Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    axia
    30. Siječanj 2016. 21:01

Ne pale aplikscije, moja mala hoce samo pravu napu xD
    Sonja, dobro pitanje. I mene zanima...

Mrkvica2
    30. Siječanj 2016. 21:37

Malidebeli neznam sto bi mislila vise.. ne grci se uopce, samo tako uzasno place. A vidjeti cemo.. preko dana je kenjkava ali nista sad ozbiljno. Pocinje navecer sou..
    Po noci spava dobro iako je pocela ponekad i plakati sto me cudi jer ona po noci inace ne place bas..
    Pratiti cu je pa cemo vidjeti.

Moju uspavljuju svi ti zvukovi. Najjaca je kad zaspi dok ja epilatorom cupam noge  ili u marami dok usisavam.. 

Sonja a zasto ne? Aj mlijeko, pa ti citrusi ali paradajz? Neznam to mi bas nema nrkog smisla isto kao ni zelena salata.. mislim da treba sve probati pa tek ako se na bebi pocne primjecivati promjena i nista ne upali probati izbaciti.

@JustSmile@
    30. Siječanj 2016. 21:37

Halo,halooo mamice! Napokon da se i ja ovdje javim.par dana stignem napisati tu i tamo na nasu grupu trudnica i kada krenem vamo,nestignem i eto me sada. :)
    Nasa momcina je stigao u ponedjeljak,25.1 u 20:40, 3,850kg i 53cm carskim sa spinalnom,40+6,osla plodna voda,trudova i otvaranja 0bodova.
    jos smo u bolnici,sutra vade kopcice pa cemo znati idemo li kuci.jedva cekam.7dana kao vjecnost mi se cine...
    mi smo super,papamo,kakamo
    ,spavamo,mazimo se i volimo.mlijeko nadoslo da imam osjecaj kao da bih mogla cijelo rodiliste podojiti.nadam se da ce tako i ostati i da nece doci do upale.
    malisa je za sada jako dobra i predivna bebica.usaltali smo se u sve,cak se i sam budi svaka 3h.popapa,i zaspe.osjecaj majcinstva je zaista neopisiv...evo placem kada ga gledam... ♡♡♡♡♡
    Pepita i ostale mamice koje subimale carski: koliko dugo vam je trebalo da se potpuno oporavite i da vise sav ne boli i kada prestane krvarenje i ti detalji...sve me zanima pa ako bi mogli podjeliti samnom iskustva,bila bih vam zahvalna. ♡♡♡♡
    jos su nam 3okruglice ostale i onda smo potpuni. ♡

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

• buffy
    30. Siječanj 2016. 22:19

Justsmile dobro nam dosla... sto brze da idete doma da se oporavis a malisa da ostane dobar ti zelim
    Hvala vam na odgovorima jer sam se vec malo prepala a i ovako sam placljiva. Mislin da je netko napisao da mu je sad gore nego poslije poroda e pa pridruzujem se.. placljiva sam za poludit...a nekako suze ne idu van potiskujem jer mislim da krenem da bi 5 sati tulila..skupljam sve u sebi a do kad cu nemam pojma..no to noje tema i dosta sam dosadjivala...
    Nadam se da spavate ili se pripremate za spavanje

Pepita2109
    30. Siječanj 2016. 22:56

Justsmile pa evo ja sam se oporavila donekle zaista u roku 4tjedna, s tim da nisam mirovala nikako ni odmarala, a probaj što više neka te maze i paze ne budi luda kao i ja, dakle sve umjereno i kretanje i odmaranje i biti ćeš brzo kao nova.. krvarenje mi je prestalo negdje mjesec dana nakon poroda, pa se vratilo za 10-ak dana i bilo nikakvo neka 2-3 dana i iskreno imam osjećaj kao da nikad nisam ni imala carski... i da dobrodošla, ja sam tih 7 dana u bolnici plakala za mužem hahah, a sada plačem zbog njega hahahah

buffy ja sam to napisala, uh uh baš to mogla bih satima plakati, ali trpim,dok ne eksplodiram pretvorim se u Hulka i stjeram sve u tri lijepe zna se već...

Mi odbrojavamo još najmanje sat i po do spavanja naizmjence je nosamo ja i sestra,a dragi gleda tv, igra igrice, pijucka kavu, čak je jutros bio na kavi, ah kako je divno biti muško..

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

MaliV
    30. Siječanj 2016. 23:43

Pridruzujem se trecoj smjeni 😒 Eno ga, gledam ga s kauca, mlatara tim rukama u kosari, a vec je trebao debelo spavati.. Nije prasac zaspao posteno cijeli dan, ne znam od kud mu snaga.

Justsmile, dobrodosla 💕 Uzivaj u bolnici, a doma kad dodjes, ovako kako je pepita rekla.. Jos bi ja nadodala da malo tu i tamo bezveze zajauces kako te boli i da ne mozes ovo ili ono. Ja sam isto blesava, dosla doma, ja hrabra nit cu piti tablete i sve mogu raditi, gle muzic, kako sam super... Glupaca 😑 Ja se stvarno jesam osjecala dobro cim sam dosla doma, jos mi se par dana bilo tesko ustajati, ali sve kucanske poslove i druge stvari (jedino mi je mama rucak radila), sad radila odmah kad sam dosla doma. Bu-da-la. Tolika budala da me rez sad opet boli, jedva se dizem iz sjedeceg polozaja, CRP mi je 33, a nemam nikakve znalove prehlade ili bilo cega. Znaci bilo mi je super, sad me opet boli. Tako da molim te kad dodjes doma, lijepo neka te maze i paze i kad mislis da mozes nesto napraviti, nemoj. Hodaj, setaj, da te brze prodje, ali zajebi nosenje teskih stvari, konstantno cistuckanje stanja cim mali zaspe i takve budalastine, a muz mi je kao pepitin, lagano laptop, plejka i on je na godisnjem... Oporavi se kako treba, a krvarenje ce proci za nekih mjesec dana, ja ga vise nemam skoro. Eto sad znate i oko cega sam se pofajtala s muzem 😤 Budala ne kuzi kako je kuca sredjena ovih mjesec dana, njemu je sve super i kad netko pita kakav je mali i tko nam pomaze doma, on kaze da nam nitko ne pomaze jer je mali tooooliko dobar da sve stignemo (khm, tko "mi"?). A mali je dobar jer on nabije slusalice u uho, pa ga ne cuje, a meni ako mali nije na rukama, onda sam ja na koljenima u kupaonici cistim pod.  
    Odmori se, pravi se da te sve boli puno vise (osim ako nemas muza  koji moze sam shvatiti da te treba cuvati, onda mozes iskreno s njim i u tom slucaju ti zavidim), uzivajte, mazite se i dobrodosla jos jednom. Oprosti ako sam te prepala, sjelo mi tvoje pitanje ko budali samar nakon sta sam mjesec dana trpila i danas se napokon s njim obracunala 😄💣

Idem zapaliti i natociti si casu vina, nega ga on uspava 🚬🍷

Sonja8
    31. Siječanj 2016. 00:36

MaliV, 😊 čitam tvoj post, smijem se, i zamišljam kako se sve to zbiva, sve sto si tako živopisno opisala 😂 a zaključak mi je najbolji 😉 
    Justsmile, dobro nam dosli ovdje ❤️ Neka vas sutra puste iz bolnice i neka vas doma maze i paze...
    Mrkvice, ma rekli mi da ne bih smjela sirovo povrće pa eto pitam i provjeravam... 
    Ja cekam da se moja mrva probudi pa da skupa zaspemo 
    😍😍😍 
    Pusa svima i mirnu noć želim 😘

@JustSmile@
    31. Siječanj 2016. 01:10

Hvala vam svima! :) pepita,maliv:savjeti su vam naj,naj.dobro je znati. :)
    Kaze za sada da jedva ceka da dodjemo kuci i da nam pomogne,da nemoram tako cesto ustajati i da mogu odmoriti...e sad,vidjet cemo,daj Boze da bude tako.mantram sretne misli.xD -.- iskreno sada mi je samo u glavi da jedva cekam svoj krevet,svoj jastuk,svoju kucu.ali savjet cu vam definitivno prihvatiti. ;) ♡♡♡♡♡
    Pepita:znaci ti si vec sada krenula svoju nositi u marami?ja se bas pitala kada cu moci posto eno elasticna stoji u ormaru,ja mislila odmah krenuti a eto,tko bi znao da ce biti carski.a opet..posto je velik i debel neznam jel to sto utjece na rez i pritisak.kakvi su dojmovi Ove tvoje tkane?

buffy: iskreno,sada je toliko dobar da je to za pozeljeti.suti,gleda sam u kreveticu i po 15 min...neplace puno uopce ali kada ga drekne kad mu nesto smeta cuje ga cijeli odjel xD vidjet cemo kako ce biti kod kuce.daj Boze da ostane tako.
    ♡ mamino

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

Mrkvica2
    31. Siječanj 2016. 01:45

Justsmile dobro dosla i brz oporavak ti zelim kao i sto mirniju bebu 
    Uzivaj sada, vecini nas je u tom vremenu najveci problem bilo dojenje i navala mlijeka.. s bebama je tada podosta lako papaju, kakaju i puuuuno spavaju. Nisam rodila na carski ali slazem se s curama izbjegavaj raditi bilo sta tih mj dana. Pusti da to sve lihepo zaraste a ti se oko bebice samo angaziraj, naravno uz muza. Dozvoli da ti mama, sveki, sestra bilo tko ppmogne..
    Mi se nosamo u el marami vec par tjedana, super stvar. Zao mi je sto nismo i ranije poceli, ali najbolje da pricekas s tim dok rez ne zaraste skroz i dok se ti ne oporavis.

Maliv zivopisno ali istinito 

Sonja neznam, nisam to cula ali iskreno nema mi bas nekog smisla. Tako dizu frku i u trudnoci radi listerije ali boze moj operes salatu i eto. Kazem probaj sve pa ako primjetis neke promjene onda izbacis 

Pepita kakva je mala? Jel ju jos pere nervoza. Pratim vas jer imamo skoro iste probleme pa me bas zanima jesu zubici.. 

Pa vi svi dosta kasno idete spavati. Nama je razdoblje to hvala bogu zavrsilo. Sada pada u nesvjest oko 21 max 21.30 
    Mi evo odradili prvo hranjenje i cekam da zenska tvrdo zaspi da izvadim dudu i natrag na spavanje. 

Nadam se da vam noc mirno tece 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.