Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Alekssandraa
    21. Siječanj 2016. 13:47

Pepita: ja sam vas krenula pratit na ovoj temi,taman pred tvoj porod...i svaki dan sam si mislila,pa oce li ta zena vise rodit ?!! hahahaha  Pa danas ce,pa sutra ce,pa nikako...al,eto,ako si se ti uspjela poroditi,onda cemo i mi sve ostale  
    Lina,daj Boze da imas pravo,pa da se rjesim do nedjelje...ja sam takva kukavica i uzasno me je strah,mrzim bolnice...al dode mi da sama odem i kazem da rade sta hoce,sam da se vise porodim  
    JustSmile,nisu ni nasi bebachi ludi da izlaze van,vidis kak je zima...mozda su odlucili pricekat da dode proljece  
    Visnja,samo ti spavaj koliko mozes i hoces,cekaju nas noci besane  hahaha

LinaKarolina
    21. Siječanj 2016. 13:47

Just smile znaci obje smo na prst 
    Pa mogli su ti i danas vodu gledati..otvorena si a i prenijela.
    I opet ti nisu uzv radili..pa ti do ponedjeljka mozda i rodis 

@JustSmile@
    21. Siječanj 2016. 14:28

Lina: bas sam ti htjela napisati da i meni prognoziras. :P
    bila guzva kod dr.na uzv.i onda mi je maja rekla da ce me u ponedjeljak pogledati i procjeniti.

Aleksandra:pa da,nedaju se,to i ja stalno kazem,cekaju toplije vrijeme. :D ♡

Visnjass:spavaj zeno,hvala Bogu,trebat ce nam sna ubrzo a necemo moci.ja sam jucer popodne bome isto od 14-17 odspavala,osjecala sam se kao na pocetku trudnoce.umor,umor,spavanje..

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

visnjass
    21. Siječanj 2016. 14:47

Mene muž pusti da spavam, misli si; sam Bog da je mir, da ne zanovijeta i ne vrišti po kući..
    za ručak imam spremno i sve 5.
    ne znam kak vi okruglice ali ja imam osjećaj da imam tonu, pritisak dolje a dišem kao da sam trčala maraton, niti mi se da nešto radit niti imam snage. i ne mogu se odreći proklete Cole a vjerojatno je štetnija od gastala i ostalih lijekova za žgaravicu koje sam izbjegavala 

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

LinaKarolina
    21. Siječanj 2016. 14:58

Just smile evo tebi prognoza za ponedjeljak 

Visnja znam kako ti je..ja uz sve to imam klinca koji mi oduzima i to malo snage i sna sto imam.
    Pred dragim se pravim superzena i supermama a zapravo sam toliko iscrpljena da neznam gdje mi je glava.
    Btw..i ja sam na coli i svim stetocinama..u vodi se jedino kupam 

Alekssandraa
    21. Siječanj 2016. 15:43

Tak i ja znam imat nekad pritisak dolje...valjda se glavicom gura il kaj,imam osjecaj da ce mi ispast van  Jucer me bas dobro zabolilo,vec sam si mislila to je to...al figu..i bol mi se najcesce u preponu siri

visnjass
    21. Siječanj 2016. 15:50

Haha Lina u to ime sam si odmah natočila čašu Cole a ostatak potegnula iz boce..  lakše mi je kad nas ima još takvih 

Aleksandra upravo tak, bol ide u prepone ili preponu a inače za taj pritisak imam osjećaj kao da me jajnici bole na najjače

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

LinaKarolina
    21. Siječanj 2016. 16:00

Ja sam danas sva u akciji tako da vise nemam pojma sto me tocno boli ali imam osjecaj da sve.
    Muzic jos kaze da mi se trbuh opasno spustio..e ako jedan muskarac to vidi onda mora biti tako 

Danas cemo valjda i krevetic sloziti..ako gospodin od silnog rada i ruckova bude "raspolozen".
    Danas je samo na poslovnim doruccima,kavama,ruckovima..i onda dode kuci prebijen 

Uhh..imam jos kolace dovrsiti za rodendan i da to rijesimo i onda zelim u bolnicu roditi da se odmorim 

ILoveCats
    21. Siječanj 2016. 16:43

Žene, imam robice 56/62 zimsko ... a meni treba ljetno... ima neka zainteresirana za zamjenu?
    Imam unisex robice, nekaj za cure i dosta za dečke :)

@JustSmile@
    22. Siječanj 2016. 09:26

Dobro vam jutroooo! :)) kako ste mi?ima li sto god novog?jeste li se naspavali? :)
    Kod mene nista,malac me probudio,kvrga ide tamo vamo okolo pupka,igra se a van jos nebi...:D
    jucer smo pogledali ja i dragi dokumentarac the babies i rastopili smo se. :)))) ♡

Lina:jeste li uspjeli sklopiti krevetic? :)

Sunce nam je vani,izgleda predivno.svima vam zelim lijep dan! :) :* ♡

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.