Ja sam isto mislila da je moj jedini s tim igricama...valjda im je to nekakav bijeg od odgovornosti...nemam pojma, jako čudno. Moj je poludio za igricama tek kad smo dobili bebu. Ne mogu se pomiriti da više nisu mamina djeca nego da sad imaju svoje dijete.
Joj Mary, a kako da mi pobjegnemo malo od odgovornosti?
Najbolje mi je kad meni mm kaze sto se zalis, spavas cijelu noc. On zaspe ko klada, a ja cijelu noc skacem na svaki sum iz krevetica. Mozda je gladan, mozda su grcici, mozda se otkrio, mozda je prebacio dekicu preko glave.... milijun scenarija imam u glavi. Ali eto- ja spavam cijelu noc.
Eh, i kad mu objasnim sto ja radim po noci, on meni nonsalantno kaze da je malom nesto plakao bi. I tko je tu sad lud?!
Ti muški su zaista čudne biljke.. čuj njega ti si htjela biti majka pobogu ispada da nam ispunjavaju naše želje da nas skinu sa k**** ... to sve treba tuć
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
cure,kak ste se vi rjesile oteklina od šavova?dugo vam je bilo naoteceno?
A on nije htio biti tata? Ili bi bio tata, ali da ti sve obavljas? Valjda si oni to tako zamisljaju.
Ali mudar je mm. Kad vidi da kipim i da se sprema eksplozija ili kad eksplodiram onda od maloga ne mice. Onda i hrani, i presvlaci, i igra se s njim i po dva sata. Tako dan-dva i opet po starom. Ali kad vidim da se angazirao oko maloga onda meni zao sto sam ljuta, pa vidi ga kako je dobar, kako se trudi i onda presutim ili se pokajem.
Uglavnom, njegov zakljucak je kako sam sa malim uvijek fina, a njemu uvijek nesto prigovaram, naredjujem ili sam ljuta. I na kraju uvijek ja ispadam rospija i vjestica.
Sortiraj odgovore
Najstariji