Allegra moja nekada zaplace u snu ali to jako kratko traje i samo nastavi spavati, ne probudi se. A ovo sto dugo place i kenjkava je nama se dogada kada ima problema s prduckanjem, sva se grci mase nogicama jako nervozna je i malo se smiri i taman da ce zaspati i opet u krug.. mozda je i vama tako. Ili ako se svaki dan ponavlja isto mozda su grcici, neznam..
Allegra jeste li i vi ono na adaptiranom. Ako da jel joj dajes probiotike? Nama su se oni grcevi nakon jela skoro potpuno prestali odkada je na bio gaia kapima.
Mrkvica moji sastojci za taj čaj stoje i čekaju, a imam i dm-ov čaj od komorača, anisa i kima.. i naravno baš sam lijena za to i sad osjećam grižnju savjesti,jooj moram se nagovoriti.. tako se i moja probudi usred noći i dok sisa se isprducka kao malo prase,ali onako bolno sisa je tu da joj to ublaži valjda...
allegra moja se sinoć prvi puta probudila tako u plaču, ali u tužnom plaču kao da je nešto sanjala, i nakon maženja po glavici nastavila spavati (iako ne dugo, slabo spavamo), baš sam se prepala..ali ovo tvoje mi zvuči kao grčevi
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
lillany, je, kombiniramo dohranu i ciku...sada je na Novalacu koji u sebi ima probiotik tak da ne znam jel bi joj bilo previše da joj dajem i kapi..inače, imam ih doma.
Allegra i mi smo na hipp probiotiku ali nam je patronazna rekla da svejedno damo da ne moze stetiti. Doduse kod nas se navuce mozda za jedan obrok sisanja a sve ostalo je bocica.
A ja mislim da je nas pogodio skokic. Danas sam jedno 20 bocica radila i barem isto toliko puta je sizila na sisi. Nikako je nahraniti. Samo vice leee leee i gura rucice u usta.
Iako moram je pohvaliti sinoc nam je za bozic poklonila savrsenu noc. Budila se svakih 3.5 sata i nakon papice i presvlacenja odmah nastavljala spavati.
Cure, kad radite ad, kako pogodite temp., ja probam i toplo joj dam al njoj treba po 40 min da to popje i to se ohladi, jel to smeta?
Dobro jutro cure, evo da se i tu javim, posto sluzbeno vise nisam zimska trudnica, nego prvi put u zivotu- mama
Nas maliV nam je dosao jucer u 13.50, 3900/50, nazalost carskim rezom jer se nije ljenivac htio spustiti, a ja se nisam nikako otvarala i jos je pupcana bila oko vrata. Sad se oporavljamo i mazimo, a uskoro vam se aktivno pridruzujemo, makar sam vas i do sad pratila hehe
Pusa svima, nadam se da ste imale lijepu i mirnu noc 😘
MaliV jedva cekamo da nam se pridruzite i jos jednom cestitke.
Cure nama je patronazna rekla da su to sto ju pati grcici. Rekla nam je da probamo s espumisan kapima i masirati i topli oblozi.. koristi li koja od vas koje kapi za to?
Mrkvica, mi smo probali sa Espumisan kapima, al su malome grcici bili jos gori. Onda smo probali Sab simplex (isto je sto i Espumisan, al manja doza), i one su mu pomogle. Masaza nam je pomagala samo kad su bili blazi "napadaji", a kad ga stisne nije pomagalo nista osim nosanja i povijanja.
Vec drugi dan da mu ne dajemo kapi, a grcica nema. Izgleda da su kod nas prosli.
Sortiraj odgovore
Najstariji