Maliv, sigurna sam da je sad na mjestu gdje nema boli... Drzi se:*
Jutro svima
Mi smo koliko toliko ok spavali. Cekam da vidim dan. Mozda uspijemo otic van, lijepo je vrijeme.
Kako ste vi?
Dobro jutro nam svima!
Mali 😳 drzi se....
Nama noc ok. Nadam se da se nece ponoviti jucerasnji dan.
Al vidim da nas ima vise kojima jucer bilo ludo.
Mogla bi pasti setnjica danas. 😉
Pusim vas sve. 😘
R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...
Jutro.
Nadam se da ste fino spavali.
Mi smo sinoc imali manji show. Maleni se nije dao smiriti. Nista mu nije odgovaralo. Al nek je to iza nas i ne ponovilo se
Mali zao mi je zbog psa. Ja jako volim pse ( zato ih i imam 11 ).
Mi smo prosle godine morali uspavati jednog stenca od 5 mj zbog epileptickih napada. To je pre strasna odluka.
Drzi se samo
Dobar dan drage moje moje
MaliV baš mi je žao ne mogu ni zamisliti kakva je to bol
Nama je noć bila relativno dobra, danas iako je dan za poželjeti, hoće sam biti u rukama ili marami, a dragi sjedi igra igrice a pitat će da li je ručak gotov uhhh a neću sa njom u marami raditi ništa jer nisam luda da ja radim i nju čuvam dok on uživa..
nadam se da će nam svima biti ljepši dan
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pozz i od nas...
Mali V jako mi je zao....ja imam dva psa od 3 godine i koma bi mi bilo...
Malidbeli, rodena je 41+3. Nije ped nista krivo rekla.ali nisu sva djeca ista i ovo nije kod nas primjenjivo i ja sam kriva za to jer ona od pocetka ne cica da se najede nego vise puta po malo i nije dobivala dobro na kilazi a i meni je lijeva cica bila puno slabija s mlijekom kojeg sam ionako dobila tek 4.dan. pa nam je opcija bila ili ad ili joj dati kad hoce i koliko hoce. Obzirom da sam izabrala ovu drugu kpciju sad smo u zacaranom krugu i noci smo nekako poboljsali a mozda kad produ grcevi uspijemo i dnevni ritam.
Za hipertonus mi je jos uvijek cudna...vidjet cemo. Sve ste primijenili iz babyhandlinga? Ona bas ne voli bocno spavanje.
Sonja, moja ne podrigne svaki put al to je ok jer se tad ocito nije nagutala zraka. S tim da ona ima neki ritual da malo odspava kojih 10min onda ju dignem podrignuti i tad podrigne a ako ju odmah onda nece. Ostane spavati u polozaju na me i kako je papala.
pepita, pa ti fino malu u maramu i na pizzu, a on nek se snadje
maliv, bas mi je zao zbog pasonje ali napravili ste najbolju odluku. drzi se
ines, u mraku spavamo. ja joj sad i za dnevna spavanja zamracim. bebe su u mrklom mraku bile 9mj, nema tu straha
lady, vama je problem sto mala ne pojede puni obrok nego jede malo po malo pa je stalno na cici ili sto pojede, ali ti koristis cicu i dalje za svaki kme?
koristi li dudu? moja jos uvijek ne, a nekad stvarno mislim da bi nam bila spas. cak ju prihvati nakon borbe pa cucla i samo kao da joj ispadne nakon kratkog vremena.
buffy, ljubi muza, a svekrvi beeeelj!
mi cemo na uzv kukova sljedeci tjedan. desni joj je manje razgibljiv (koji izraz). ali opcenito mi je nekako sva pokocena, iako pedica nije nista komentirala.
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
Pozdrav mamice, nama noćas mrva nije mogla zaspati od 3.30-5.30. Mislim da je sinoc nisu mučili grcici nego da je zapravo problem bas u podrigivanju. Ali ne kuzim zašto je to ne muci tijekom dana nego samo u noći, a uvijek isto radim. Pojede, podrigne (po danu nekad ni ne podrigne), nekad bljucne, stavim je leći. Da, mlijeka imam puno pa imam osjećaj da joj cijelo vrijeme jaki izlazi i da mozda ne stigne brzo toliko gutati i da je zato to muci! Nikome se to nije događalo? E da, i zna zijevnuti i poslije zaplakati (ne uvijek), ali kao da joj nesto smeta 😔
Pepita, kako bi m reagirao kad bi mu rekla da si gladna i da on nesto napravi ili da nju pričuva???
Sonja tako nama napravi moja mama pa mm ode po jelo ali ona.. ne.. Ja ti isto imam dosta jaki let down al nemam ti neki pametan savjet. Moja se redovito kad jede tolko zagrcne da se preplasim ili mlijeko curi po svuda kada navuce da pocne teci. Provala sam ju dojiti da je ona na meni, nejde jer joj uvijek nos upadne u cicu pa nemoze disati.
A podrigivanje.. pa podrigne ajmo rec svaki put. Cak i kad spava, nosam ju dok ne podrigne ili ju posalje 15-20min stavim na trbuh pa se ispodriguje.
Lady ja sam prije malu bila hranila na dva sata tocno ili cim zaplace, rezultat toga je bio to sto ona nikada nije zapravo ogladnila.. onda je pocela jako jako malo jesti pa sam zvala patronaznu i ona mi je rekla da ju pustim da mi sama da do znanja kad je gladna. Tako ju sada i hranim, dobije jesti bas kada se dere da je gladna i onda jako lijepo pocica. Izmedu kada je kenjkava ili nervozna dobije dudu. Ionako ju nece kad je gladna. Mislim da te ona vec pomalo koristi kao dudu a na sisi uvijek tako nesto i pojede pa samo nadopunjava zelucic.
MaliV jako mi je zao radi peseka. Mi smo svog izgubili posli Bozic tako da znam kako je.. Donjeli ste tesku ali dobru odluku.. vjerojatno bi i sam siroce uginuo a patio bi se
Buffy been there done that. Samo neka muz bude uz tebe, nedaj se
Pepita dobro kaze shimmer put pod noge i ti i curka na pizzu
a gospodin nek gladuje!
Ja sinoc zamolila sogoricu da ostane da pocistim stan.. tako da sam generalku napravila i bas se bolje osjecam. Izluduje me sto ne stignem ocistiti kako Bog zapovjeda kucu.. pogotovo jer sam ko manijak cistila dok sam bila trudna pa sam navikla da je sve uredno i cisto..Moram jos curici oprati haljinicu za sutra za krstenje i opeglati tetre i sebi i mm-u robu.. ima da spavam kao beba Zato danas nemamo rucak
Mi smo odustale od setnje jer se nesto smrklo i vjetar neki puse.. a i pravo da vam kazem umorna sam pa mi se bas ni neda.. curka spava a ja sve razmisljam da joj se pridruzim.
Ugodan dan svima
Sortiraj odgovore
Najstariji