Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lady6
    31. Siječanj 2016. 12:33

Evoi nas...
    Pepita, moja malo stalno tako, cim se maknem gotovo....i mi cekamo goste...nakon ne bas dobre noci...prvo nikako zaspati i stalno nacicavanje...pa zaspala oko 12 i probuda se u 2.45 i onda nista do pola 8. Luda sam vec bila...onda je od pol 8 do 10. 
    Mrkvice i ja se mucim s prenapunjenosti ujutro a moja jede po noci svaka dva,tri sata ali po danu je stalno i navukla si je a po noci ne pojede tak puno. Tijekom jutra to nekako izreguliramo
    Justsmile,dobrodosla!!!!

• buffy
    31. Siječanj 2016. 13:00

Izdojim se ja jednom tokom noci obavezno jer kako po danu puno cica navecer bi bez izdajanja eksplodirala sigurno  a mislim da cu ga ja sutra u snu nahranit iako mi se cini da je ovo bila slucajnost jer je od 11 i neszodo sad opet spavao...

Malidebeli
    31. Siječanj 2016. 13:02

Buffy drago mi je da beba tako dobro spava..bok je da se moraš izdajati nego da ti bebac ne spava,vjeruj.😉
    Mi opet noćas sve po starom, ne spavamo poslije podoja, ne isprazni mi ciku već je pljujemo za 10 min,pa plačemo i tak..više nemam snage
    Možda je južina. .
    Maliv još uvijek te boli rez?jesi stavljala one flastere ili contratubex?

• buffy
    31. Siječanj 2016. 13:08

A znam malidebeli da... i stvarno mi je vas nespavaca zao i suosjecam s vama..jer znam kako je meni sto samo preko dana visi na meni tesko pnda ne mogu ni zamisliti obe kohima je i navecer tako...

MaliV
    31. Siječanj 2016. 15:09

Malidebeli, prestalo me boliti, a sad opet boli... Koristim neki gel, mislim dermatix da se zove, jer nije bilo flastera u ljekarni. Kako je tebi s rezom, sve ok?

• mama@
    31. Siječanj 2016. 15:40

Da se ja sad ubacim ko nogom u dupe..

Zasto mazete rezove od carskog i zasto stavljati flastere?

Ja nista od toga ne radim.

Kod nas se bude 5 dana nakon cr u bolnici i 7-mi dan dolazis da ti vade konce. Tad je receno da se nista ne mora tretirati.

Zbunjena sam...

axia
    31. Siječanj 2016. 15:40

Ok, dakle pizdim na najzesce. Svekrva mo ke upravo, iako sam joj rekla da nedam, uzels dijete s ruku. Jer js valjda neznam sta radim. A svekar cijeli dan pametuje kak joj moram, cujti to, MORAM dabat vode jer cu joj sjebat bubrege. Rogove imam!!!'!

Malidebeli
    31. Siječanj 2016. 15:59

Maliv stavljam flastere, ali još uvijek mi je rez crveni.
    Mama to su krema, odnosno flasteri protiv oziljaka oni pomažu da se smanji.nije to nuzno.
    ja sam i 2 tjedna poslije koristila steznik jer sam kao i sada non stop nosili malog pa mi je tako bilo lakše. 
    Axia nemoj ih slušati. Zato imaš 2 uha- da u jedno uđe, a iz drugog izade..☺ja sam se naslušala svega- da nije dobro mlijeko pa zato place, da sam ga krivo držala pa zato ima hipertonus, ali nastojim ignorirati.

• buffy
    31. Siječanj 2016. 16:01

Uuuu axia zeznuto...kako mi to njihovo pametovanje ode na zivce😲 ..nadam se da si nesto rekla a ne ko ja sutila...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.