Da,slazem se s vama,patronozna nam je bas cudna...3 puta nam je dosla...od toga jednom spalila pupak,drugi put pokazala kupanje,a treci put dosla vidjet kak napredujemo,ali bez vage...i to je to.
Mi smo jucer imali savrsen dan,malac je papao,kakao i piskio,pajkio...beba za pozelit. Stigla sam si nesto malo i po kuci pospremit...Noc tako tako...mogla je i bolje,spavao nam je od pola 9 do pola 12,pa od pola 1-pola3...i od 4-5h...sad ciki i spava na sisi...ja sam isto mama duda,dudu varalicu nikako ne zeli prihvatit,jos se vise razljuti kad mu ju ponudim.Evo i sad je zaspao,nadam se da nije samo na 10min
Zaboravih pitat...jel vi svoje bebice siroko povijate ? Meni u bolnici nisu rekli nista o tome,ni da treba,ni da ne treba....a patronozna nam je pokazala samo jednu vjezbicu za kukice..i to je to
Alekssandraa mi nismo široko povijali. Odnosno jesmo probali. Imali smo jednu malo vecu svedsku pelenu koju smo stavljali izvana preko odjelca tako da ju je lakse skidati. Ali miš je bio jako nezadovoljan s tim jer joj je nogica onda visila kada bi ležala na boku. A tada je htjela samo na boku spavati. Na kraju smo odmah u sestom tjednu otišli na pregled da vidimo sto ranije imali potrebe patiti je ili ne. Sve bilo okej.
dobro jutro! ja vise nisam mama duda, ali sam mama krevet cijelu noc jedno budjenje, ali je spavala zaljepljena za mene. stvarno se nadam da je faza. jos nam i uspavljivanja traju satimaaaa. uf.
mi isto nismo siroko povijali.
mrkvice, mozda je malo ono vecernja nervoza. a vrag ce ga znati sto njima bude u glavici.
mi danas idemo do zupnog vidjeti termin za krstenje sljedeci mjesec. nadam se da ce nam dati subotu.
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
Jutro cure!
Baš odvratan dan.
Mi papali sinoć u 20.30., počeli se vrpoljiti oko 4, papali i pajkili do pol 9.
Jel vaše bebe još ponekad drže šakice zatvorene? Moja kad se kupa i nekad još kad se nosi i leži,ali ne uvijek i ne grčevito ko prije..
allegra e sada mi je lakše kada vidim da i tvoja maratonski spava po noci. Lagano me brinulo. Ali i mi smo na sličnom rasporedu zadnjih 4-5 dana. Spavanje u 8 i probudi je u 5:30 sat kada mm ide na posao. Sto se sakica tice. Još ih ponekad stisce ali su palcevi vani pa me ne brine. A stisce ih i tako samo kada joj je neugodno (kaka npr.) Trenutno su nam prstici najbolja igracka. Stalno stavlja rukice pred oci i prebire po prstima. Onda saku zagura u usta. Onda drugom rukicom gura saku koja je u ustima dublje u usta. I tako :D
mrkvica nadam se da je samo hvata wiching hour i da nisu grcici.
Molim brzi odgovor!
Sad smo bili na cijepljenju. To je užas bilo...i u guzu i u nogicu...i opet za 2 mjeseca?! Ajme!
Dobili smo čepiće i rekli su nam da damo 1 sat od cijepljenja i onda svakih 8 sati. Da pratimo temperaturu naravno. Jeste li davali čepiće preventivno?
Da li da mu dam?
I da je veliki pa je sigurno žedan i da mu malo prokuhane ohlađene vode ili čaja dam između cikenja...Ja mislim da mu je cika dovoljna i neću davati vodu.
Hvala ti Renata, tako i mm i ja razmišljamo,glupo mi je davati bebi lijekove ak nema temperaturu. A ovo za vodu koja ispire crijeva...oh bože..
Sortiraj odgovore
Najstariji