Eto Mrkvice, i ti si luda ko i ja pa bezveze kampiras pokraj krevetica. A sto se tice Bozica, znam kako ti je. Toliko sam se radovala prvom N Bozicu, a uopce se ne osjecam kao da je Bozic. Sve je zbrda zdola. Polazem nade u sljedeci, da ce biti bozicniji.
Dok moja dva muska spavaju ja skupljam zadnje atome snage da odem pod tus.
Unatoc svemu, zelim vam svima sretan i blagoslovljen Bozic! ❤
Rekoh da svratim i tu, samo da vam cestitam Bozic. Puno pusa svima i nadam se da vam se i mi ostale uskoro pridruzujemo s nasim (bozicnim) pokloncicima 😄❤️❄️⛄️🌨🍾💕🎉
I ovdje,svim mamicama i forumasicama sve naj naj lijepse zelje zelim te sretan i blagoslovljen Bozic!
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Sretan i blagoslovljen Bozic svim mamicama i bebicama Nadam se da uzivate doma sa svojim smotuljcima.
Sretan i Blagoslovljen Božić vama i vašim obiteljima od srca želim
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Evo nama 25. stranice za 25. prosinca! 🎄
Sretan vam svima (mamicama i okruglicama) Božić! 😘
Želim vam da vam netko pomogne i da stignete i zube oprati i istuširati se, a kuću tko šiša. 😄
Moj miš je očito u skoku...Ili preskoku...a ja i mm smo sve bliže podu.
Puse svima!
Drage naše mamice, nadam se da ste provele lijep Božić 🎄
Puno pusica vama i mrvicama šaljemo moja cura u trbuščiću i ja ❤️
Cure jel pijete onaj caj? Bas mi frendica kaze kako se i njezin mali mucio s prduckanjem i grcio se tako i otkad ga pije tri puta na dan da nema vise problema.. mislim da cu ga i ja svakako nabaviti jer da mala nema tih problema po noci bi mi odma zaspala nakon jela, bas sam ju pratila malo.. cak se i vise probudi radi toga nego sto je gladna. Moram nesto pokusati jer bas kako pinky kaze sve smo blize podu
Evo i ovdje svima sretan i blagoslovljen Božić!
Tyna, napisala sam ti svoje iskustvo sa šavovima na onoj temi, nisam vidjela da si tu pitala, pa pročitaj, nadam se da bu pomoglo...
Cure, jel se kojoj od vas bebica zna buditi u plaču i onda se nakon desetak minuta nunanja smiri? To se par puta do sada dogodilo i baš me uplaši..ne znam jel sanja nešto ili šta se događa..i nekad kad je budna skoro par sati samo cendra, plače, ne pomaže ni sisa ni dudica ni nošenje ni pjevanje ni bočica... pojede, podrigne, nastavi plakati, a ovo ostalo pomogne na pet minuta..
Sortiraj odgovore
Najstariji