slažem se, malo izblijedi ali nije to nešto puno, ono što je spajano se baš vidi, meni su i nakon operacije noge dali neku specijalnu mast kao za mazanje jer je na nozi baš na vidljivom mjestu ali jok nije nešto pomoglo, ajde kad malo po ljeti pocrni noga ok onda nije toliko vidljivo ali inače se baš jako vidi. A od carskog se ni ne brinem kad je tako i tako u skrivenom području!
renata iskreno i da je na vidljivom bilo bi mi svejedno jer je to ožiljak koji je nastao samo radi moje mrvice a od toga nema ljepšeg
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Justsmile dobro nam došla!
I ja sam bila 12 sati na induciranom pa na kraju carski...jer sam pre mala..ko da to prije nisu vidjeli. Nakon mjesec i pol si ko nova,tj. stara 😃 Moj šav je unutarnji tako da vani nemam ništa osim crvene crte (smajlić) ali onome iznutra je trebalo duže. Prva 2 tjedna sam se samo povlačila po kući u spavaćici. I trebale su mi nove gaćice jer nisam u životu nosila ništa preko pupka 😄 A spavaćica s gumbićima je dobra i za dojenje. Nemoj ništa teško dizati (osim bebe) i trebaš puno ležati da brže zacijeli. A za dizanje...ha...moraš. Meni je malo muž pomagao pri dizanju u početku.
A sve bebe su u početku dobre...mi ih očito pokvarimo 😁
Jutrooo drage moje evo ja plačem od jutra jer mi je sestra otišla, nikad za njom nisam plakala,a nisam mislila ni da će mi njen odlazak ovako teško pasti
Jučer sam razgovarala sa mužem i rekla sam mu da se neke stvari moraju promijeniti inače ću ja put pod noge, uhvatio me poljubio i rekao da nikud ja ne idem..
A šta se tiče moje princeze nas dvije smo se družile do 2 ujutro hahah prasica nije htjela spavati pa smo pričale i tako, zaspale oko 2 ja se probudila u 5i44 i nastavila spavati do 8i20 dakle spavala je 6 sati i 20minuta, a sise mi ko dvije bombe uh uh, jadne sise zbunjene ahahah
ja sam ustala u 7:30 da se podružim sa sekom prije nego ode i uspjela napraviti najosnovnije stvari tako da jedino šta moram je završiti ručak, a malena spava već pola sata
🙏👸👸🙏❤️
Jutro.
Sto se tice estetike oko reza... ne interesira me uopce . Ionako sam rastegnuta i vidi se da sam mama
A rez je tako nisko i tako nevidljiv da mi nista ne smeta.
Pepita bas mi je zao jer je seka otisla i da te rastuzilo.
Pozitivno je sto ce se mm promjeniti. Drzim fige da ti pomogne vise nego seka
Mi smo sinoc do 23.30 se druzili i nosili. Nema tu placa ali jednostavno je bio budan. Sve mi manje spava po danu al zato po noci bude kao top. Samo sisa u usta i opleti hahaha.
Da vas pitam.. ispirete li nos bebama? Ja svome svako jutro s Sterimarom i uvijek se nade neki zalutali balčić.
Jutro svima...
Moj je isto zombijao sinoc do pola 1, a nije spavao od 4 😓
Pepita, bas mi je zao da si tuzna zbog seke.. Lijepo od muzeka da te smirio, nadam se da je vidio sad kako ti seka pomaze, pa ce i on tako..
Naknadno sam čitala zaostatke sad kad je miš zaspao jer me razveselio dolazak Justsmile pa sam samo to odgovorila...
MaliV, baš si me nasmijala s onim šamarom...ponekad se treba nakupiti da bi lonac eksplodirao (Pepita isto vrijedi i za tebe hi hi) 😆 Nekako mislim da te sad ne bi smjelo više boljeti. Meni nekako taj rez ide sve na bolje. Bolje izgleda i više ga ne osjetim. Zabrinula bih se da me sad opet počne boljeti. To bi značilo valjda da si se pretegnula. Očito mi se isplatilo jaukanje i ležanje u početku.. 😄 Al fakat nisam mogla drugačije...
I samo ponekad mažem kantarionom kad malo zasvrbi, on je i za ožiljke i hemiće itd. Samo treba paziti na poredak mazanja 😉
Mia,i mi koristimo Pavlovićevu i guza mu je ko bebina 😁
Prekrasan je dan a mi sami doma i ne možemo nikud..glupe stepenice! 😠 (maramu ne nosimo,ali ionako je tih 6 kg previše za mene ako idem nekud dalje od boravka ha ha)
mama slažem se sa tobom btw mislim da sam te slučajno našla na fb ako si to ti, i ako jesi onda si jako zgodna i imaš lijepe pse
Uhhh rastulila ko malo dijete za njom kad mu uzmu igračku heh, nadam se da će mužu doć do glave jer sam mu dala do znanja da neću još dugo to trpit imam gdje biti
tako i moja jednostavno bila budna bez plača hehe čak se i smijala
maliV i vama bilo veselo, nadam se da će biti bolje preko dana i da ćeš uspjeti odmoriti sa njim
oooo nadam se da je prijetnja bila uspješna..
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji