Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tweety88
    04. Veljača 2016. 20:58

Nama opet nervozan dan..nikako da zaspe u komadu duze malo..al najgore mi je sta ima te epizode neutjesnog placa od po ure, uru..nista ne pomazeeee..ne mogu ga slusat, a ni nosit ..mislin nije ni da nosanje pomaze, al kad lezi jos jace skrici :(..ne znan stvarno sts mu je..a mene tako bole ruke i trbusni misici od nosanja i sad iman jos stres da su mi misici ostali razmaknuti :P.. a jos moran odgodit pregled kod ginicke dalje od 15og jer je mm prominio smjenu i sad me nece moc vozit 

Veceras mm radi nocnu i ja i maci sami..vec san bila pod stresom sta cu kad pocne plakat (sad malo pajki ), al srecom javila seka da ce doc u ispomoc 

Ines, nama isto uvik ima malo svitla..ostavimo u dnevnom pa ulazi u sobu kroz staklo iznad vrata..jer jos nisan nabavila nocnu lampu hahah..pa radi sebe vise sad drzin..inace bi u mraku spavali pa bi palila samo po potrebi..

Mi cemo u pon popodne kod svoje pedijatrice na kontrolu za 2 miseca i valjda cjepljenje..i mozda kod nje privatno napravit uzv kukica, to jos nisan sigurna..

Aleksandra, dobrodosla ..zao mi je zbog mucenja na porodu, ali sad je to iza vas..nadan se da cete se brzo oporaviti i da nece bit problema s dojenjem i hormonima hehe..samo hrabro i sve ce bit u reduu <3

07.12.2015. A <3

Mrkvica2
    04. Veljača 2016. 21:12

Renata da klaiceva ujutro u 9.20 a ja moram biti na sudu negdje 20do 9.. necu ja dugo ali opet ako budu cekali mala bi mogla ogladniti a iskreno da ti kazem bocu nemam niti jednu jedinu jer nam nijd trebala do sada a i neznam kako uopce spremiti, koliko izdojiti. Kako da joj mm to pripremi, ugrije.. pa dali ce uopce prihvatiti bocu i naravno koju kupiti uopce 

Sto se tice ruckova brzo sam pocela kuhati.. u prilog mi ide sto mala prije podnevni spavanac ima oko 11 pa stignem.. a ako tada ne stignem kuham kad mm dode a nekada i s njom u marami. Nije lako ali uspijem nekako.. daleko od toga da nam rucak nekada nisu hrenovke i pomfri ali ajde bitno da se jede.. drugacije nisam mogla jer mi mama nemoze donjeti svaki dan a sveki, pa ajmo reci da ne zelim cuti da kaze nekom da joj sina ne hranim i tako.. radije se ja snadem, uostalom kad ih bude dvoje nece biti lakse  praksam se hehe.

Mrkvica2
    04. Veljača 2016. 21:19

A spavamo vec dugo u mraku. Ionako ju kad se naviknem na mrak cujem a kada ustajem samo otvorim vrata od sobe jer ostavim svjetlo u hodniku.. meni je prvih par tjedana kada smo s lampom spavali bilo nezamislivo ali puno bolje spavamo svi u mraku. Ne razbudi se mala puno cak ni kad ju presvlacim..

Tweety iskreno ja bi radije da sam sama po noci nego po danu.. mm ionako ne ustaje po noci, radio ne radio. Mozes ti to, ne brini pa ipak si mu ti mama 

Sonja8
    04. Veljača 2016. 21:35

Mrkvice, da ne bi susjede čule kakva si ti to žena koja ne kuha mužu ručak, jao, mlade dobijem na takve svekrve. Moja me nazove i pita sta mi se jede (mene, ne njega!) i ode pješke po namirnice jer ne vozi, spremi nam sve i zove da dodjemo po ručak ❤️ 
    Mamice, bebice vam svima nakon svakog papanja podrignu?

Tweety88
    04. Veljača 2016. 21:40

Mrkvice, ne ustaje ni moj po noci, al nekako mi je lakse kad znan da nisan sama hehe..bar znan da mu ga mogu "uvalit" ako ga ne buden vise imala snage nosit, a on ne bude prestaja plakat..psihicki je lakse haha..al istina..teze je po danu nego po noci..a i maci mi je mirniji nocu..a i naravno da se sve moze kad se mora ..al eto kad se seka vec ponudila..zasto ne 

07.12.2015. A <3

gagicamamica
    04. Veljača 2016. 22:02

Mali kod nas je identicno. Nije sastavio spavanje duze od pola sata. Ludi dan...srecom gotov je...nadajmo se sutra boljemu... 

Svima laku i mirnu noc zelim...

R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...

• buffy
    04. Veljača 2016. 23:11

Samo sam se dosla pozalit da ne puknem u stvarnom svijetu..maleni je nervozan jako i samo na sisu hoce veceras..igrom slucaja svejrva je tu... naravno vec su poceli komentari da je gladan ocekujem prijedlog za ad uskoro...al joj je bar mm odbrusio da djete moze biti nervozno i iz drugih razloga ali ona i dalje misli da je gladan..a ja ne znam dal bi zavristala ili zaplakala...
    Nadam se da svi spavate i imate mirniju noc 😘

Sonja8
    05. Veljača 2016. 00:18

Buffy, 😔 sto reci... Bar je muž uz tebe.

MaliV
    05. Veljača 2016. 08:39

Jutro svima... Nadam se da ce danas biti lijepsi i sretniji dan... Jucer  mi je bio hedan od najgorih dana...morali smo donijeti odluku uspavati svog psa.. Imao je samo dvije i pol godine, unatrag par mjeseci je odjednom od zdravog psa poceo dobivati epilepticne napadaje koji su bili sve gori i gori, na kraju se nije mogao dignuti s poda i ispalo je da je tko zna odkad imao tumor na mozgu 😢Ja jos ne mogu doci sebi.. 

Danas je predivan, suncan dan, nadam se da cete uzivati..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.