LuKi a mislim i mi imamo problema sa probavom katkad a gdje neće oni tako maleni hehe
Mrkvica i meni zato sam zbunjena hahah, ništa počela sam sa čajem, kupila sam sab simplex kapi u slučaju da se nešto kao pojača jer nemam pojma da li da joj dajem ili ne.. a moja patronažna je na bolovanju dolazi tek poslije Nove godine a do tada ćemo i na prvi pregled kod pediijatrice
E tog mjerenja je i mene bilo strah sve do danas kada me je više bilo strah da ona ima temperaturu, mjerila sam joj guzi i nije bilo strašno, a i ona je bila mirna i čekala da toplomjer odradi svoje, kao što je naanaa napisala samo taj vrh gurneš..s tim da sam ga ja prije namazala melemom jer sam tako negdje pročitala..
lady super za kg, vidiš da si uspjela ja se više ne kužim ni u skokove ni u grčeve šta je šta,ali šta god da je proći će.. mi smo sinoć dobro spavali nakon tjedan dana nespavanja, a kako će biti ubuduće nemam pooojma.. nadam se da ćeš se uspjeti naspavati bar noćas da napuniš baterije...
nisam mislila da ću se ikad radovati spavanju po 3sata hahah ali ok je..
btw ako koja zna, sab simplex piše u uputama 15kapi prije obroka, baš svakog ili??
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pepita, to procjeni sama, koliko su jaki grcevi, ili ako je hvataju u odredjeno doba dana dan prije podoja prije vremena grceva . Ja sam svom malom davala u bocu prijepodne i predzadnju navecer, dok sam mu na kraju davala u svaku jer su bili bas bas jaki, da sam mislila da nikad nece proc.
Ooo temperaturu i mjerenje sam skroz i zaboravila..joj i mene je strah mu u guzu..
Mi sutra imamo pregled kod pedijatrice i sad me opet strah..ma da mi je tko reko da ce me svega biti tako strah ne bi mu vjerovala
Sad se opet brinem za tezinu..citajuci vas kako be spavte sad sam se zabrinula..moj je sinoc konacno zaspao oko pola 1 i do 7 i pol se.nije budio i tako ga vec 3 noci pustim da spava, a sad me strah da sam u krivu mozda da ne jede dovoljno..ma ja cu izludit s tom hranom i spavanjem...
Naanaa hvala, ja dojim pa ako možda znaš trebam li i svoje mlijeko istisnuti malo na žličicu? sorry ako gnjavim
buffy blago ti se, da bar moja tako hoće ja ju ne bih budila jer je tokom dana na sisi jaaaako često.. a mislim da se ni ti ne trebaš brinuti, sigurna sam da bi se maleni budio da je gladan, to je drugo kad se moraju buditi bebe na početku.. bar ja mislim
🙏👸👸🙏❤️
Sutra cu vidjeti kako napredujemo i odmah ped.pitati.. danas mi i popodne vise spava nego obicno..samo me smiruje da piski i da ima mokrih pelena
Ja mislim da sam citala da tako daju kapi..kapi+mlijeko na zlicu..
Naanaa imamo digitalni pa cu valjda izdrzati dok ne zapisti.. tjesi me sto kazete da bebe budu mirne.
Pepita opcenito sve te kapi mozes davati i za svaki ili svaki drugi treci kako zelis.. meni je patronazna rekla da dajem po 15 dvaki drugi obrok ali u krizne sate (po noci) joj dajem prije svakog. Kada jr mirnija faza dana nema potrebe. Probaj dati pa ces vidjeti ima li kakve promjene kod male.
Buffy pregleda kod pedijatra te nema sto biti strah, stvarno bezazleno i bas nista ne radi bebi. Moja nije ni a rekla a inace se mrzi skidati i sve to. A sto se tice spavanja moja nekad isto odspava po 6 sati u komadu i ne budim ju. Budi sretna... Vjv je maleni sit, dobro se napapa pa lijepo spava. Nista ga ne muci. A ako ste dosad normalno napredovali ne vidim razloga sto bi sada padao. Samo pozitivno
Lady bravo za tezinu. Vidis da nema razloga za brigu
Sto se tice ginica nisam jer meni nije stalo krvarenje u tih 6 tjedana. Sada je mislim napokon prestalo pa cu nazvati da me naruci. Jos se pogodili i blagdani pa nez kad ce me naruciti a bilo mi je glupo zakazati pregled dok mi nije stalo skroz.
Pepita ja samo nakapam na zlicicu i istresem joj u usta. I d3 i kapi za grceve tako dajem. Slaze face ali popije. A da mi ne pljune strpam joj dudu usta nakon sto joj dam kapi tako ju prevarim da proguta.
Pepita, mozes malo svog mlijeka istisnuti na zlicicu s kapima. Lakse ce popiti, a i skliznuti sa zlicice.
Hvala vam svima ... vidjet ćemo kako će biti večeras možda ću joj davati pred spavanje navečer tek toliko.. vidjet ćemo..
buffy pa upravo tako da nešto nije kako treba skužila bi
Mrkvica nije toplomjer strašan odraditi ćeš to ko od šale kad će zatrebati vidjet ćeš pa će ti biti smiješno što te bilo strah
🙏👸👸🙏❤️
Drage mame,
Nisam se dugo javljala jer sam bila u bolnici zbog uvecanih jetrenih enzima tako da su me drzali 2 tjedna, a posto su stalno rasli na kraju se odlucili na inducirani porod. Krenuli smo sa gelom, al sam se slabo otvarala i bebin ctg je bio los tako da sam na kraju ridila carskim rezom nasu predivnu curicu 23.12. Sada smo doma, i vecinom papamo i spavamo.
Sortiraj odgovore
Najstariji