Jutroo, nadam se da je noc bila mirna.. nama je curka radila sou oko 6 ali eto zato je do pola 11 spavala
Meni je za dobro jutro draga sveki dosla kao cistiti kucu ali sam rekla da sam jucer sve ocistila... Naravno da nije bilo dobro, pa halo gosti ce nam doci Pa je pocela prigovarati mm-u zasto uzima malu nek je spusti ako suti, na sto sam fakat popizdila
Sve u svemu jutro za pozeljeti
Sva sreca vani je divan dan, do crkve cemo pjeske.. nadam se da ce malena biti dobra
Mrkvice, sretno danas....nadam se da ce vam lijepo proteci krstenje!
Pepita, potpisujem ukocenost! Dobro bi mi dosla masaza! Mi nismo do 3 spavali, tj.ja! Ona na kratko pa ispocetka. Onda ajde od 3do 5 pa do 8 pa do 10. Ugl.strgana sam plus opet gosti danas plus opet cicke prenapunjene jutros.
Mi smo od pocetka uzimali enterokind, to su homeopatske kapi i treba par dana da pocnu djelovati. Malo su pomogle ali svejedno je imala grcenje tokom skoro svakog podoja pa sam ih kombinirala sa biogaiom. Cijelo vrijeme ima grceve ali nije vristala i nije bilo u komadu dugo nego nkon papanja malo ili navecer ili tokom podoja. Onda nam je ped sad dala espumisan jer on rastvara plinove a ona smatra da je to najveci problem kod malene. Pa smo od danas na njima. Eto ako sam pomogla....
mrkvica: cestitam i sretno,sa sto manje plakanja. ;)
Lady: hvala,ni sama jos neznam sto bih,mm danas kupio kostice pa cemo bas vidjeti za prvu ruku hoce li pomoci.
eno moja sreca pava od 12,ja jedem rucak i cekam da se probudi.cudno mi da tak dugo spava popodne,ovih dana je bas bio dosta budan i nervozan.vidjet cemo kakav ce biti ostatak dana. PUse vam saljem. ♡♡♡
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Mrkvica sretnoooo
lady baš to masaaaža.. opa pa super ti je spavala iako znam da je trebalo da dođe tih 3 sata da se dama sjeti zaspati.. moja je zaspala oko ponoći pa se probudila u neko doba za papanje nije mi se dalo gledati na sat ali mislim da je bilo 2 sata, pa sam je prebacila u kolica i probudila se oko 6 i onda do 8 onako uz sisanje drijemale i ona i ja
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pozdrav :)
Mi smo nakon 2 dana nacicavanja opet upali u rutinu sa papanjem i spavanjem. Samo sto sad imamo dva razdoblja u danu kad je budan po 2 sata i druzio bi se :) naucio je plaziti jezik i sad mu je to glavna fora
[/u
Tweety: bas dobro sto si to napisala.ta budnost i spavanje mene bas bune...koliko cesto treba biti budan,koliko spavati...ove dane nije toliko spavao a kad je budan,nervoza na 100. a sada mi se cini da je cijeli dan prespavo pa mi cudno pa se i pitam kada ce biti malo vise budan.znaci uskoroo.
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Mislim da vam ta budnost stvarno ovisi od bebice do bebice i kakav im je dan. Moja nekad puno spava al po danu nikad duze od pol sata...nekad je dosta budna...nekad dugo kunja.
Mrkvice, kakva joj je stolica bila nakon esposiuma? Meni se cini puno rjeda skoro ko proljev odmah cim joj dam kapi pa jede pa u toku kaka
Eto, pored silnog slinjenja i nervoze od jutros ima i pelenski osip. Vlazne maramice ne koristim, samo topla voda i tetra krpice ili blazinice za bebe. Vec 3 mjeseca koristimo iste pelene a i ja dobro pazim sto jedem.. Oooo majcice, nadam se da su zubici jer ne bih bas bila sretna da je bakterija u pitanju. Sad smo na Sudocrem tretmanu, valjda ce ga brzo to proci.
Sortiraj odgovore
Najstariji