Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    28. Prosinac 2015. 11:03

Buffy naše bebice vise na sisi jednako izgleda, mojoj je moja sisa doslovno duda i sinoć sam ju uhvatila u tome sisanju u prazno i rekla sam si e pa nećeš razbojnice mala hahah, ima tako lijepu finu dudu a ona meni tako, i ja joj fino tako u polu snu izvadila sisu lagano skroz i zamjenila dudom i tako je nastavila spavati od 23 do 2 hehe  ali jedvaa i tko zna hoće mi još koji put tako upaliti..

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Mrkvica2
    28. Prosinac 2015. 11:37

Naanaa hvala puno, bas cu probati. Cak mi je i patronazna potvrdila da je moguce, cak i zelena rijetka stolica moze biti od d3. 

Pepita a moguce da jesu a moguce da nisu. Ni moja nema one napadaje placa od par sati nego joj se desi da se taman smiri i onda ju uhvati pa pocne plakati ali ne place satima. 

Moja dudu nije htjela na pocetku ali kada smo joj uzeli manju koja joj je odgovarala prihvatila je.. tako da mi dudamo vec od prvog tjedna i stvarno mi ta duda olaksa da ne visi stalno na meni. Iako je pocela prasica kad jede na kraju se samo igra i sisa ali ne jede 

Evo moj tvoric je puno bolje danas, prducka i smrducka hehe. Nocna budenja su bila u isto vrijeme kao i prije aaalii napokon nije ostajala budna nego presvlacenje, papanje i spavanac opet. Olaksanje neizmjerno  i vidim da se puno manje pati. I dalje tiska ali ne onako mucno i ne place  

Nadam se da ste vi dobro i bebice takoder i da ste se bar malo naspavale 

Pepita2109
    28. Prosinac 2015. 12:12

LuKi obavezno je nakon podoja stavim da podrigne, samo nekad hoće nekad neće i tako zaspi i nosam još malo,ali ne mogu je dugo držati da se ne navikne još da mi spava u rukama, a nekad se i tijekom podoja podrigne.. sinoć sam ju masirala onako sa uljem lijeva ruka preko pupkića, desnom kružila okolo laganom masažicom, pa od gore prema dolje, pa nogice k trbuhu pa zadžala pa opet tako par puta i tako.. tokom noći dojim ležeći, a tokom dana sjedećki, napravi ona dobar vakum, rijetko se zraka naguta i skužim kad dobro ne uhvati jer onda cmokće pa izvadimo sisu i ponovo, isto tako kada plače ovako tijekom dojenja vidim dva tri puta hoće li početi sisati,ako ne mičem ju iz tog razloga jer sam čula da se tada najviše nagutaju zraka, pazim koliko je moguće na to,ali eto...muče nas isti problemi kao i druge

Mrkvica moja plače maximalno sat vremena, s tim da to nije onaj konstantni plač od do nego plače plače smiri se na minutu dvije pa opet i cijelo vrijeme nogice rade.. a dobro moraju doć i proć ti grčevi samo ne znam kako da ih prepoznam, prvo sam mislila da je skok,ali to već traje skoro 4-5 dana, ako ne i više.. 

dudu i mi imamo malenu, baš za male bebe,ali sisa je sisa.. prvo ju je htjela par dana a sada je svjetsko čudo kad ju prihvati

hehe super glavno da su se smanjili i da joj je lakše 

cure uživajte u toplim danima dok nam ne padne snijegić koji najavljuju

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Mrkvica2
    28. Prosinac 2015. 13:49

Pepita meni to zvuci kao i jedno i drugo, neznam stvarno.. 

Cure kako su vama savjetovali i kako ste mislile mjeriti temperaturu bebicama? Nama slijedi za dva tjedna cjepljenje i znam da je moguca temperatura.. patronazna nam je rekla mjeriti u guzi dok je tako mala a mene to nekako strah  Bas mi to uzasno djeluje, a neznam koliko je pouzdano tako maloj bebi mjeriti pod pazuhom..

lady6
    28. Prosinac 2015. 14:23

Mrzim ovo pisanje s moba...taman napisem i sve mi se izbrise...dakle, imamo 3725g sto znaci da je dobila 275g u tjedan dana...patroonazna kaze da je to ok...s tim da smo sam jednom dnevno na ad.....a ostatak dana visi na cici....ili smo u skoku ili ne znam al od jucer popodne samo trazi cicu pa zaspi pa ju spustim pa vristi pa se pokaka pa mijenjam pelenu pa trazi cicu i tako....spavala sam pola sata nocas.....a duda ju vise ne zanima....savjetovala nam patronazna da probamo pprvo s bio kapima pa da vidimo....

Mrkvice, jesi bila vec na ginekoloskom pregledu? Meninsu rekli 6 tjedana nakon poroda

lady6
    28. Prosinac 2015. 14:24

Mrkvice...ja imam onaj za uho

Naanaa2
    28. Prosinac 2015. 17:08

Mrkvice, mi imamo digitalni, uzeli u apoteci bio je nekih 60-ak kn i mjerimo malome u guzu. S tim da samo početak toplomjera (ima označeno na njemu) gurnemo u guzu i mali se ne buni uopće. I mene je bilo strah prvi put pa mu je muž izmjerio. Ali drugi put sam se i ja okuražila i bez problema sam je izmjerila. Mali se tada umiri i samo čekam da toplomjer zapijuče da je gotovo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.