MaliV čestitam na lijepim vijestima! 😄 🎉🎊🎈🐻
Glavno da je sve dobro prošlo i da je bebica dobro,a za tjedan-dva ćeš i ti. Pazi se da se odmoriš i niš ne radiš pa će brže proći.
Allegra,to su ti najvjerojatnije grčići. Jel si stišče trbuščić i zacrveni se u licu?
Mi smo dobili jastučić koji se zagrije u mikrovalnoj a punjen je košticama grožđa. Termofor baš za bebin trbuščić. Dobro je i kad ga grijemo dlanovima ili lagano kružimo u smjeru kazaljke na satu. I nunanje naravno... 😃
Naš mišić je čini se skužio što je noć i uglavnom se budi u isto vrijeme.. Odmah je lakše. Bar znamo što nas čeka... 😜
Naanaa nama je rekla da joj dajemo manje nego sto pise. Svaki drugi obrok po 15 kapi.. neznam vise svi imaju drugacija iskustva s kapima i grcevima pa mi ne preostaje nista drugo nego probati.. i kupiti cu onaj caj za dojilje nekima je i to pomoglo.. srecom ona ne place puno ali se vidno pati. Stalno je nervozna i stenje, nekada place i to je bas grozno.. bar ju duda umiri dosta. A ako nista vec ima mj i pol pa nam preostaje jos "samo" toliko.
Mrkvica, nekome je Espumisan pomogao, a nekome nije. Tako je i sa Sab simplexom. A nekome takvi kapi nisu uopce pomogle. Kod svakog djeteta je drugacije. Preostaje ti samo traziti sto tvojoj malenoj pamaze.
mamice i bebice, i mi vam se službeno pridružujemo. prošlo je 5 dana otkako smo stigli na ovu stranu maminog bušeka i zasad smo dobro... nismo vam se stigli prije javiti, ali vas čitamo :) uskoro se javimo sa puuuno pitanja, sad moramo ić klopat :* pusa svima
Dobrodosle nove mamice! Onda su grcici i kod nas izgleda...sutra cu pitati patronaznu....isto stenje i zacrveni se ali dudu nece nego trazi cicu...obzirom na problem s kilazom i njeno slabo papanje dam joj cicu....a te epizode onda traju i traju....
Naanaa a upravo tako.. cak i teta u ljekarni i patronazna kazu moze pomoci a i nemora.. treba probati pa kako bude.
Lady moguce da jesu, to nisu oni klasicni kolko sam shvatila nego aerokolike.. bas ih zrak muci. Moja se uspije dudom smiriti cesto sva sreca.. vidjeti cu kako ce biti sa kapima pa ti javim. Bas to stenje, crveni se, nogicama mase ko luda i jako je nervozna. Tek sto zaspi opet ju primi i tako u krug.. mene to vise ubije po noci jer ju probudi a ja sam zbog toga ko zombi vec.
Axia dobro nam dosla na ovu temu
Nama se curka napokon nakon 4 i pol dana pokakala Odahnula sam napokon hehe.
Kupila sam hippov instant caj za dojilje i za glavu sto joj je bila jako suha i u ljuskicama pjenu za tjemenicu jer neznam cime bi to tretirala vise. Obrve joj moram istrljati isto jer se tvrde naslage stvaraju i mazem kremicom pa to izgleda gadno.. ma sto stvari nas je snaslo ali ajde borimo se nekako
Dobar dan cure..kao prvo sve najbolje svima 🎉🎉🎁🎄
Nove samo vi nama stizite jedva cekam da se sve skupimo tu
Onda i moj ima isti problem...ja sam mislila nervoza da ga hvata samo..al se isto zacrveni al i moj sisu trazi mozda smo zato cijeli dan na njoj ... al hvala Bogu noc nam prospava mozda zato sto po danu bas i ne uspije... onda cu i ja probat s nekim kapima, i vracam se caju jer sam ga proslih 10 dana zaboravila pit..
Nadam se da ce ih sve ove tegobe ubrzo proci
Mrkvice, sa Sab simplexom se moj isprducka samo tako... pa kad to obavi miran je do sljedece boce. I njega su mucili samo po danu, po noci hvala Bogu spava bez problema, od 23 do 8. S tim da ga u 23 nahranim u snu. A inace zaspe 21-21:30
Pozdrav svima, ja nikako napisati post ni na onoj temi ni na ovoj čim krenem eto nje, kao da mi namjerno to radi hahah
Sad kad vidim vaše opise grčića pomislila bih i da moju isto muči,ali ja sam navikla da su grčevi neprekidno plakanje i vrištanje par sati( seke i brat), a moja već par dana u određeno doba ima napad nervoznog sisanja i bacanja i to takvog da je jedino mogu maknuti sa sise i stavim ju na sebe da joj je trbuščić na meni i tako se smiri.. nemam pojma da li je skok ili grčevi..
a moram i ja sa tim čajem početi pa ne mogu biti zločesta mama i ne piti ga jer je meni fuj -_-
htjela sam štošta još napisati, ali eto moje male durilice opet se budi.. pusaaa, čitam vas preko moba,ali pisati mogu samo sa laptopa
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Naanaa nama je najgore ujutro pa je mir, pa popodne bude divljanje pa oko 8-9 zaspi. Prvo budenje po noci odma zaspi ali drugo oko 5 ujutro bude gadno i bude budna po dva sata sirota grci se, stenje i nemoze spavati. Vidjeti cu sada kako ce biti.. nakon koliko su vama kapi pocele djelovati? I dali dajes normalno i d3 kapi uz to?
Pepita ja sam uzela hippov instant, napravim u hladnoj vodi i nabrzinu popijem. Ima mi okus kao preslabi sok.. nije bas fin ali pretrpim. Samo da pomogne..
Cure sve je moguce.. ja nisam znala da su to grcevi. Nas to muci vec dva-tri tjedna pa mi je vec cudno postalo i kao da su jaci pa sam pitala patronaznu za savjet.. nadam se da ce joj bar nesto pomoci ili kapi ili caj ili oboje.
Sortiraj odgovore
Najstariji