Shimmer meni je krvarenje smedarenje i zuti iscjedak sveukupno trajalo dva mjeseca katarstrofaa
Pepita i ja se uzasavam vjetra kada smo u marami. Jednostavno je uvijek malo izlozeno liceko.
A muza u top strpat treba
A probat cu kombinirati ulje i Mustelu pa cemo vidjeti.. Hvala na savjetima.
mrkvica mene je strah jer sam pročitala na fb-u na onoj grupi o nosanju da bebe ne mogu disati kada puše vjetar... a tu Bogu hvala svako malo puše vjetar -_-
mery a nemaš onu trljačicu? ja kad joj nasapunam glavicu, imam one krpice od tetra materijala pa time malo trljam i onda još sa ručnikom pa onda češljamo.. zna biti to gadno moja mama je ostavljala ulje nama na glavi preko noći ako je bilo gadno, nama srećom zahvaljujući ovoj pjenici sve super
curke šta koristite za bebice za mazanje lica i tijela? Imam maslinovo ulje i bademovo ali nisu mi baš ta ulja za kožu nekak imam osjećaj da koža ne diše po tome,a čitala sam da bademovo također isušuje... namažem joj ličeko sa melemom ne znam je li to ok..
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
a mm izgleda da želi da njegova žena ode pa pa hahahah
🙏👸👸🙏❤️
mislim da se pokupim sa malom na kavu ili negdje da ne bi ni skužio da nas nema hahah
🙏👸👸🙏❤️
Pozdrav zene! :) ♡
Sonja: evo i mog muci podriganjac...cak kada ga podignem nista,nista..spustim ga a on bljucne jadan...a sto se odmah razbudi kada ga podignem...a joj...pa nervoza uvijek pa ajmo sve ponovno... zavidim onima kojima zaspu za podrigivanje.ovaj moj lud-lud..
on se meni jako ljustri.i po nogama,rukama,svuda...s cime da ga mazem?jadan bas mi ga zao vidjeti takog oljustenog.rekla mi patronazna da probam sa pavlovicevom.zar nije to premasno?
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Sortiraj odgovore
Najstariji