Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mrkvica2
    17. Siječanj 2016. 18:27

A na sebi sam imala potkosulju i duks i jaknu a dole trenirka.

Pepita2109
    17. Siječanj 2016. 18:46

Buffy ma logično da su prištevi od hormona,ali mene i boli kao da trebam dobiti heh
    Mrkvica ja bi ipak malo odmora od uloška, nosim ih bez prestanka već skoro godinu dana od dnevnih, do vira.. hehehe 
    a šta se tiče ginekologa nije ništ komentirao, uglavnom ja jedva čekam pregled samo da vidim u kakvom su mi sada stanju jajnici jesu li se T očistili hehe voljela bih da mi se normalizira napokon sve hehe

aaaaa vi se već nosate kakooo dobrooo.. je li teško vezati maramu? 
    ja bih tako rado mei tai,ali tko će čekati toliko hahaha.. možda ipak kupim maramu sa eko butika koju sam pikirala nedavno.. hehe
    a to što kažeš ergo je saaavršen,ali ja mislim svoju malu nosat samo kad obavljam stvari tipa bacanje smeća, kokoši i naravno nabavke jer imamo fiata pa kad stavimo kolica ništa drugo ne stane hahaha

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

lady6
    17. Siječanj 2016. 19:04

Pepita, buffy...hvala

Tweety88
    17. Siječanj 2016. 19:14

Evo Buffy rasplakala se i ja na to pismo, iako inace nisan ljubitelj takvih tekstova haha..srica da smo ja i maci sami jer je mm maloprije otisa radit..i sad mi je nakon tog pisma zao spustit mog bebaca koji lipo spajki na meni nakon kupanja ..neka posa ceka haha 

07.12.2015. A <3

Mrkvica2
    17. Siječanj 2016. 20:09

Pepita ja sam se iznenadila koliko je ubiti jednostavno. Gledala sam tutorial za pocket wrap cross carry i pokusala. Prvi put sam malo previse stegnula pa je mala bila previsoko ali kada sam malo popustila super je bilo. Bunila se dok sam ju utrpavala i onda mir.. super mi je kako joj srceko osjetim dok kuca  a i dobro ce mi doci za setnje jer sam cesto sama a tesko mi je snjeti nju u kosari i konstrukciju kolica. Da ne pricam da nitko ziv nece pridrzati vrata npr da udem u pekaru ili slicno.. i ne osjetim joj tezinu to je super.

axia
    17. Siječanj 2016. 21:03

Cure, malo offtopicarim, al daje recite, jeste se usudile dosad podruzit s muzicima? Prije ili nakon pregleda kod gin???

Nina_domagoj1007
    17. Siječanj 2016. 21:04

Mi cekamo jos mjesec dana i stize zimska beba 

Pepita2109
    17. Siječanj 2016. 21:41

lady  biti će puuuuuno takvih noći 
    Mrkvica mislim da sam 100% odlučila za maramu i ja sam uglavnom sama, još pogotovo kad muž ode po terenu.. samo mene je strah da ja to smotana kakva jesam neću svladat heheh
    axia mi smo čim sam prestala krvariti dakle nakon mjesec dana, nisam čekala ginekologa, ja sam na carski rodila, sad da li to nešto znači ili ne nemam pojma 
    Nina_domagoj čestitam na skoroj bebici i dobrodošla

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.