MaliV mozda smo u skoku? U 6.tj smo. Neznam sta da mislim...nocas je jeo svakih 2 sata, a nije tako po noci od rodjenja.
R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...
Jutro! Pridruzujem se, cure. Nemirna noc, slab san. Mozda danas bude bolje
Aleksandra, dobrodosla i ceszitam !!!!
Gagica, mislim da jesmo u skoku.. i vi i mi.. nadam se da će brzo proći, taman je dobio neki fini ritam spavanja po noći.
Aleksandra, dobrodošli i čestitke baš mi je žao da si morala prolaziti takvo mučenje, probaj odmoriti što više, naročito kad dođeš doma (neki dan smo imale tu temu na raspravi), SAMO odmaraj
Jutro spavalicama i nespavalicama.
Ja prijavljujem vrlo nemirnu noc i sa bebine strane a i sa moje. Sinoc je maleni zaspao u 22.30 i kako ga zelim spustiti sa ruku on se probudi.. tako smo isprobavali do 01 sat u noci. Nakon toga se ja nisam nesto mogla smiriti tako da sam docekala njegovo budenje za klopu u 4 sata. Katastrofa.
Trenutno sjedim i kunjam
Ines kako to da vec idete na cjepljenje? Mi tek u ponedjeljak.. nakon navrsenog 1 mjeseca.
Za temp ja imam lupocet i dalsy. Oboje je super.
A mozes i cepice.
Aleksandra Čestitam ti na pisulincu. Zao mi je jer je tako proslo na porodu. Moja prica je nesto slicna tvojoj i evo vec sad bi ponovila
Ne brini, brzo ces ustajati normalno i nista te skoro nece smetati oko rane. Sretno i javljaj nam se
Sto reci...ja sam vec imuna na nespavanje iako u zadnje vrijeme spava pa svaka dva sata cica...nocas pak svako malo...pa sam zaspala nad njom sjedecki pa kad sam se htjela leci evo nje pa ispocetka i tako. Danas cijepljenje....bas me zanima kakva ce ovo noc biti.
Inace ja jucer kod gin....ona spavala cijelo vrijeme u autu...vratili se i dala joj papati...kad bi bar dozivjela koji put to po danu doma....
Mi smo na pampers premium i osim tog smrada su nam super....nisu nam ni jednom promocile..a mijenjam po potrebi a ako nije kakala svaka tri sata osim po noci svaka 4,5...isto ako ne kaka...a guzu pavlovicevom mazemo...i kupamo se u bademovom a koau sa mustelinim samponom...za tijelo isto njihov losion kao i kremu za lice
Jutrooo mamice nadam se da ste se koliko toliko naspavale..
Mi smo sinoć išli spavati čak prije 23 sata jednostavno sam bila extra umorna, zaspala je na lijevoj sisi poslije je papila još iz desne i poslije kad sam se probudila prebacila ju u krevetić gdje je naravno otvorila oči, ali je nisam imala snage dizati samo sam uključila mobil da se vrti i vratila u krevet nadajući se da ću imati 10min da se istegnem jer su me kukovi boljeli međutim ja zaspala i u neko doba se probudila onako sa trzajem a moja mrvica spava hehe zaspala sama, samo sam ugasila svijetlo i nastavila spavati do 8
iznenađuje me moja malena u zadnje vrijeme hehe
vrijeme kod nas je užasno, i baš sam bez volje onako pošteno..
Muž mi od pon ne može dobiti slobodno pa je slobodan danas i sutra pa ću sutra nazvati pedijatricu da vidim možemo li doći, samo ne znam kako ćemo to izvesti pošto nam je auto na popravku uhhh
mi smo isto pred skokom pa očekujemo nacicavanja po cijelee noći hehe
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Mama to je ono prvo cjepivo koje je još u rodilištu trebala primiti...
Smije li se nakon cijepljenja ići malo prošetati?
A nije primila u rodilistu?
Onda ok... ovo mi nije bilo jasno
Moze se sve nakon cjepljenja ako beba dopusti. Nema razloga za drugacijim ponašanjem prema njoj radi cjepljenja
lady sad smo pred skokom tj naše bebice pa je možda zato svako malo bila na sisi, i ja to očekujem ovhih dana
Tebi su dali termin kad da dođeš? Ja sam sada zbunjena kad vidim da ili daju termin ili zovu,a eto meni samo rekla da je kontrola kad navrši 2mj -_-
Cure kakvo cijepljenje sa 1mj??? Mi nismo imale
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Ines smijete u setnju samo malo vise obrati pozornost na temp. Godit ce joj setnja dapace.
Nama se na rukici zagnojilo od cijepljenja za tubetkulozu. Znaci da se cijepivi "primilo".
Mi dan nastavljamo u istom ritmu...neeervoooza. Bas sam se sad isplesala s njim i zaspao je. Muzika do daske i opleti... Mami dobro za liniji a njemu za smirenje.
U planu imam danas kosi oprat...mozda mi se posreci.😀
R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...
Sortiraj odgovore
Najstariji