Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mrkvica2
    29. Prosinac 2015. 12:16

Mia cestitam na bebici i dobro nam dosla na ovaj pdf 

lady6
    29. Prosinac 2015. 13:40

Mia, cestitke! 
    Mrkvice, jel na kraju to menga dosla? Meni kao malo jos smede islo i onda povremeno opet svjetlo crveno...a opet nista i tako u krug...zvat cu nakon blagdana gin pa pitati
    Pepita, super za spavanje...nadam se da cemo i mi to dozivjeti.
    Sto se tice budenja i hrane, meni je patronazna rekla da vise netrebam buditi...to je vazno ako postoje neki problemi, kao mi do sada

Mrkvica2
    29. Prosinac 2015. 14:00

Lady pa nemam pojma. Ja bi rekla da je jer je ovo prvo bilo stalo, ostao samo onaj zuckasti iscjedak. I onda su me par dana bolila kriza, trbuh kao i inace kad dobijem i pojavilo se krvarenje opet, ali ne smede nego bas kao menga i evo sad je zavrsilo. Vec drugi dan nema nista.. mama mi kaze da je moguce jer se i njoj tako desilo.. neznam. Danas sam bas zvala da se narucim kod gin ali klasika nitko se ne javlja.. uzas

Cure evo ja i muz se sinoc probali opet podruziti i opet ista prica. Tocno imam osjecaj kao da je preusko, i zateze me i probada unutra dublje da cak ni nemoze skroz uci (sori na detaljnom opisu). Sano sam unutra malo popucala.. ali zar nije vec vrijeme da to prode. Inace nemam nikakvih tegoba i bas me strah da to nece proci..

axia
    29. Prosinac 2015. 14:02

curke i bebani, kako ste? upadam kao padobranac, zaista jedva nađem malo vremena za sebe i odmah jurim na kolkanicu. nisam mislila da će to tako bit:) zaboravim čak i jest (to mi se prije nije događalo)
    pošto sam već padobranac, moram pitati: jel se koja od vas susrela sa ragadama? meni je curka napravila takav urnebes da sve zvijezde vidim kad krene papati. molim vas, pomagajte, kako to riješit?
    nadams e da ste svi dobro, čim ulovimo neku rutinu, pridružujemo vam se kao redoviti članovi :D
    pusa .*

Pepita2109
    29. Prosinac 2015. 14:23

lady tako je i meni s tim krvarenjem malo krvi, malo smeđe, malo taj žućkasti iscjedak, pa čak i da nema ništa pa ponovno, ja ću se tamo poslije sveta tri kralja naručiti..
    Mrkvica mislim da je taj osjećaj sasvim normalan bar po onome šta sam proučavala na forumu a i kažu da bi nakon poroda trebalo lubrikant koristiti dok se ne unormali vlažnoća rodnice..
    axia ajooojjjj iskreno nemam pojma mene je prvih par dana bilo tako bolno ajme meni baš za plakati,ali ja sam bradavice mazala svojim mlijekom, malo pustila da se osuši, i kupila kremu u dm-u od babylove za bradavice super je i ne treba se ispirati i otad ništa, samo kad ona stisne ili povuče sa sobom dok se isteže..

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

lady6
    29. Prosinac 2015. 14:24

Napisala pa mi obrisalo....axia, mene je ubila dok sam bila u bolnici. Kupila sam u mulleru mast za bradavice Lansinoh...ona me spasila a i ne treba se ispirati prije dojenja...znam kako ti je...bit ce bolje...drz se

lady6
    29. Prosinac 2015. 14:26

I hvala cure na podrsci i pomoci....nadam se da cemo usavrsit cicanje i nadoknaditi tezinu

Pepita2109
    29. Prosinac 2015. 14:40

lady ma rasturati ćete vi to čim si ti ustrajna a to je bitno  moja frendica beba joj je mlađa par sati od moje odustala od dojenja rekla da nema dosta mlijeka da je slabo i da je mala stalno gladna jer je na sisi, i padali na težini,ali je odustala odmah bez borbe zato tebi svaka čast i samo naprijed 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Tyna24
    29. Prosinac 2015. 14:41

pitala sam na nasoj staroj temi,nemogu se priviknuti na novu
    dal i vama bebice imaju crvene pristice po licu?mazete s cim ili ne?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.