Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    shimmer
    05. Veljača 2016. 13:37

da dodam jos nesto - kad vam je stalo krvarenje? ja jos imam neki iscjedak krvavi, pa vec sam poluluda. jest da mi je dovoljan dnevni ulozak, ali ne pokazuje znakove da ce stati. 

inace, dijete sam uspavljivala sat vremena pa poslala sve u 3 polja mahuna i sad spava na meni. petak je, zivjele! 

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

axia
    05. Veljača 2016. 14:02

Shimmer, kako si to veselo napisala, kai da sutrA ne idemo radit :) 
    Moja mrva nastavlja niz nervoze i sad spava na meni. Petnaesti put danas
     Svaki put se probudi za 10 min. Mpzda skupimo sat sna :)
    Sonja i moja zna zako kad je nervozna zijevati pa zaplakat na kraju zijevanca...

Sonja8
    05. Veljača 2016. 14:05

MaliV, ne mogu ni pomisliti kako se osjećaš... Ja obožavam svoje zivotinjice i uzasavam se takvog scenarija 😔😢 nemam rijeci utjehe, ali bar znaš da je imao ljubavi i dom i da je imao lijep život. 
    Shimmer, sto se tice krvarenja, i mene zanima. Ja vec dugo ne krvarim i koristim samo one male uloške, ali smećkasti iscjedak nikako da završi... 
    Mrkvice, hvala, nadam se da ce i nama biti bolje

lady6
    05. Veljača 2016. 15:01

Shimmer, i jedno i drugo.
    Mrkvice, da, a dudu nece ni primirisat. Isto ko i spavanje tokom dana, ona na meni moze po sat dva a kad ju maknem plac....i pokusavala na sto nacina da ju odljepim i nista. Onda to preraste u vristanje i ja popustim. A ni kad je jako gladna npr.jucer tri sata nije jela kad smo bili kod ped. ne pojede odjednom nego po malo, place jer je gladna ali nikad hlapljivo nije jela.

Pepita2109
    05. Veljača 2016. 15:05

Malena opet ima ono ludilo žvakanja i slinjenja, bodiji su mokri za čas od sline i to najviše nadrapaju rukavići, i opet prištići oko usta, spavala je fino sat i po, za to vrijeme sam napravila šta treba i ispekla si jaja i malo piletine, nije mi se dalo ništa kuhati, a mm da mu kažem da sam gladna ne bi napravio ništa isprobano... kako je diiiivaaan dan ali kod nas puše vjetar dosta a ne da mi se za tu po dvorištu kolica spuštat,a ne znam kako bih ju u marami zaštitila od vjetra
    tweety88 vi ste kod doktorice tamo kod vas ili u Sinju? 

evo moja malena je papila, presvukli se malo je bila nervozna, žvakanje i kao obično i opet spava hehe 

da izgleda da mome ono neki dan šta sam mu zaprijetila nije došlo do glave jer sam ga pitala da li se sjeća šta sam mu rekla neki dan on je rekao da ne -_- ja ću ga početi tući pa nek zove telefon koje god boje hoće

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    05. Veljača 2016. 15:10

lady jednostavno imaš zahtjevnu curku, plus što se tako navikla i kad se na nešto naviknu treba vremena da se odviknu...

šta se tiče krvarenja, ja sam prestala krvariti nakon 4 tjedna, 10-ak dana ništa pa opet 3 dana i onda se vuklo malo do žutog iscjedka i stalo...

Meni je prije par dana bila sluz onako kao ovulacijska ja rekoh ma nemaa šanse hahah a sada imam sve simptome PMS-a jede mi se slatko da jedem kakao na žlicu xD i užaaaasnooo mi se druži sa mužem,ali eto moram sebe kazniti da njega ne nagradim grrrr budala hahahah

🙏👸👸🙏❤️

Mery15
    05. Veljača 2016. 15:53

Drage mame, borimo se sa tjemenicom. Ispočetka sam radila onaj tetman sa uljem ali od toga nam bilo samo gore. Pedijatrica rekla da kupimo onu pjenicu od Mustele, i jesam. Kupam ga svaki treci dan ali ne vidim nikakav pomak. Već mjesec dana se borimo s tim. Da se naoružam strpljenjem i čekam ili da radim još nešto po tom pitanju?

Naanaa2
    05. Veljača 2016. 15:58

Mery15, dal iscesljavas?

Pepita2109
    05. Veljača 2016. 16:09

Mery nije ni nama sa uljem išlo.. bitno je iščešljati, i da šampon odstoji minuticu... nas je spasila...

🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    05. Veljača 2016. 16:10

e i da mi smo svaki dan dok tjemenica nije prošla a to nije dugo trajalo

🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.