Pozdrav drage moje moja malena od jučer nešto kao da skače hehehe točnije samo sisamo i malo smo nervozni i spavanje nula bodova,ali tješimo se proći će..
axia znam da baby shop mia (facebook) šiva mei tai i dolisa ( facebook) također nešto tipa mei tai, ne znam da li koja radi baš te marame,ali imaš ih na Minigreeny i Eko butik.. ja i dalje ne znam šta ću, ne bih elastičnu jer sam čula da se brzo "preraste", mei tai bih ili ergo baby,ali ergo mi je preskup s obzirom na učestalost korištenja koju planiram..
Mislim da je netko spomenuo Ergobaby nosiljke sa e-baya, navodno to nisu originali pa se ne zna njihova kvaliteta, jedini originali se prodaju na http://www.ergobaby.hr/
lady ajmeeee kako mi je dragooooo da si se naspavala, sad sam sretna kao da sam se ja naspavala hehe
kod nas danas preeekrasan dan,ali jako puše bura pa mi mm ne da da idem van sa malom iako sam ju mislila u kolicima onako fino ušuškati,još imaju zaštitu protiv vjetra grrrr samo se izvlači meni se čini ehh
Sonja samo pusti neka krene samo od sebe, znam da nije isto prirodno i carski,ali i mene je bilo strah, imam eva Q čepiće na kraju ih nisam upotrijebila a prvu nuždu sam obavila još u bolnici,ali ako se nemožeš opustiti kupi si čepiće navodno je lakše sa njima,..
čitala sam vas sve,ali sam zaboravila većinu naravnoooo,a da se vraćam ne da malena hehehe
btw nisam krvarila od 7.01. i jučer je opet krenulo nakon 10 dana ne znam je li to normalno, krvarenje nije jako da bih mogla reći da je M, hmmm
a osjećaj je kao da ću dobiti, još sam se oprištavila sva..
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Buffy, odi vrit
Imamo goste, povukla sam se dojim malu i citam to pismo. Kak da ja sad ljudima objasnim zasto placem??? Prekrasno
Axia znam kako ti je i ja cmizdrim zato sam prije samo link stavila
Lady tako mi je drago da sam mm u zavijala lady se naspavala...malo me cudno gledao
Sonja ja i dalje pijemm kompot sljive kruske i jabuke
Illany sretno s preseljenjem i zao mi je zbog klora
Pepita i ja sam se opeistavula ali jrvarenja nema i frendica mi rekla da je normalno se opristavit jer smo pune hormona..a krvarenje moze bit cuscejje i dalje
Cure, mi smo jucer imali plakanje i grcice od 7 do ponoci, nista nijepomagalo, ni nosenje, ni napa, samo cica, mislim da mi je isisala sve sto imam iz obje, jos onako nervozna, bole me bradavice totalno....onda je jedva zaspala u 2 ture, a danas ujutro opet od 9 do 12 plakanje...jedino cica pomaze, a ne moze mi stalno bitina cici...
S koliko se moze dati bebi duda?
Zaspi samo ili na meni ili na cici...ne znam vise da li ue skok ili grcevi... :(
Pepita daj zamisli da nakon onih svojih ogromnih ciklusa sad dobijes 10dana nakon babinja m.. tko zna mozda se i stabilizira. Jel ti spomenuo gin sto u vezi toga?
Ja mislim da je moje napokon prestalo. Nema krvi nema smedarenja.. napokon. Dva mjeseca je bome i previse
Sto se tice marame uzela sam je bas zato jer ne namjeravam bas predugo nositi malu. Taman negdje do kraja zime i proljece. Nije preskupa a stvarno mi je ugodna i mislim da ce moci i za bebu n°2. Sto se tice erga je super ali meni malo preskup pogotovo jer smatram da vecu kilazu necu bas moci nositi.. jedino sto je puno brze za sloziti ga i strpati bebu unutra. Eventualno bi uzela one marame bez elastina.. divne su stvarno ali ne zelim se navuci
Malidebeli jel ti malom provuces nogice kroz prednji x ili cijelog ostavis sklupcanog unutra? Meni se cini nekako bolje provuci van nogice kroz krakove, mislim da je i njoj ugodnije.
Buffy a sad nam je svima knedla u grlu
Moj mm nezna kao ni bilo tko drugi da sam tu na klokanici.. vi ste moje slatko tajno drustvo
Mia nasa je dudu dobila cim smo iz rodilista dosli, trebalo joj je par dana da prihvati. Samo joj uzmi dovoljno malenu dudu da joj nejde na nosic.
Mis ja sam se bojala da ce ma je pitati sisu al je ostalo isto kad je gladan ili nervozan i dalje je sisa i luduje dok ju ne dobije..mene sad spasaga samo radi bljuckanja..on nakon bljuckanja pita opet sisu a ja mu sad dam dudu i polako se priviknuo na nju i onda mi zaspe.al naravno na meni kao npr.sad...
Mrkvice meni jedino mm zna za klokanicu..
Mrkvica drago mi je da i tebi marama pomaže. Ne stavljam nikakvu tetra pelenu, pustim ga da bali po meni.kaj ti obuces u skafander pa u maramu pa van? A kaj obuces sebi?
I ja mu sad izvadim nogice, tako mu je udobnije sad kad je veći.
Što se dude tiče, mi je imamo od rodilišta, i on jako dobro zna kaj je cika, a kaj je duda i ne da se prevariti kad je gladan.ispuljune je s takvim gađenjem i trazi svoju ciku još glasnije😀
Mia moja bez pardona lansira dudu kad ju ne zeli. Kad je gladna Bog dragi je nemoze odvuc od sise.. nije bila zbunjena nimalo.. kuze oni da nejde nista van.
Malidebeli ja sam ipak tetra krpicu ugurala ispred nje. Da mi ne bali po sebi i majci a i maramu je htjela sazvakati
Kada smo izasle nisam joj obukla nista vise nego sto je imala na sebi (bodi bez rukava, strample, i malo deblja majcica i hlace) samo sam kapicu stavila. I mislim da joj nije bilo hladno samo bi jos na nogice dodala carape preko stramplica jer iako ih prekrije sloj marame mislim da treba. Sebi sam obukla jaknu i donji dio sam uspjela zakopcati taman joj do guze pa joj je grijalo nogice ipak. Iskreno neznam kako bi je ugurala u skafanderu unutra, pa cak ni u onom medo odjelcu.. mislim da stvarno nije potrebno jer se grijemo medusobno a i preko nje su tri sloja marame. Zaspala je ko top vani..
Sortiraj odgovore
Najstariji