Joj pepita kao da si mog opisala.. cim ga uzmem se umiri...ma kako su oni samo pametni...ja sam jucer bila luda dok se nisam sjetila skoka...malo sam ga smetnula s uma jer sam bila opsjednuta s hranjenjem
A sto se muza pepita tice ja mislim da se muski opcenito ne mjenjaju dok zena suti.. tek kad mi progivorimo i kazemo im nesto mislim da onda shvate sta rade..
Dillb kako reagira maleni na usisavac i na usisavanje nosica?
Daj mi reci jel tvoj mali guguce vec? Moja nesto pocinje, a on je stariji pa me zanima bas..
Ja se jos ne usudim u setnje po centrima.. kada sam neki dan vidjela kolika je guzva u areni rekla sam bolje ne..
Buffy bravo! Jako mi je drago da ste uspjeli i nadam se da ce i on ubrzo se smiriti i malo mira dati svojoj mamici dudici. A cudno mi je kako je jeo na bocu a nece dudu, jel nije to slicno? Makar opet iz dude nista ne curi hehe
Pepita mislim da skok traje par dana.. tako bar na netu pise.
Ja te skokove ili neznam prepoznati ili moja cura ne pokazuje neke velike simptome. Primjetim nekada da vise jede, valjda je to to..
Iillany znam kako je za leda.. mene nije ukljestilo ali me bas boli kada ju nosim.. nadam se da ce proci.
buffy o da itekako su pametni, buhtlice naše male i ja sam se prvo pitala pa šta joj je sad, pa se sjetila skoka
onda mi nema druge nego se pretvoriti u malo zločestiju ženu..
mrkvica još bolje ako ih ne osjetite, mi ih osjetimo tako što je na sisi dosta nervozna, i svađa se sa sisom, i vuče sisu, i baca se, ma baš prava ljutilica..
mi smo isto usisavali nosić usisavačem i bila je mirna kao bubica
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Hej curke! 😃
Meni je danas mama došla na par sati i spasila me. Napravila ručak i jela samnom,ponunala bebu i otišli smo do Britanca na sunce malo prošetati i kupila sam mm usput poklon za Božić. Ne idem gdje ima puno ljudi s njim jer je pre mali još. A sad je svugdje gužva.
Btw, jučer smo bebu prijavili i trebale su nam samo osobne i 60 kn biljega (na črnomercu).
Lady, meni stalno tako sijeva u vilama jer to kad je valjda vrijeme za dojenje onda dođe navala mlijeka i izađe par kapi a to boliiii...
Pepitice, doći ćeš ti do "strogoće", hoće to s godinama (i dobi i godinama provedenim skupa) jer nema druge. Počneš s "ja ne mogu... pomozi mi... daj mi molim te..." i bla bla
Lillany, bori se, možeš ti to, a i ako ne možeš lijepo se prepusti i primi pomoć koju ti nude. Samo ti bebici nudi ciku ili si prikopčaj izdajalicu više puta dnevno,što znaš, možda mlijeko i dođe. A ako i ne, imaš bočicu i možeš ju hraniti i ti i mm i mama i ne ovisi samo o tebi. Sve ima svojih dobrih strana...
Mame kada početi lagane vježbice sa bebom? Meni patronažna nije bila ništa spomenula..
Mama kaže da počnem onako lagano sa ručicama i nogicama kako je ona radila... je li rano??
🙏👸👸🙏❤️
Pepita ja ne radim nikakve vjezbice.. nitko mi nije rekao da bi trebala ni patronazna ni pedica nista nisu spomenule niti pokazale..
Lady to je normalno, bas kako pinky kaze kada je vrijeme za papanje cike se aktiviraju i to sto mlijeko krene tako zaboli a doslovno par kapi samo krene.. meni se to dogada i kada mala jako place.. valjda psiha hehe
E da spominjalo se druskanje s muzem.. mi smo probali nakon 3-4tjedna i islo je nekako ali meni nije bilo bas ugodno pa nismo silili. Zatezalo me i peckalo nekako.. a sad me ova menga zeznula pa opet nista.. valjda ce brzo proci da probamo opet
hvala curke, sad mi je lakše...rekoh nije valjda opet nešto...psiha, eh da, moja čuda radi
Curke a kako koristite taj aspirator za usisavac. Odnosno koristite li fiziolosku za razmeksavanje prije. I koliko i kako s fizioloskom. Mene je strah ispirati sinuse kako su na tecaju rekli. Za sada hvala bogu nema potrebe samo joj nosic malo svira zbog suhog zraka pa nakapamo par kapi ali rekoh da pitam za ubuduce.
Mrkvica a onda neću ni ja ništa na svoju ruku raditi...
za odnose ne znam kako to ide kod carskog da li mogu prije pregleda,želja je tu, krvarenje je skoro pa gotovo, jedino me strah depilacije zbog reza koji je doooosta nisko pa ne bih htjela po njemu..
lillany prvo joj nakapam nosić normalno ništa pretjerano i pričekam 5min i usisam.. premda ja sam samo jednom usisavala kad joj od povraćanja sve udarilo na nos pa nije ni bilo potrebe kapati,ali jesam.. a nosić joj stalno svirka, i sama imam problema sa sinusima pa mi ju je žao ajmee meni..
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji