gagica weeeee još jedna prava mama klokanica hahahah
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
MaliV, vi ste na 6 tjedana? Ako još niste odradili taj skokić onda bi moglo biti to. Ako nije do vremena..
Mene stvarno ispiju ta noćna buđenja...Spavam u najdužim komadima po 2 sata ili po 1. Baš sam si zapisivala. Budna sam od pola do sat i pol po komadu. I svako jutro tiska li ga tiska...probudi nas svojim glasanjem,masiram mu trbuščić ali obično se nakon sat i pol pokaka. I to najčešće 2x zaredom. Počeli smo mu davati Sab i usred noći. To ga ulovi oko 4-5 i traje do 6-7 ujutro. Užas.... 😫
Koristimo babylove i super su. Nisu premazane ničim kao pampersice,puno su jeftinije. Inače bi bankrotirali jer često mijenjam duplo. Kako ja zakopčam zadnji gumbić tako se on opet pokaka! Prase malo 😜
Pinky, i meni se sve cini da je skok, sad je opet bio nervozan i pridruzujemo se ekipi slinavaca, odjednom je poceo sliniti, da mi je cijela ruka bila mokra kad sam mu pokusavala dati dudu
I s pelenama isto... Cim mu stavim novu, on ju zapisa dok mu je zakopcavam, cula sam za babylove, znaci dobre su, kazes? A ovo za budjenje... Uff nadam se da ce vam se izregulirati, ja sam isto sva smusena, nekad znam pricati s nekim i totalno se pogubim i koji je dan i sta sam radila. Mozda mu i sab smeta, nasem espumisam uzasno pokvari spavanje, probali smo par noci, ali to je koma..probaj bez njih, nama bar na kraju najbolje pase nosanje i suskanje ili kids relief kad bas zagusti
Mm je zakljucio da je nase dijete zeko. Skakucemo i to posteno. Eno sad je s bakom ispod nape :)
Pitanje- fale mi anis i komorac za caj, di kupit? U ljekarni nema.... Biljnu nemam blizu...
I taj kids relif, pokoja info? Koliko kosta, di nabavit?
Pusa svima
Babylove sam uzela jer mi je šogi preporučila, a nisu skupe. Važno mi je da nisu premazane jer ne koristimo još nikakvu kozmetiku. Za sad mi se i maslinovo pokazalo puno bolje od bademovog. I za kožu i kupanje i tjemenicu. Ni ne mažem ga poslije kupanja jer je automatski namazan kako se ulje drži na vodi 😀
Sab smo davali 1x dnevno,a sad 2,3 ili 4 jer su mu se opet pojavili grčići. Probali smo i bez ali nije dobro. Noćni smo dodali jer je najgore bilo usred noći. Imam dojam da je bolje spavao uz to. Neznam...
Acia, kids relief imas u gajnicama ili na online ljekarni Proteka, isto te ispadne 100 i neku sitnu kunu, samo sto je online 70ak + postarina, a u ljekarni 100. Nama kad zagusti jedino one pomazu, nosili smo ih pedici da pokazemo i pitamo za savjet, ona je ostala odusevljena sastavom i time sto su homeopatske, makar isto nije cula za njih prije, kaze da je bolje u svakom slucaju nego simetikon, po njenom. Mi uvijek pokusavamo svim, nosanje, ljuljanje, suskanje, white noise, ali kad ne ide, onda kids relief. Probali smo s espumisanom par noci, ali je neslavno zavrsilo, nekako plitko spava, stalno se budi
Anjaaa iz vodica sam. Imas li kontakt neke ljekarne u Zg za koju znas da prodaje? Kuma mi zivi u Zg pa bi joj rekla da mi uzme i posalje. Koliko vam je vremenski trebalo da pocnete dojit s tim? Hvala punoo <3
Pinky, nasla san clanak :)
Moj je cili dan nervozan, evo sad spava uru vrimena, al nervozno..mislila san da je skok u 9om tjednu, al sad vidin da taj skok zapravo ne postoji hahaha :P
Sta se pelena tice, mi smo koristili isto pampers premium care, a sad zelene koje smo dobili..meni se vise svidjaju premium jer su nekako mekse..a sta se propustsnja tice, dogodilo mi se i s jednima i s drugima par puta, al mislin da je to vise do ucestslosti minjanja pelene ili nacina na koji je stavim..ovisi koliko maci divlja dok je stavljan :P ..ugl, dobre i jedne i druge..al mogli bi i mi onda isprobat babylove ako su vec toliko pohvala dobile :D
07.12.2015. A <3
I ja prijavljujem nervozu danas. Neznam jel vrojeme il skok il grcici?? Grcevi jedu sigurno al nisu jaki. Najvore kad je na cici jede pa nakon 2min pocne se naprezat plakat a jeo bi a nemoze.. I zako u krug...
Stavila ga u maramu al u kuci nam prevruce pa jos u toj marami... Malo nam se pec zahuktala. 😀
R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...
Vidim da je danas nervoza u igri.. mi kao da smo se danas cijepili..od mog proslog javljanja kad sam rekla da je veaeo se sve promijenilo plako bi kad bi ga pomaknula sa sise i to vristo kao nikad do sad vec sam se bila zabrinula sta mu je... spremila sam ga i u nas krevet i prvi put od bolnice mu lezeci dala jedt i tako je zaspao i evo vec sat i pol spava..zo nam je prvo spavanje u kuci popodnevno a da nije na meni
vjerujem u cuda
Meni je sve manje jasno zasto on moju jednu sisu nece..sto je prije bilo odbija je sad je vristanje i uopce nece u usta da ju stavi.. maknem ga lijevu samo s rukom dirne i umiri se..bas mi nije jasno...izgleda da cu ovu morati uvijek izdajati..valjda mi to nece dojenje zeznuti na jednoj sisi smo dobili 1kg u mjesec dana tako da je to super sada..molim se da tako i ostane
Pepita i moj se bio okrenuo s trbuha na ledja ali vise to niti ne pokusava sad samo dize glavu i nju drzi dignutu kad ga na trbuh stavimo...
Sto se pelena tice mi so na pampersicama premium i uzasno mi smrde i ucimo se na tetre
Sortiraj odgovore
Najstariji