Evoi nas...
Pepita, moja malo stalno tako, cim se maknem gotovo....i mi cekamo goste...nakon ne bas dobre noci...prvo nikako zaspati i stalno nacicavanje...pa zaspala oko 12 i probuda se u 2.45 i onda nista do pola 8. Luda sam vec bila...onda je od pol 8 do 10.
Mrkvice i ja se mucim s prenapunjenosti ujutro a moja jede po noci svaka dva,tri sata ali po danu je stalno i navukla si je a po noci ne pojede tak puno. Tijekom jutra to nekako izreguliramo
Justsmile,dobrodosla!!!!
Izdojim se ja jednom tokom noci obavezno jer kako po danu puno cica navecer bi bez izdajanja eksplodirala sigurno a mislim da cu ga ja sutra u snu nahranit iako mi se cini da je ovo bila slucajnost jer je od 11 i neszodo sad opet spavao...
Buffy drago mi je da beba tako dobro spava..bok je da se moraš izdajati nego da ti bebac ne spava,vjeruj.😉
Mi opet noćas sve po starom, ne spavamo poslije podoja, ne isprazni mi ciku već je pljujemo za 10 min,pa plačemo i tak..više nemam snage
Možda je južina. .
Maliv još uvijek te boli rez?jesi stavljala one flastere ili contratubex?
A znam malidebeli da... i stvarno mi je vas nespavaca zao i suosjecam s vama..jer znam kako je meni sto samo preko dana visi na meni tesko pnda ne mogu ni zamisliti obe kohima je i navecer tako...
Malidebeli, prestalo me boliti, a sad opet boli... Koristim neki gel, mislim dermatix da se zove, jer nije bilo flastera u ljekarni. Kako je tebi s rezom, sve ok?
Da se ja sad ubacim ko nogom u dupe..
Zasto mazete rezove od carskog i zasto stavljati flastere?
Ja nista od toga ne radim.
Kod nas se bude 5 dana nakon cr u bolnici i 7-mi dan dolazis da ti vade konce. Tad je receno da se nista ne mora tretirati.
Zbunjena sam...
Ok, dakle pizdim na najzesce. Svekrva mo ke upravo, iako sam joj rekla da nedam, uzels dijete s ruku. Jer js valjda neznam sta radim. A svekar cijeli dan pametuje kak joj moram, cujti to, MORAM dabat vode jer cu joj sjebat bubrege. Rogove imam!!!'!
Maliv stavljam flastere, ali još uvijek mi je rez crveni.
Mama to su krema, odnosno flasteri protiv oziljaka oni pomažu da se smanji.nije to nuzno.
ja sam i 2 tjedna poslije koristila steznik jer sam kao i sada non stop nosili malog pa mi je tako bilo lakše.
Axia nemoj ih slušati. Zato imaš 2 uha- da u jedno uđe, a iz drugog izade..☺ja sam se naslušala svega- da nije dobro mlijeko pa zato place, da sam ga krivo držala pa zato ima hipertonus, ali nastojim ignorirati.
Uuuu axia zeznuto...kako mi to njihovo pametovanje ode na zivce😲 ..nadam se da si nesto rekla a ne ko ja sutila...
Sortiraj odgovore
Najstariji