Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mrkvica2
    26. Prosinac 2015. 11:14

Allegra moja nekada zaplace u snu ali to jako kratko traje i samo nastavi spavati, ne probudi se. A ovo sto dugo place i kenjkava je nama se dogada kada ima problema s prduckanjem, sva se grci mase nogicama jako nervozna je i malo se smiri i taman da ce zaspati i opet u krug.. mozda je i vama tako. Ili ako se svaki dan ponavlja isto mozda su grcici, neznam..

lillany
    26. Prosinac 2015. 11:54

Allegra jeste li i vi ono na adaptiranom. Ako da jel joj dajes probiotike? Nama su se oni grcevi nakon jela skoro potpuno prestali odkada je na bio gaia kapima.

Pepita2109
    26. Prosinac 2015. 12:18

Mrkvica moji sastojci za taj čaj stoje i čekaju, a imam i dm-ov čaj od komorača, anisa i kima.. i naravno baš sam lijena za to i sad osjećam grižnju savjesti,jooj moram se nagovoriti.. tako se i moja probudi usred noći i dok sisa se isprducka kao malo prase,ali onako bolno sisa je tu da joj to ublaži valjda...

allegra moja se sinoć prvi puta probudila tako u plaču, ali u tužnom plaču kao da je nešto sanjala, i nakon maženja po glavici nastavila spavati (iako ne dugo, slabo spavamo), baš sam se prepala..ali ovo tvoje mi zvuči kao grčevi

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

allegrazg
    26. Prosinac 2015. 15:01

lillany, je, kombiniramo dohranu i ciku...sada je na Novalacu koji u sebi ima probiotik tak da ne znam jel bi joj bilo previše da joj dajem i kapi..inače, imam ih doma.

lillany
    26. Prosinac 2015. 19:01

Allegra i mi smo na hipp probiotiku ali nam je patronazna rekla da svejedno damo da ne moze stetiti. Doduse kod nas  se navuce mozda za jedan obrok sisanja a sve ostalo je bocica.

A ja mislim da je nas pogodio skokic. Danas sam jedno 20 bocica radila i barem isto toliko puta je sizila na sisi. Nikako je nahraniti. Samo vice leee leee i gura rucice u usta.  
    Iako moram je pohvaliti sinoc nam je za bozic poklonila savrsenu noc. Budila se svakih 3.5 sata i nakon papice i presvlacenja odmah nastavljala spavati.

lady6
    26. Prosinac 2015. 22:05

Cure, kad radite ad, kako pogodite temp., ja probam i toplo joj dam al  njoj treba po 40 min da to popje i to se ohladi, jel to smeta?

MaliV
    27. Prosinac 2015. 06:36

Dobro jutro cure, evo da se i tu javim, posto sluzbeno vise nisam zimska trudnica, nego prvi put u zivotu- mama  
    Nas maliV nam je dosao jucer u 13.50, 3900/50, nazalost carskim rezom jer se nije ljenivac htio spustiti, a ja se nisam nikako otvarala i jos je pupcana bila oko vrata. Sad se oporavljamo i mazimo, a uskoro vam se aktivno pridruzujemo, makar sam vas i do sad pratila hehe 

Pusa svima, nadam se da ste imale lijepu i mirnu noc 😘

Mrkvica2
    27. Prosinac 2015. 09:51

MaliV jedva cekamo da nam se pridruzite  i jos jednom cestitke.

Cure nama je patronazna rekla da su to sto ju pati grcici. Rekla nam je da probamo s espumisan kapima i masirati i topli oblozi.. koristi li koja od vas koje kapi za to?

Naanaa2
    27. Prosinac 2015. 10:32

Mrkvica, mi smo probali sa Espumisan kapima, al su malome grcici bili jos gori. Onda smo probali Sab simplex (isto je sto i Espumisan, al manja doza), i one su mu pomogle. Masaza nam je pomagala samo kad su bili blazi "napadaji", a kad ga stisne nije pomagalo nista osim nosanja i povijanja.

Vec drugi dan da mu ne dajemo kapi, a grcica nema. Izgleda da su kod nas prosli.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.