gagica weeeee još jedna prava mama klokanica hahahah
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
MaliV, vi ste na 6 tjedana? Ako još niste odradili taj skokić onda bi moglo biti to. Ako nije do vremena..
Mene stvarno ispiju ta noćna buđenja...Spavam u najdužim komadima po 2 sata ili po 1. Baš sam si zapisivala. Budna sam od pola do sat i pol po komadu. I svako jutro tiska li ga tiska...probudi nas svojim glasanjem,masiram mu trbuščić ali obično se nakon sat i pol pokaka. I to najčešće 2x zaredom. Počeli smo mu davati Sab i usred noći. To ga ulovi oko 4-5 i traje do 6-7 ujutro. Užas.... 😫
Koristimo babylove i super su. Nisu premazane ničim kao pampersice,puno su jeftinije. Inače bi bankrotirali jer često mijenjam duplo. Kako ja zakopčam zadnji gumbić tako se on opet pokaka! Prase malo 😜

Pinky, i meni se sve cini da je skok, sad je opet bio nervozan i pridruzujemo se ekipi slinavaca, odjednom je poceo sliniti, da mi je cijela ruka bila mokra kad sam mu pokusavala dati dudu
I s pelenama isto... Cim mu stavim novu, on ju zapisa dok mu je zakopcavam, cula sam za babylove, znaci dobre su, kazes? A ovo za budjenje... Uff nadam se da ce vam se izregulirati, ja sam isto sva smusena, nekad znam pricati s nekim i totalno se pogubim i koji je dan i sta sam radila. Mozda mu i sab smeta, nasem espumisam uzasno pokvari spavanje, probali smo par noci, ali to je koma..probaj bez njih, nama bar na kraju najbolje pase nosanje i suskanje ili kids relief kad bas zagusti

Mm je zakljucio da je nase dijete zeko. Skakucemo i to posteno. Eno sad je s bakom ispod nape :)
Pitanje- fale mi anis i komorac za caj, di kupit? U ljekarni nema.... Biljnu nemam blizu...
I taj kids relif, pokoja info? Koliko kosta, di nabavit?
Pusa svima

Babylove sam uzela jer mi je šogi preporučila, a nisu skupe. Važno mi je da nisu premazane jer ne koristimo još nikakvu kozmetiku. Za sad mi se i maslinovo pokazalo puno bolje od bademovog. I za kožu i kupanje i tjemenicu. Ni ne mažem ga poslije kupanja jer je automatski namazan kako se ulje drži na vodi 😀
Sab smo davali 1x dnevno,a sad 2,3 ili 4 jer su mu se opet pojavili grčići. Probali smo i bez ali nije dobro. Noćni smo dodali jer je najgore bilo usred noći. Imam dojam da je bolje spavao uz to. Neznam...

Acia, kids relief imas u gajnicama ili na online ljekarni Proteka, isto te ispadne 100 i neku sitnu kunu, samo sto je online 70ak + postarina, a u ljekarni 100. Nama kad zagusti jedino one pomazu, nosili smo ih pedici da pokazemo i pitamo za savjet, ona je ostala odusevljena sastavom i time sto su homeopatske, makar isto nije cula za njih prije, kaze da je bolje u svakom slucaju nego simetikon, po njenom. Mi uvijek pokusavamo svim, nosanje, ljuljanje, suskanje, white noise, ali kad ne ide, onda kids relief. Probali smo s espumisanom par noci, ali je neslavno zavrsilo, nekako plitko spava, stalno se budi

Anjaaa iz vodica sam. Imas li kontakt neke ljekarne u Zg za koju znas da prodaje? Kuma mi zivi u Zg pa bi joj rekla da mi uzme i posalje. Koliko vam je vremenski trebalo da pocnete dojit s tim? Hvala punoo <3
Anjaaa iz vodica sam. Imas li kontakt neke ljekarne u Zg za koju znas da prodaje? Kuma mi zivi u Zg pa bi joj rekla da mi uzme i posalje. Koliko vam je vremenski trebalo da pocnete dojit s tim? Hvala punoo <3
nađi na netu na stranici od Bauerfeind njihov broj, nazovi ih i pitaj gdje da ti kuma dođe kupit sistem, vjerojatno će ti reći u kojoj ljekarni ih ima za kupit, tako sam i ja ;)
sa sistemom smo počeli dojit odmah, momentalno. mlijeka je bilo jako malo u početku, ali s vremenom, kako je stalno sisao se stvaralo sve više. nama je još bio dodatan problem uvučene bradavice koje nije znao uhvatit, nisam znala ni da li će uspjet sa sistemom, ali eto, je. :)

Pinky, nasla san clanak :)
Moj je cili dan nervozan, evo sad spava uru vrimena, al nervozno..mislila san da je skok u 9om tjednu, al sad vidin da taj skok zapravo ne postoji hahaha :P
Sta se pelena tice, mi smo koristili isto pampers premium care, a sad zelene koje smo dobili..meni se vise svidjaju premium jer su nekako mekse..a sta se propustsnja tice, dogodilo mi se i s jednima i s drugima par puta, al mislin da je to vise do ucestslosti minjanja pelene ili nacina na koji je stavim..ovisi koliko maci divlja dok je stavljan :P ..ugl, dobre i jedne i druge..al mogli bi i mi onda isprobat babylove ako su vec toliko pohvala dobile :D
07.12.2015. A <3
I ja prijavljujem nervozu danas. Neznam jel vrojeme il skok il grcici?? Grcevi jedu sigurno al nisu jaki. Najvore kad je na cici jede pa nakon 2min pocne se naprezat plakat a jeo bi a nemoze.. I zako u krug...
Stavila ga u maramu al u kuci nam prevruce pa jos u toj marami... Malo nam se pec zahuktala. 😀

R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...
Vidim da je danas nervoza u igri.. mi kao da smo se danas cijepili..od mog proslog javljanja kad sam rekla da je veaeo se sve promijenilo plako bi kad bi ga pomaknula sa sise i to vristo kao nikad do sad vec sam se bila zabrinula sta mu je... spremila sam ga i u nas krevet i prvi put od bolnice mu lezeci dala jedt i tako je zaspao i evo vec sat i pol spava..zo nam je prvo spavanje u kuci popodnevno a da nije na meni
vjerujem u cuda
Meni je sve manje jasno zasto on moju jednu sisu nece..sto je prije bilo odbija je sad je vristanje i uopce nece u usta da ju stavi.. maknem ga lijevu samo s rukom dirne i umiri se..bas mi nije jasno...izgleda da cu ovu morati uvijek izdajati..valjda mi to nece dojenje zeznuti na jednoj sisi smo dobili 1kg u mjesec dana tako da je to super sada..molim se da tako i ostane
Pepita i moj se bio okrenuo s trbuha na ledja ali vise to niti ne pokusava sad samo dize glavu i nju drzi dignutu kad ga na trbuh stavimo...
Sto se pelena tice mi so na pampersicama premium i uzasno mi smrde i ucimo se na tetre

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji