Mrkvica ma proći će to sve samo neka znaju da smo mi uz njih
MaliV to ti je normalno skroz i meni je bilo tako...
lady moja nije ni cicala šta je najbolje samo je htjela da sam blizu, a plač je bio sav neki tužan... ja ne znam kak smo mi spavali samo znam da sam ju uspjela prebaciti u krevetić malo prije 7 i probudila se oko 9, sve ovo ostalo mi u magli..
a gosti ajmee majko ujna i ujak od mm-a ajde ok, imaju cure koje su veće već,ali brate mili to je cijelo vrijeme bilo glupog cerekanja, jadna moja mišica.. i onda još svekrva, mala plače a naravno kod nje je,i meni mlijeko navalilo ajme, ja kažem idem ju nahraniti, a ona ko iz stopa da nije gladna, ja ju samo pogledala i uzela svoje dijete, i naravno vratile se nakon 15min, a ona joj pa ona je jela jok pjevala je karaoke na mojoj sisi..
axia ooooo pokušala je i meni svekrva uzeti dijete pa sam pokazala zube doslovno sam zarežala na nju ahahah sad razumijem mame mace kad ne daju blizu mačića ne daj da te nerviraju i nemoj šutjeti...
Meni je pavlovićeva zakon
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Btw isto pitanje kao mama čemu tretiranje reza je li vam to netko rekao ili?
🙏👸👸🙏❤️
Axia, grmi ako treba, jer neki ljudi nemaju granicu. Samo ti njoj pokazi zube, to je tvoje dijete
Pepita, mama, mislim da je to samo estetski, da bi rez ljepse zarastao i manje se vidio. Meni su u Podobniku rekli da si to uzmem
MaliV ako je estetski onda dobro već sam mislila da nisam upućena dovoljno hehe, a zbog estetskog izgleda ja ću koristiti kantarionovo ulje to je za ožiljke jako super...
🙏👸👸🙏❤️
axia drž se, na jedno uho unutra na drugo van, tvoje dijete pokaži zube ali onako hladno, oni zapravo guštaju u tvom živciranju!
što se tiče estetike, mislim da nećete puno postići, moj je i dalje nakon 6 godina isto, a i dva reza na nozi isto od operacije su identična tako da jednom rez, uvijek je vidljiv.
renata ja sam mazala sa kantarionom i malo mi je izblijedio,ali sam se ulijenila sa tim mackanjem jer mi nije do toga hahaha a i toliko je nisko da bi i one mini gaćice prekrile
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji