Mrkvica, kapi djeluju odmah. Sadrzavaju simetikon koji kako udje u organizam tako izadje.
Prvo sam malom davala d3 od Plivita, al od njih nije mogao kakati. Onda sam mu pocela davati Bio gaiu sa vitaminom D i sve je ok sa kakanjem. Bio Gaiu sam mu i inace davala, al ne bih rekla da je pomogla.
Naanaa pitam jer mislim da sam za biogaiu citala da treba vise vremena da pocne djelovati pa sam mislila da je tako sa svima.. mislim da nasoj espumisan pomaze. Dala sam joj dvije doze do sada, smanjene kako je rekla patronazna i puno je mirnija i lakse ide. Cak se i pokakala napokon.. bas cu vidjeti kako ce biti veceras.
Vidis sad kada si spomenula moguce da i moja zbog d3 nije kakala ovo sad 5 dana.. isto pijemo plivit koje smo na recept dobili.
Mrkvice, tocno takobse ponasa i moja...identicno...cak i vrijeme...super ako pomazu kapi..i mi cemo ih onda traziti...s tim da se mi jos i borimo s cicanjem...sutra vaganje pa cemo vidjeti...zelim vam mirnu noc
Mrkvica, nama je patronazna rekla da Bio Gaia pocne djelovati nakon 10-14 dana.
Kada si joj pocela davati d3? Mi smo skuzili problem s kakanjem odmah drugi dan. Bilo mi je cudno jer prije nije imao problema s kakanjem, a kapi su bile jedina promjena pa sam isla testirati i skuzili smo da je do njih.
Super ako vam Espumisan pomaze! Nama stvarno nije, od njega se N jos vise grcio. Al nam je Sab Simplex bio super.
Naanaa nakon prvog pregleda prije dva tjedna sam kupila kapi jer nam ih je tada doktorica napisala. Od tada je pocela kakati samo jednom dnevno (prije je bilo po 2-3 puta dnevno) i u dva navrata se desilo jednom da tri dana nije kakala i sad evo skoro 5 dana.. neznam kako da provjerim jel do kapi? E i htjela sam te pitati jos jel dajes sab prije svakog obroka ili?
Spasavaju me tvoji odgovori
Lady ti grcici barem nama ne utjecu na hranjenje. Mala sisa ko luda kad je gladna, hlapljivica malena A ako zelis probaj neke kapi, koliko vidis ima ih vise pa mozda pomogne. I nadam se da ce vaganje sutra dobro proci, javi kako je bilo
Mrkvica, probaj dva- tri malenoj ne davat kapi pa vidi kako onda kaka. Tako sam ja svom N. Ako opet pocne kakati kao prije kapi onda je to to. Onda ili probaj Bio Gaiu sa vitaminom d ili trazi pedijatricu recept za vitamin d od Oleovita. Ja sam bas isla malo gledati iskustva drugih sa d3 od Plivita i nasla dosta njih kojima su bebe ili imale grceve ili tesko kakale od Plivita.
A Sab Simplex sam pri kraju davala u svaki obrok jer su do prije tjedan malome grcevi bili gori nego ikad. I onda se samo jedan dan pocelo smirivati, pa sam smanjivala dok prije dva dana nisam totalno izbacila. A na pocetku sam mu davala dva puta dnevno.
pozdrav klokanice moje
Igorova bebica nemam iskustva sa svojim djetetom jer mi je ovo tek prvo,ali imam relativno malu seku i brata pa se sjećam da su imali svakakvih faza od tih zubića od temp, plakanja, pretjerane smirenosti, pa nisu htjeli jesti, ne sjećam se da su povraćali,ali ja mislim da nije nemoguće.. a miš mali glavno da opet ima normalan apetit :)
Naanaa upijam tvoje informacije kao spužva heheh baš sam se sama pitala hoću sab ili biogaia i sad sam odlučila prvo sa tim sab simplex kapima, tako da hvala ti, i nadam se da će i nama pomoći, tj ublažiti bolove malenoj :) ako ne tražimo dalje hehe
Moja malena ima dva puta dnevno te napadaje kada se na cici svakih par sekundi nervozno rasplače, razmaše rukicama i nogicama, i grči se, samo što je ja onda maknem sa sise da se ne naguta još više zraka na taj način i dignem ju i onda se redovno podrigne ili isprdi kad je onako po pelenkici tupkam, a i sa prdenjem ima problemčića baš se onako napinje dok ne ispusti vjetrić i crveni se u faci.. kažem nije to sad neka faza da je moram satima nositi i da vrišti i plače, možda i bi da je pustim tako da se "smiri" na sisi, sad šta bi to bilo ne znam.. jesu grčevi, nisu, ili su to početni grčevi?? hmmm
i da napomenem ne vjerujem da je od umora, npr danas se probudila u 7, sat i pol smo bile budne, pričale i družile se i sve super,jela i zaspala je i onda se nakon sat vremena probudila i naravno taj napad sisa nula bodova, nosanje da,ali ono red mira red plača, i na kraju ju polegla na trbuščić u kolica tako malo ljuljala i pustila zvuk usisavača i zaspala je..
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji