Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • buffy
    03. Veljača 2016. 19:08

Pinky gdje si kupila maslinovo..ja imam bademovo al bi i s maslinovim probala a imam samo ovo iz trgovine..sta to se koristi za bebe ili? Malo smotano pitanje ali ja sam smotana

Mrkvica2
    03. Veljača 2016. 19:20

Tweety kako nebi bilo, naravno da ima.. 3,6,9 vrijedi za dane, tjedne i mjesece tako da moguce da ste u skoku u 9.tjednu.

Nama je sab jako lose sjeo.. eno pola bocice stoji. Od espumisana je bilo puno bolje.. a ovisi valjda od bebe do bebe. Sada ne koristimo nista.. cak mi je i caja nestalo 

Mozda je nesto u zraku.. sve bebe su ocito nekako nemirno spavale..

Mi cemo ostati pri pampersu ja mislim.. mazemo pavlovicevom i to ujutro, navecer i poslje kakanja ako nije kakala obda popodne jednom i nije jos dosad nikakvih problema bilo. Redovito presvlacimo i pokusavamo sto cesce luftati guzu. S tim da preko noci presvlacim samo jednom oko 5.

Ines24
    03. Veljača 2016. 20:05

Mi isto koristimo Babylove i pelene i hranu i zadovoljni smo 
    Sutra idemo na cijepljenje (prvo), pa ne znam kako će cura reagirati na to, što ste za temperaturu kupovale?

Sonja8
    03. Veljača 2016. 22:26

Vecer drage moje... 
    Evi naša curka spava, nakon kupanja i papanja ☺️ Nadam se da ce nam ova noć biti malo mirnija od prošle. Skužila sam da joj smeta brzina kojom moje mlijeko ide iz cica. Ful curi i onda ona dosta bljucka 😔 i to u zadnja dva dana. Probala sam je danas dojiti tako da ona legne na mene, ali ne znam ako joj tako pase uopce. Probala sam iz marame, ali nisam uspjela, moram malo bolje to proučiti. U biti, najlakše mi je kad lezimo bočno...ali mislim da joj tako bas jako curi. Ima netko neki savjet? 😳
    Danas smo bili i u setnjici od nekih 20-30 minuta i bas je fino spavala na svježem zraku! 
    Ostali smo bez jp tako da sam se odvažila prvu noć na mpp. Nadam se da ce i to dobro proći. 
    Pusa svim mamicama i bebolincima 😘😘💝

axia
    04. Veljača 2016. 01:09

Sonja, probaj prije papanja malo izdojitu da joj taj prvi mlaz bude slabiji. Kasnije ono ide teze kako mlijeka u ciki ima manje.
    Sretno s mpp :)
    Mi evo nakon turbo dana zaspali u pol 10. Sad se probudila i papa... Madam se da ce nastavit spavati...
    Mirnu vam noc zelimo :)

MaliV
    04. Veljača 2016. 07:40

Jutro svima... Nama noc prosla s puno budjenja, divim se vama kojima je tako stalno, ne znam kako izdrzite..

Sonja, kako je prosla noc s mppom? 😁👏🏼

Alekssandraa
    04. Veljača 2016. 07:46

Pozdrav drage mamice 
    Napokon je doslo vrijeme da vam se i ja pridruzim na ovoj temi. Rodila sam 31.1.svog pisulinca,nakon 12h mucenja. Nakon sto sam prenesla 10dana,narucili su me na indukciju,isprva je sve krenulo lijepo....otvorila sam se do kraja,dobila svoje trudice i vodenjak je pukao sam od sebe. Nisam mogla primit epiduralnu,ni nista protiv bolova,jer sam alergicna na neki sastojak,koji se nalazi u tim lijekovima. Nakon sati i sati trudova,izgubila sam snagu,tako da sam zavrsila na carskom rezu. Uzasan porod i jos losije iskustvo sa sestrama. Mucimo se s dojenjem,trudimo se i jako nam je tesko....nadam se da ce ubrzo proc ovi bolovi i da cu lakse stat na noge.

gagicamamica
    04. Veljača 2016. 08:23

Aleksandra dobro dosla. Cestitke na pisulincu.😉 Zao mi je za iskustvo, zelim ti da brzo zaboravis i jos brze da se oporavis. Uzivaj u svom andjelu. 

Mali nama je nic isto s cescim budjenjima. Jucer nemirno zaspo...a cijelu noc isto nemiran,stenje, proteze se, mlatara rukama i nogama. I to sve kroz san. Cak je 2x kakao i ka pomislila e sad ce se smirit al nije. 🙈 evo ga sad pored mene u krevetu spava. Ocekujem da ce se sad probuditi pa idem iskoristiti da doruckujem i skuham kavu. 😀 

Curke nadam se da vas nema puno kao maliV i ja. 😊😊

R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.