Dobro jutro okruglice, mamice
sanjala sam rađaonu
i još par trudnica koje su isto došle rodit pa sve nešto zbrda-zdola
uh.. valjda to niš ne znači, idem danas u još jednu nabavku, posljednju.. nije nužna ali eto, mislim da imam još vremena pa da sve ukompletiram i završim
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Hellou moje dame..
Bila sam opet na ctg-u..moja dr. ide na skijanje pa me narucila kod drugog dr..muskog..bljak.
Ali dobro..nadam se da cu brzo roditi
Sluzni ispada pa cemo vidjeti do kada ce..a kako mi kaze dr. mozda se jos i vidimo 1.2
Pozdrav curke
Ja obavila danas pregled..ctg uredan i dalje otvorena za 2 prsta...sve isto kao i prije 4 dana. Kontrola opet u nedjelju...imam osjecaj da ovome nema kraja Malecki nece van i nece.
JustSmile,daj pozuri ti svog malog,mozda moj mali ceka da tvoj izade,nece preko reda
Ima kraja Aleksandra
Doduse..i meni je danas pao entuzijazam od neki dan kada sam bila sretna sto sam otvorena i plodna voda se mlijeci kada mi je dr. rekla da se mozda vidimo u drugom mjesecu
Ali to su sve u pitanju dani jos..
Aleksandra: nakraju ce svi navaliti van isti dan. :P
mom se neda,fino je njemu.mazi me i zivahan je cijelo vrijeme danas.hehe.
eto,obje prosle termin.docekat cemo mi i linu i visnju kako je krenulo. :D
Visnjass: ja sam sanjala preksinoc prije pregleda da me gledala dr.na uzv.i da me moja sreca mazila i da sam rekla kako ima tatine usi i jedva cekam da izadje van.a on pliva,boli ga briga. :P
kontam to pred kraj,oce takvi zivopisni snovi kada nam je svasta u glavi.
Lina:pa bome da su dani u pitanju,sve cemo imati malisane u rukama za 10-15 dana uvrh glave i lijepo zatvaramo temu. :D ♡♡♡♡♡
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Bogme da,dani su u pitanju,al meni se cini kao prava vjecnost Jedan dan sam super,dok drugi sam potonem...danas definitivno nije moj dan,a sutra ce mozda bit bolje,bar se nadam...
JustSmile,kad imas ponovno pregled ?
Aleksandra:bit ce bolje,hajde. Sve to prolazimo,malo mi se place,malo mi se smije...pa mi se radi pa mi se spava...tu smo si jedne za druge da si malo ublazimo ovo ludilo. :P
pregled sutra.a posto sutra nece opet biti nista,jednostavno znam...u ponedjeljak ostajem.taj dan cekam.ti u nedjelju,hm?
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Ja cu poludit definitivno...ljudi bolesnika od mene napravise...zove svekrvu njena sogorica i kaze joj: jao,pa tak je i moja snaja presla termin i iscurila joj plodna voda skroz dok je bila svaki puta na wc-u i nije skuzila,nakraju po hitnom postupku morala na carski...beba skoro umrla...i sad ova nju izbezumila,ova mene...sutra ide samnom u TA da ona sazna...e poludit cu...zar se ljudi u sve moraju petljat i od svega praviti lose?nitko vise nije normalan...umjesto da mi ovih par zadnjih dana budu najsretniji,oni meni nervozu stvaraju...sokove...uh :(
Danas sam se baš nahodala, poslije sam jedva do auta došla koliko me dolje sve boli i kakav mi je pritisak. Uglavnom nabavila sve kaj sam mislila, steznik nisam našla jer mi se ne daje 320 kn, naručila preko oglasnika za 79 kn. da, kupili paket Avent flašica za koje se nadam da ih neću tako skoro koristiti. koliko sam čitala i slušala nije potrebno prvih 6 mjeseci bebi davati ni čaj ni vodu i da sve dobiva putem majčina mlijeka. nisam pametna, kaj ako dijete bude žedno a ne gladno a stalno ima jedno te isto
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
JustSmile,rekli su mi da dodem u nedjelju ujutro na pregled u radaonu...pa ako bude potrebe,odmah ce me ostavit...ako ne, idem doma...potrajat ce to kod mene...Nemoj se zivcirat bezveze,u potpunosti te razumijem...mene moja svekrva svaki dan dode vidjet,pa onda komentira nije ti spusten trbuh,pa onda mi je spusten...nikak da se sama odluci jel je il nije...i isto ima razno razne dijagnoze i stalno se brine.
Visnjass,ja sam isto procitala da je bebi u pocetku dovoljno samo majcino mlijeko i da joj nije potrebno davati vodu...al LinaKarolina,ima vise iskustva od nas dvije
Sortiraj odgovore
Najstariji