Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mia007
    31. Siječanj 2016. 09:47

Jutro mamice!

Axia, ja sam spomenula napu jer je mojoj bebici stvarno korisna za smirivanje kad ima grčiće i uspavljivanje.

Htjela sam vas pitati, koju kremu koristite za guzu? Imam problem, iziritirala joj se guza, prvo je bio samo prištić i malo crveno, onda sam namazala sa sudokremom da se isuši pa joj se još više iziritiralo, sad ne znam da li od sudokrema ili od kakice. Naime, ona jako često kaka, ja joj mijenjam pelenu kod svakog podoja, cca 8 puta dnevno, a svaki puta je i ukakana i upiškena. U apoteci su mi dali Deflamol kremu, sad mažemo već 4 dana, al još je crveno, mada je bolje.. trudim se presvlačiti je što češće, ali mislim da ću zvati patronažnu ili pedijatricu sutra jer joj to ne prolazi. Imate kakav savjet?

• buffy
    31. Siječanj 2016. 09:58

Jutro svima
    Ja takodjer jedem i gljive i salatu i rajcicu..jela bi i citruse da mi nije jos uvijek muka od njih jer sam se na kraju trudnoce pretrpavala
    Znam da vi muku mucite s  ne spavanjem a ja mucim s spavanjem.... od pola jedan do dvadeset do 10 mi je spavao...meni ce sise tim tempom puknut to mi je previse u komadu

Mia007
    31. Siječanj 2016. 10:23

Renata hvala, sve to radim osim bepantena :)

Pepita2109
    31. Siječanj 2016. 10:26

Mrkvica da da nervoza je u điru i dalje ma kad čitam tvoje postove kao da čitam svoje, noć nam je bila takva da sjedim za laptopom i poluspavam, a gosti nam dolaze.. ne da nije htjela spavati u kolicima i krevetiću nego, zaspala bi stisnuta uz mene ja čim bi se maaalo maknula od nje u plač, evo sada spava sat vremena

just smile samo da kažem da je mm isto tako u posjetama govorio da jedva čeka da dođemo kući (jer tretman u bolnici mi je bio da ga ne želim ni neprijatelju) kao da ću odmarati, a da će on pomagati.. ja došla doma i eto ustala se naložila vatru a on se probudio uzeo kavicu i igra igrice heh.. tako da želim ti od srcaaa da tvoj muž pokaže da nisu svi isti hehe
    a šta se tiče marame nikako sada ti je ne bih preporučila, beba je malo više u marami a ne na rani,ali ipak ne bi smjela ni ovako bebicu nosati baš,možda da pitaš patronažnu kada ti dođe za savjet..

MaliV  stvarno te rez počeo boljeti  
    ajme kako mi se sviđa kraj, ja mislim da ću puknuti sljedeći tjedan hahaha kad ode moja seka i opet sve padne na mene..

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Mrkvica2
    31. Siječanj 2016. 10:31

Jutro mamice nadam se da je noc svima bila ugodna i da ste se naspavale 

Nama je noc bila super samo papanje i spavanje ali mene je probudila sisa tvrda ko kamen 
    Odma sam malu stavila na sisu ali siroce nije mogla sve to pojesti pa sam morala masirati jos da ih razbijem. Stvarno grozno evo i jutros isto. Spasilo me sto je unutar dva sata dva puta htjela jesti pa je uspjela izvuci to.. neznam stvarno zastoodjednom, jel mozda sto je sinoc iz nje jela u 20.30 pa onda tek u 4.20 ili mi se poremetilo nesto.. ionako imam osjecaj kao da mi je navukla vise mlijeka. Ali dobro ako sam se na pocetku uspjela s tim nositi budem i ovaj put. Bar znam sto mi je ciniti 

Mia nama srecom nista jos nije bilo s guzom, mazemo pavlovicevom. Ali slazem se s renatom guzu sto vise na zrak i dobro vodom cistiti.

Buffy zasto ga jednom bar u tom periodu ne dignes na podoj. Mozda se nece niti probuditi ali mislim da bi papao da mu ponudis. Eto ja sam sinoc malu tako uzela kada sam vidla kaos na desnoj i prihvatila je. Kroz san je pocicala i nastavila samo. Barem jedan podoj da imas po noci jer vjerujem da on ne pocica iz obje to ujutro.

Mrkvica2
    31. Siječanj 2016. 10:34

Pepita suosjecam  nadam se da ce ih brzo pustiti sto god da je.

• buffy
    31. Siječanj 2016. 10:42

Za muzeve nemam komentar.. a za bebaca mislim da cu sutra to i napravit danas me je sokiro...ocekivala sam svako toliko da ce se sam probuditi... a ne nije obje posisao samo jednu s tim da je i ona jos malo teska a sad guguce i smije se s tatom a ja da popijem kavu bar jedno jutro na miru.. izgleda da je njemu trebalo sna jer inace ujutro visi na meni 

MaliV
    31. Siječanj 2016. 11:47

Jutro svima 😘

Ajme buffy koja spavalica 😍 Probudi ga na podoj ili se izdoji... Mislim da je gladn, da bi se to itekako culo. 

Pepita, da, zadnjih 5,6 dana me boli, a bilo me prestalo boljeti skroz. Ne samo eez, nego cijeli taj donji dio trbuha i na dodir i unutra.. Bas kao par dana nakon izlaska iz bolnice. Zvala sam dr, on mi je po kratkom postupku rekao da je to sve normalno. Meni malo cudno, ali ako on tako kaze... Tebi je sve ok?

Mary36
    31. Siječanj 2016. 12:08

Nama je na tečaju patronažna rekla da je ženi mjesto u krevetu prva dva tjedna od porođaja da bi se organi vratili u normalu, posebno maternica. Nije to tako strašno dugo vrijeme za mirovati, proći će za čas. Bolje je to malo izdržati i nekome sve drugo prepustiti nego se poslije boriti s npr. spuštenom maternicom. Tak da se nemojte zezati, brinite oko bebice, a ostalo može čekati dva tjedna na vas!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.