Jutro svima
Pepita bas mi ke zao sto si tuzna..ali eto pozitivno je sto je muz rekao da ce se promijeniti...drzim fige da tako i bude
Ja nisam bila na carskom ali meni je trbuh sav od strija koza visi i bas sam sva neka mlohava..nesto sam citala o vjezbanju i dojenju pa ni to ne dolazi u obzir s ovim nasim nacinom hranjenja tokom dana tako da cu ovo ljeto biti sva gnjila...
Glupo.mi je ovo niti pisati jer vi imate nespavace.. ja sam sinoc svog probala probuditi da on posise umijesto da izdajam ali to je bilo nemoguce a jos sam u 6 i pol pokusavala spavao kao top jedino da sam ga skinula ali onda bi ga sigurno naljutila pa bi meni bilo gore.. izgleda da je moj spavac veliki i da se moram pomoriti s tim i jednostavno se izdojiti i ne poceti zabrijavati da mu je sta kao sto sam jucermantram si da bi plakao da ga boli ili da je gladan... aj ma nikad zadovoljna kad spava uasto toliko kad ne spava zasto ne spava
Hahaha pepita ako si vidjela hrpu slika pasa onda sam ti to ja
Hvala na komplimentu i slobodno mi se javi na fb.. ne grizem
Vidim da smo sinoc skoro svi male sovice imali
Pepita vjerujem da ti tesko pada sekin odlazak pogotovo jer ste tako daleko.. meni se place kad svoju ne vidim tj dana pa imam izljeve ljubavi a zivi 10min autom od nas
Jako mi je drago da je dragi dosao k sebi malo. Nadam se da ce stvarno biti promjene..
Pinky ja konstrukciju od kolica vise ni ne nosim gore u kucu.. stoje ispod stepenica bas zato jer nemogu sve sama nositi. Jedva nju u kosari snesem dole.. mozda da nekakvu nosiljku nabavite. Nemora biti marama..
Buffy a nece u snu cicati? Ja svoju kada se unervozi stavim na sisu i zna pocicati da oci ne otvori uopce. Poslje se malo promeskolji i nastavi spavati, a cak ju dizem i da podrigne.
Ne brini njemu da nesto fali nebi on tako spavao kao topic mali. Uostalom koliko sam shvatila on ide dosta kasno spavati pa me ni ne cudi sto odguli toliko..
Nama su noci sada super. Puno mi olaksa sto tako odma zaspi nazad ili se ni ne probudi kako treba. Papa vecinom tri puta ali i lijepo odspava.. sada ju samo jednom u noci presvucem, tamo oko 4 jer se i sama tada malo vise razbudi i super funkcionira tako. Evo sada bas odraduje prijepodnevni spavanac
Mi smo sinoc imali opet plakanje ali malo kasnije nego prijasnjih dana.. kada vise nisam znala sto bi stavila sam je u maramu i upalilo je. Jesam je nosala dva sata ali vrijedilo je samo da mi ne place onako sirotica..
Nadam se nekoj setnjici danas, po mogucnosti da nam se i mm pridruzi malo posto je na godisnjem ovaj tjedan.. divno je vani
Buffy polako, doci ce na svoje. Strije ce izbljedjeti a koza ce se povuci. Meni se pocela povlaciti napokon. Vise ne visi onako ruzno kad sjednem i nije toliko mlohav trbuh. Polako doci ce na svoje
Mama bas mi je drago da si opet sa nama
Daj mi reci kakvo je tvoje iskustvo sa prvim zubicima? Kada, kako, simptomi..
Mrkvice, imam i nosiljku i piše da je od 0 ali on se klatari unutra. Vjerojatno bi trebalo dodati newborn umetak ali nema za tu nosiljku. A meni je ionako i on sam pretežak... A od kolica moram posebno nositi košaru,a posebno bebu..em mi je teško to uopće dići, em ne bi ni smjela teško nositi i da mogu. Ovako idemo van ili s mojom mamom ili s taticom. Sad ću ga malo u vrt iznijeti kad se probudi praščić 😊
buffy mrkvica nadam se i ja pozitivnoj promijeni ii da ne ostane opet na riječima sve hehe
buffy ma javio bi se on da mu neešto nije po volji heheh neka spava super
mrkvica hahahah ajme 10min od tebe kak super,a sama sam si kriva kad sam otišla daleko,ali nikad se ne zna možda se jednog dana odselimo u zagreb hahah to ja sanjarim ooo super ti spava malena, je li još trpa ručice u usta? moja je jučer čak obje odjednom pokušala imam snimljeno ahahah
mama dodala sam te.. e i daj mi reci do kad piješ taj čaj??
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Mrkvica mojima su zubici kretali oko 5-og mjeseca s time da bi u tom mjesecu i dobili 1 ili 2 zuba
Kretalo je velikim slinjenjem i zvakanjem svega i svacega pa cak i sise dok jedu. To nam je trajalo dobrih 1-2 mjeseca dok nije postala bas mekana stolica a sin je cak imao i temperaturu tada.
Mazali smo gelom i pomagalo je.
jutro!
kako ste nam danas?
pepita, znam kako ti je, i noja seka je 200km od mene. I jako rijetko mi dode... Pa mi fale i ona i necaci... Al imamo net pa se glwdamo...
Mrkvice, kako ste vi danas? Jesu sakice citave ili prozvakane?
Lady? Tebe se bas cesto sjetim. I buffy:) moja mrva evo spava na meni. Drugdje nece... Dijete sa stavom. Zarazliku od mame...
Rijesila sam jucer incidente sa uzimanjem dheteta i pametovanjem. Jos je bila jedna porcija od svekra( mala je plakala a on mene pita kak mi ju nije zao, kao da ju ja tucem da bi plakala). Fino sam im objasnila da je to moja beba i ako zele pomoc i dat savijet, super, ali ako ce se nametat i girat di im nije mjesto, nemoramo mi dolazit k njima... (mi smo imace na katu). Malo nisko ali pali. Zasad.
Mi smo imali super noc. Spavala jr od 22-2, papala, presvukla ju, pa do 5. I onda do pol 9. Sad je opet zaspala, pa kad se probudi idemo vaaan :)
Sutra idem ginekologu. Cure, jel me treba bit strah? Sto sve pregledava? Malo me trta....
Dobar dan svima... vec je da a ja jos ni doruckovala ni kavu popila...mala naravno na cici...cim ju spustim place i uopce nece biti sama a tocno osjeti kad se dignem. Vani je prekrasno sunce ali mi ne idemo jer se ona dere ko da ju netko kolje cim krenem vesticu oblaciti a pogotovo kad izademo. Pocela sam ju na silu svaki dan bar par minuta na balkon jer mi je steta da ne udahne malo svjezeg zraka (jos smo i podsljemenska zona tako da je vani prekrasno). Maksimum bez llakanja je 9min. Noc, tako tako, prvo nikako zadpati,natezanje cice uslijed grceva, gundanje,;zaspi na 10min pa opet i tako....onda od ponoci do 9 svakih sat i pol,dva trazila cicu...i sad iopet nacicavanje. Ugl.isto ko i svaki dan.. samo meni se valjda skupilo pa eto sad...
Pepita, ja nemam ni brata ni sestre, mama radi i ne vozi a a drugom kraju zagreba je, frendice sve rade i totalno mi fali netko moj..tak da vjerujem da si tuzna sto je seka otisla.
Mrkvice, bas mi je drago sto imate lijepi ritam preko noci....
I mi pavlovicevu za guzu i hvala bogu nije imala osip jos
Pepita caj planiram piti do navrsenog 4-og mjeseca bebe. Za svaki slucaj
Sortiraj odgovore
Najstariji