Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    31. Siječanj 2016. 17:36

Mrkvica ma proći će to sve samo neka znaju da smo mi uz njih
    MaliV to ti je normalno skroz i meni je bilo tako...
    lady moja nije ni cicala šta je najbolje samo je htjela da sam blizu, a plač je bio sav neki tužan... ja ne znam kak smo mi spavali samo znam da sam ju uspjela prebaciti u krevetić malo prije 7 i probudila se oko 9, sve ovo ostalo mi u magli..

a gosti ajmee majko ujna i ujak od mm-a ajde ok, imaju cure koje su veće već,ali brate mili to je cijelo vrijeme bilo glupog cerekanja, jadna moja mišica.. i onda još svekrva, mala plače a naravno kod nje je,i meni mlijeko navalilo ajme, ja kažem idem ju nahraniti, a ona ko iz stopa da nije gladna, ja ju samo pogledala i uzela svoje dijete, i naravno vratile se nakon 15min, a ona joj pa ona je jela jok pjevala je karaoke na mojoj sisi..

axia ooooo pokušala je i meni svekrva uzeti dijete pa sam pokazala zube doslovno sam zarežala na nju ahahah sad razumijem mame mace kad ne daju blizu mačića  ne daj da te nerviraju i nemoj šutjeti...

Meni je pavlovićeva zakon

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    31. Siječanj 2016. 18:20

Btw isto pitanje kao mama čemu tretiranje reza je li vam to netko rekao ili?

🙏👸👸🙏❤️

MaliV
    31. Siječanj 2016. 18:36

Axia, grmi ako treba, jer neki ljudi nemaju granicu. Samo ti njoj pokazi zube, to je tvoje dijete

Pepita, mama, mislim da je to samo estetski, da bi rez ljepse zarastao i manje se vidio. Meni su u Podobniku rekli da si to uzmem

Pepita2109
    31. Siječanj 2016. 18:43

MaliV ako je estetski onda dobro već sam mislila da nisam upućena dovoljno hehe, a zbog estetskog izgleda ja ću koristiti kantarionovo ulje to je za ožiljke jako super...

🙏👸👸🙏❤️

renata6
    31. Siječanj 2016. 19:05

axia drž se, na jedno uho unutra na drugo van, tvoje dijete pokaži zube ali onako hladno, oni zapravo guštaju u tvom živciranju!

što se tiče estetike, mislim da nećete puno postići, moj je i  dalje nakon 6 godina isto, a i dva reza na nozi isto od operacije su identična tako da jednom rez, uvijek je vidljiv.

Pepita2109
    31. Siječanj 2016. 19:16

renata ja sam mazala sa kantarionom i malo mi je izblijedio,ali sam se ulijenila sa tim mackanjem jer mi nije do toga hahaha a i toliko je nisko da bi i one mini gaćice prekrile

🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.