Buffy ma logično da su prištevi od hormona,ali mene i boli kao da trebam dobiti heh
Mrkvica ja bi ipak malo odmora od uloška, nosim ih bez prestanka već skoro godinu dana od dnevnih, do vira.. hehehe
a šta se tiče ginekologa nije ništ komentirao, uglavnom ja jedva čekam pregled samo da vidim u kakvom su mi sada stanju jajnici jesu li se T očistili hehe voljela bih da mi se normalizira napokon sve hehe
aaaaa vi se već nosate kakooo dobrooo.. je li teško vezati maramu?
ja bih tako rado mei tai,ali tko će čekati toliko hahaha.. možda ipak kupim maramu sa eko butika koju sam pikirala nedavno.. hehe
a to što kažeš ergo je saaavršen,ali ja mislim svoju malu nosat samo kad obavljam stvari tipa bacanje smeća, kokoši i naravno nabavke jer imamo fiata pa kad stavimo kolica ništa drugo ne stane hahaha
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Evo Buffy rasplakala se i ja na to pismo, iako inace nisan ljubitelj takvih tekstova haha..srica da smo ja i maci sami jer je mm maloprije otisa radit..i sad mi je nakon tog pisma zao spustit mog bebaca koji lipo spajki na meni nakon kupanja ..neka posa ceka haha
07.12.2015. A <3
Pepita ja sam se iznenadila koliko je ubiti jednostavno. Gledala sam tutorial za pocket wrap cross carry i pokusala. Prvi put sam malo previse stegnula pa je mala bila previsoko ali kada sam malo popustila super je bilo. Bunila se dok sam ju utrpavala i onda mir.. super mi je kako joj srceko osjetim dok kuca a i dobro ce mi doci za setnje jer sam cesto sama a tesko mi je snjeti nju u kosari i konstrukciju kolica. Da ne pricam da nitko ziv nece pridrzati vrata npr da udem u pekaru ili slicno.. i ne osjetim joj tezinu to je super.
Cure, malo offtopicarim, al daje recite, jeste se usudile dosad podruzit s muzicima? Prije ili nakon pregleda kod gin???
lady biti će puuuuuno takvih noći
Mrkvica mislim da sam 100% odlučila za maramu i ja sam uglavnom sama, još pogotovo kad muž ode po terenu.. samo mene je strah da ja to smotana kakva jesam neću svladat heheh
axia mi smo čim sam prestala krvariti dakle nakon mjesec dana, nisam čekala ginekologa, ja sam na carski rodila, sad da li to nešto znači ili ne nemam pojma
Nina_domagoj čestitam na skoroj bebici i dobrodošla
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji