Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaliV
    04. Veljača 2016. 16:29

Shimmer 💕 Bas sam se pitala gdje si.. Daj nam se pridruzi malo aktivnije, ako nista bit ce ti lakse u trenucima slabosti (a svi ih imamo na izvoz) 😄😭 

Evo moj, npr, nije sa svoj danas... Pravi mali zivcenjak, nece lezati, nece spavati, ne bi dudu, a nije mi bas ni vrijeme za jesti, nece se nosati, samo plaaaace... A mama looooocoooo 😜 Od njegovih blazinica sam si napravila cepice za usi. a ni doruckovala jos nisam. Kad smo kod toga... Kako vi s kuhanjem? Stignete? Ja sam jucer jedva stigla napraviti neku juhicu od bakalara, ali evo danas nema sanse, danas cemo ostati gladni

Pepita, nas je isto narucila prosli put za sljedeci.. Zvrcni za svaki slucaj

Sonja8
    04. Veljača 2016. 17:04

MaliV, nema bas ni kod nas kuhanja... Ili mama, ili svekrva, ili moj dragi nesto napravi...ja skuham samo ono brzinsko-pasta, riža, pire, palenta ili tost 😊

Pepita2109
    04. Veljača 2016. 17:22

Ništa sutra ujutro zovemo pedicu da provjerimo 
    MaliV kuhanje nula bodova,zapravo kad je sestra bila ovdje kuhala sam, a sada opet svekrva šalje hahah iako ja baš imam želju kuhati, a plan je da kuham navečer za sutra (tako rade sve moje frendice pa tako svaki dan imaju ručak) , a prije svega toga napisati neki meni tjedni iako si frendica radi mjesečni.. uglavnom ići ću po njenom...

Znam da smo daleko od dohrane još,ali ja čitam malo kako uskoro (za mjesec dana) kreću radovi po vrtu gledam šta novoga zasaditi/posijati, čak sam skinula pdf knjigu Vrtićka kuharica.. a nadam se da ćemo dobiti pokoji savjet od iskusnih mamica kako krenuti i šta trebamo znati

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    04. Veljača 2016. 17:22

btw ja prijavljujem duže podoje i laganu prepunjenost

🙏👸👸🙏❤️

axia
    04. Veljača 2016. 17:29

Pepita, moze link ili pdf te kuharice?
    Inace, ja priprwmam pomalo za sjetvu presadnica... Jedva cekam da i to krene

MaliV
    04. Veljača 2016. 17:45

Pepita, i meni se cini sve izglednija opcija kuhanja navecer (bar glavnog dijela, pa sutradan prilog), ali kod mene je problem i sto ni muz ni ja ne znamo kakav ce njemu biti dan, posto mu je radno vrijeme fleksibilno, a uz to svaki je dan na kuci koja nam se gradi, pa se i to zna otegnuti.. I onda dodje doma sit jer je pojeo sendvic, pa mi pola rucka stoji... 😕 Morat cu smisliti nesto, jer ovako samo grickam gluposti i pijem kave... Bas lijepo da ces imati domace voce i povrce za malu, ja si mislim napraviti mali vrt kad se preselimo u kuci, pa te mozda budem trazila za savjet ☺️

Sonja, super da i to stignes 👏🏼

• buffy
    04. Veljača 2016. 18:23

Dobar dan..mi smo cijeli dan u setnji uzivamo u suncu 
    Moki sretno..da sto prije uspijes
    Takodjer sadimo vrt za malca.. mislila sam blitvu, mrkvicu i rajcicu...i vise nemam pojma sta

Pepita2109
    04. Veljača 2016. 18:36

Moja malena nervozno grize ručice i trlja li ga trlja, sve stavlja u usta i grize žvače pa vrišti, sisu neće, dudu neće, stavila sam ju u maramu i eto sada mi tako u marami spava duša moja jer mi ruke otpadoše od nosanja, ma marama je zaaaakon..

MaliV ja si uvijek zamrznem ručak da ga imam u kriznim situacijama evo trenutno imam polpete/ćufte, a trudim se kuhati tako da mi ostane za dva dana,mm ne jede doma ručak jer ga imaju na poslu..

Renata bavim se i ja inače, samo do sad su glavne bile moja mama i svekrva,a sada bih ja sama.. biti će mrkvice, tikvica, blitve, rajčice, paprike, krastavci, salate, mahune, cikle, krumpira, naravno začinskih biljaka, kupusa,brokule, luka i češnjaka, tako svake godine imamo, ne znam šta bih još mogla imamo dosta zemlje, pa bih htjela svega po malo,a opet ne bih gomilala jer muž nije ljubitelj povrća ni voća, pa za mene i nju ne treba puno..

http://www.godineprve.eu/Brosure/Prehrana%20u%20predskolskoj%20dobi/pdf_Vrticka%20kuharica%20-%20web.pdf
    evo kuharice 

🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.