aloha. mi smo danas bili u šetnji, ruke su mi otpale. moj malac od 6kg.... već pokušava sam dizati glavu kad ga nosim tako da gleda naprijed. zabavno mi je to jer njegov brat je bio ljenčina.
pepita, ja bih izbacila kamilicu iz tretmana po okicama jer isušuje oči.
buffy, pokušaj se izdajati što manje (tek toliko da popusti napetost ili ako ne može uhvatiti dojku) jer će se tako prije uspostaviti ravnoteža ponuda-potražnja. što se tiče zastoja - namjesti se u položaj da joj usta budu direktno na tom kanaliću. najidealnije bi bilo da sa donjim dijelom čeljusti masira taj dio. možda još i oblog od kupusa. da, lagano (koliko možeš podnijeti) masiraj te bolne predjele jer ćeš tako potaknuti mlijeko da krene prema alveoli.
uvučene bradavice.... dojka se prima sa prstima bliže korijenu bradavice tako da bi se potaknulo bradavicu da se ispupči. ili pokušati spljoštiti dojku što više kako bi je dijete što bolje uhvatilo. zato žene s uvučenim bradavicama trebaju drugačiju edukaciju jer šeširići samo zbunjuju dijete.
znate kako ja muža natjeram da se druži s djetetom? kad znam da nije gladno, ostanem sjediti na kauču i ne reagiram na djetetovo zvanje dokle god se on ne digne. ako ni tad ne reagira, uzmem dijete i dam mu u ruke. i poslije ih ne gledam. i tako se naučio...
buffy nisam ni ja imala kvržice nego bi mi ispod sisa bilo tvrdo i bolno, nema šta biti nego mlijeko koje je "zapelo", nitko mi u bolnici nije rekao da to masiram nego sam se sjetila Klokanice, i samo sam masirala i kako sam masirala mlijeko je samo od sebe počelo curiti..
dillb to je i meni palo na pamet, ali mi patronažna rekla da nastavim sa kamilicom... u bolnici su joj radili bris i nalaz je uredan, ali nemam pojma čime bih onda tretirala ako ne kamilicom
hahahha dobar način,ali moj i ako ju digne nosi je odmah k meni, ili je ima u rukama pa hoda za mnom..
ono jedini način je sada za smiriti malenu moja sisa, za svaki njen kme on viče gladna je xD evo sad ju je i čuvao dok sam razgrtala robu, i ja uđem unutra krenula da iznesem smeće dok sam se okrenula pobjegao je za kompjuter igrati igrice xD i onda ja samo plačem i plačem jer se osjećam samo, a možda bi bilo bolje da sam sama onda se ne bih osjećala ovako jadno -_-
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Uh curke, s takvim muževima ja bih postala agresivna...za početak novinama po glavi,a poslije ako ne ide, onda s valjkom za tijesto...
Ne bi mi palo na pamet ići po drva ili sve sama raditi. Mm to sve donese i održava vatru u kaminu, pali centralno,popravlja po kući. Svi "muški" poslovi su njegovi. Pa sad i suđe pere ako treba. Kad sam doma došla me i dizao iz kreveta jer me jako bolio rez,dodavao bebu na dojenje,donosio mi sve što treba. Pokušava i bebu presvući...ide mu,a ja mu malo pomognem jer ga stalno ja presvlačim pa sam brža a malac voli tuliti kad se skine.
A da se vi malo pravite bespomoćne? 😜
Pepita,ti pogotovo poslije carskog i s tim vrtom i drvima. C
uf pepita... kad čitam kakav ti je muž, imam sto scenarija u glavi što bi ja mom napravila da je takav.(nadam se da neće biti) ali ako bude, ja bi mu prvo izbrisala igrice s laptopa. svađali bi se sigurno, al pošto si sam nezna instalirati, možda bi došao k pameti zbog čega sam to napravila.
pa nisi sebi rodila bebu, i njegova je. joooooooj, živci su mi do neba
Eto moj muz stane iza mene i procita ovo zadnje sto je dillb napisala. Zakljucak sta trazis na netu kako natjerati muza da se druzi s djetetom. Ja velim ne, on uporan vidio sam vidio
Dillb pa zasto ga ne vozis u kolicima nego ga nosis? Bome veliki je vec, kad prije..
Cure ja padam s nogu od umora kronicnog.. kada vi spavate? Jel uspijete ikako kraj bebe po danu? Ja ne ili kad legnem ona se probudi.. spavanja su mi obicno jedina sansa da nesto skuham ili pospremim.. sinoc kada je bila budna dva sata usred noci htjela sam plakati kraj onog kinderbeta.. Ili da preformuliram pitanje.. Navikne li se ikad na nespavanje?
Mislim da bi bilo lakse da mi svaku vecer da 5 sati u komadu nego tako rascjepkano..
Mrkvice evo moj spava 5 navecer u komadu i meni nije bas lakse.. npr.danss je cijeli dan na meni..u biti imala sam do sad 2 dana da sam nesto i mogla napravit... i koma sam sad ga molim da zaspe
Hvala za savjete samo mi se cini da danas nista od tog jer se gospon ne mice od mene
Sto se tice mm a ja nemam rijeci presvlaci ga, po kuci sve radi cak uzme i ispeglat ako je mali na meni ( do sad sam 2 oelene i 3 majice ja popeglala toliko sam stigla)
Pinky ne nosim ja drva,ja samo brinem o vatri.. svjesna sam ja da moram odmarati, da je oporavak od carskog duži od prirodnog, patronažna je pred mužem rekla da usporim, da više odmaram i svašta,ali on to nije baš doživio očito..
A tvome mužu svaka čast, neka tako i nastavi
Tyna ja nemam pristup njegovom kompjuteru, imam svoj laptop,a iskreno i ne znam izbrisati te njegove igrice jer nisu klasične hahaha a ja sam baksuz za to.. a kad se sjetim njegovih riječi od prije mjesec dana da će igrati dok beba ne dođe ehhhh da, a ja naivno povjerovala -_- a ne želim se svađati pa trpim
Mrkvica moja mama je primjer da se žena navikne na nespavanje.. ja iskreno ne spavam tokom dana sa malom iako mi je patronažna sama rekla da spavam kad i ona,ali ja iskoristim to vrijeme da napravim nešto ili npr da se javim ovdje hehe.. zato ja svoju malu k sebi u krevet pa zaspimo i u neko doba kad se probudim prebacim ju u košaru i nastavim spavati
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
kak nemaš pristup njegovom kompu? pa ste oženjeni, ili? što je njegovo je i tvoje... hm... ova rečenica mi nejde u glavu.
a ja ti objasnim kak izbrišeš ak budeš došla do toga da budeš htjela
onda okrivi mene jer sam ti rekla kak, pa nek me traži. hahahaha
Moj presvuce malu, uspava ju, mazi to nemam prigovora, daleko od toga.. ali mene zivcira sto on nije u kuci. Moram ga za sve zvati.. npr ili visi dole kod staraca ili vani ili u garazi kako sada u kuci nemoze pusiti kod nas ja nedam radi male.. i onda kad kazem nisi nikada tu on kaze pa vani sam u garazi.. nista to meni ne znaci kad ja opet nemrem otic, da prostite srat jer eto mala je nervozna i nemrem ju ostavit samu. Evo sad mu kazem daj pripazi malu dok ispecem pogacice, mala zaspi on put pod noge.. isti mi bog ko da je i ne cuva.. ma jojj neznam ni sama vise dal stvarno pretjerujem ili sto..
Buffy mene moja nekada pocasti sa 6 sati u komadu pa se osjecam kao da sam odspavala 12.. ovo me ubije svaka dva tri sata ustajati pa jos ako ju busa muci pa je nervozna bude po sat dva budna.. uzas. Znam da je to beba, znam da mora tako biti ali sam iscrpljena vise.. glava me konstantno boli em od umora em cesto pregladnim.
Nekad se fkt ko smece osjecam jel tako kukam ali tesko je.. bar se vama to mogu pozaliti
Sortiraj odgovore
Najstariji