Mrkvice,pa stvarno svašta,baš mi je žao..što je tim muškima?! Čemu to,stvarno?! Kako ti uopće stigneš čistiti i kuhati i sve napraviti? Svaka ti čast! Meni pomaže i mm popodne i mama mi dođe i dalje ne spavam i umorna sam i iscrpljena. Ti si moj uzor! 😘 Šaljem ti virtualni zagrljaj!
P.S. vani nije hladno 😎
Buffy, ne slušaj nikoga i lijepo plači ako ti se plače - možda shvate da su te povrijedili pa si razmisle drugi put.. 😠
A ja sam pak izgubila one upute koje sam valjda dobila s djetetom u bolnici (kako kaže MaliV 😜) Jučer je bio skokić...dijete ima skokić a roditelji skoče kroz prozor 😅 Sav živčan i nervozan pol dana i noć na cici...dobro je...nije dugo ha ha
Bog blagoslovio onu od vas koja je spomenula kuhinjsku napu. Kupujem napu u spavacu sobu, dnevni i djecju sobu. Otkupljujem stare nape, ima tko :) mojw dijete SPAVAAA
skinite na mobitel aplikaciju "sleep baby sleep" tu su zvukovi fena,vode,vjetra,usisavaca.kad nemogu mog smirit,to pomaze!!
tak da ti ne trebaju nape axia.haha
Pinky 😂
Axia super da je zaspala, a ja ti doniram svoju, nit mali spava od toga, a nit ja kuham, nema koristi 😂
Izgleda da kako nam bebe imaju "faze" i skokove, tako i muzevi. Evo i ja sa svojim na ratnoj nozi ⚔ i uopce mi se ne da pricati, samo ga ignoriram. I sve vise pomisljam na vracanje svojoj nikotinskoj ovisnosti 😠
Ja otkrila zasto sam bila psihicki lose...menga dosla nisam ja srece da budem mirna par mjeseci
Axia super za spavanje ja nemam napu da ti doniram
Pinky ti me uvijek nasmijes😊
Sad negdje citam da menga utjece na dojenje i da nestane mlijeka..nije to valjda istina? 😕
Mery rodila se sa 3510 51cm, doma smo isle sa 3260. Ukupno je u dva mj dobila 1700g. Prvi mj kg drugi mj 700g. Pedica je rekla da lijepo napreduje iako je mene to zabrinulo malo jer narasla je sveukupno 10cm u 2mj.
Buffy ja sam dobila prije tj dana negdje zavrsila i mlijeka i dalje imam. Bila je malo nervoznija prije nego sam dobila ali jela je normalno i evo jos uvijek ju dojim najnormalnije.
Nasa bebuska mislim ima prave pravcate grceve. Vec treci dan negdje 15 do 7 pocinje plac. Ali plac kakav ja kod nje jos nisam vidjela.. to je strasno. Toliko urla da izgubi glas, nemoze disati.. grca u placu. To tako traje 40 min i onda se nrkako smiri i vecinom zaspe na 15min i poslje kao da se nista nije dogodilo.. opet je ona stara. Pocne iznenadno kako i zavrsi.. grozno. Jos nam je sveki dosla naravno da zasto mala place.. uzela ju ona sebi a mala se pocela gusiti od placa dokju nisam uzela.. neznam tjesim se da ce ona za dva tj 3mjeseca napuniti pa ako ih je vec morala dobiti bolje sad nego prije mj dana.
Slazem se s maliv ako sad ne propusim necu nikad. Svaka cast roditeljima koji se s time bore po dva tri mjeseca..
Vec sam zaboravila sto sam htjela napisati a jos nisam ni pocela😕
Moja je isto danas nesto nervoznija...cjjeli dan nije odspavala vise od 20min u komadu....mislim da se i mi blizimo skoku...Pinky, drago mi je da nije predugo trajao vas. Vidjet cemo kako cemo mi...zadnji je bio tjedan dana tako da....
starci mi dosli i mama mi cisti i pegla cijeli dan (eto hvala bogu bar nesto) a pacijenti neka rodbina su se sutra najavili u vrijeme rucka sto ce svkrva odvalit (hvala bogu sto mi hoce kuhati). Tako da sam sretna sto mi njih dvije pomazu jer bi u vrapcu vec zavrsila. Danas opet sam trazi da ju nosim,ljuljam i naravno visi na cici. Sad ju moja mama uzela da se ja posteno podaprem i pojedem i nije htjela zaspati vec je kunjala i ja joj onda promijenila pelenu i dam cicu i povukla je 5min i sad hrce na meni. A mene sve vise leda ubijaju (i hemici😡).
Axia,;super da ste otkrili napu😃.....kod nas niti to...
Mrkvice, da nisu zubici razlog plakanju? Kako god zelim da cim prije produ. Moja isto par dana ima neke cudne napadaje plakanja nevezano za grceve jer ne stice nogice ali kratko traje...i isto ju zna plac iz sna probuditi
Zelim vam svima mirnu noc!
Lady a moguce da jesu.. kaze sveki da je mm bio identican kada su mu zubi izlazili. Dva tjedna je tako plakao svaku vecer i onda mu je nasla zub.. 3 i pol mj je imao.
Uopce se ne grci dok place pa moguce da i jesu. Stvarno neznam ali sto god je strasno ju je slusati tako.. da ne pricam da je nemogu ni zamisliti sa zubom
Pusa drage moje...
Evo moja isto nesto nervozna danas, i sad spava na meni. dal probava, il sta drugo, ne znam. Tako mi je najmirnija pa nek joj ☺️
Pitanjce...smijemo jesti rajčicu (svježu) i gljive(šampinjone)?
Sortiraj odgovore
Najstariji