Zimske bebe 2016./2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ceza
    28. Travanj 2016. 11:46

Hej komadi!
    Jutros obavljen uzv..
    Uspješno smo uplovili u 8. tt 😁
    Dugački smo 17 mm.. što je gornja granica za ovaj tt što već sada iznaći da će biti velika beba.
    Ima već suvišne rukice i moguće i majusnu kralježnicu i mozak...
    Suze su me oblile nekoliko puta...
    Srceko lupa ko ludo... 
    Sretno svima danas mislim da još netko ide... Mislim da nas je 3 bilo za 28..
    I sretno sutra curke..
    Ovo je divan divan osjećaj ❤❤❤

• Ceza
    28. Travanj 2016. 11:54

Ok tek sad vidim šta sam sve napisala... Haha
    Ima sicusne rukice i nogice i majusnu kralježnicu i mozak. To je trebalo pisati Haha
    Toliko sam uzbudjenaaa
    sva mučninu sam zaboravila 😃

LuKi5
    28. Travanj 2016. 11:56

Majo, evo ja ovdje upadam ko padobranac, dosla sam ti zazeliti svu srecu na pregledu I da vidis malo srce kako snazno kuca. Nadam se da si dobro, vidim pocinju ti pripreme za mucnine, pocetna faza, koliko god su grozne toliko su dobar znak   Lijepo si rekla, bebica je na prvom mjestu, toliko zeljena I toliko truda da bi napokon dosla, sramota je da su zene toliko nezasticene I da im se vrsi takav pritisak na poslu, jos k tome da si poslodavci uzimaju za pravo govoriti I komentirati kada ce tko biti trudan. Nosis u sebi novi zivot I taj zivot je nesto najvrijednije.

14.06.2014. L ♥

Brin
    28. Travanj 2016. 12:02

bok curke, evo i mene s jucersanjim reportom. sve u redu, ako dobro citam nalaz ja sam uzgojila 23mm (8+3, termin na Sv. Nikolu!) dobila sam brdo uputnica za vadit sve i svasta, jutros od pol8 do pol11 izobavljala 3 bolnice i dom zdravlja, laksa sam za 11 epruveta krvi. (najte se plasit, moj je extra veliki panel, jer kontroliram i koagulacije (predispoziije za trombofiliju) i stitnjacu, uz sve standardne pretrage).

dobro sam rekla da cu biti ko jastucic za igle, iako sam imala zlatnu tehnicarku u labu doma zdravlja koja mi je po uputnicama sve poizvadila, ispalo je da je ovo kaj treba za Petrovu premalo (ona je izvadila 2, a u petrovoj su me iscijedili za jos 5). no dobro, barem sam sve u jednom dahu rijesila, kaj nije lose. me happy. i nisu se na poslu bunili kaj sam se pojavla tek u pol 11, imam fakat radnu okolinu za pozeljet!

uzasno mi se spava, uz blagoslov ginicke pijem 1 vrecicu crnog caja (jer mi je lose od kave), ali ko da nis nisam pila. mislim da ce danas izuzetno pasti 2 vrecice. e i jos nesto, kaj sam spominjala prosli tjedan - o da, pao je sushi! best decision ever :) bas smo u utorak lijepo proslavili majmunovo! tako da samo polako i bez panike. puse svima i dobro dosle nove!

Iwy25
    28. Travanj 2016. 12:58

Da se i ja pohvalim
    Bebica je 22mm i usla u 9tt
    Tako mi je slatka slikica,samo gledam tu glavicu i smijem se po tramvaju.
    Dobili smo zeleno svijetlo za odnos,taman se navecer muz vraca sa puta pa cu ga lijepo iznenadit.
    Ja sam se odmah narucila za kombinirani test u vinogradskoj,.
    U pon idem kod svoje ginicke na papu,i briseve koje moram u roku 2h odnjet u lab.

MarMar_86
    28. Travanj 2016. 14:03

Same lijepe vijesti :-) ajmee, kak su mi se vase bebe kad sam isprva procitala cinile velike, tih 20ak mm :-D
    moja je na prvom uzv bila samo 3 mm

MarMar_86
    28. Travanj 2016. 14:10

Brin, mislim da ne moras sad u pocetku raditi briseve, ako ti je papa uredan. To trebas ako imas neku upalu pa da vide koja tocno bakterija je uzrokuje (npr. klamidija, ureaplasma..) tak sam barem procitala negdje.. Jel mozda netko zna jel su brisevi bas obavezni?
    A kasnije obavezno trebas bris na streptokok, negdje u 8 mj trudnoce..

Brin
    28. Travanj 2016. 14:27

aaaa.. MarMar, hvala, odmah mi je lakse. ja sam jucer tako zaskocila svoju ginicku da jadna nije znala kaj ju je snaslo, ali zapravo sam samo htjela pokriti sve potencijalne probleme prije nego nastanu, ne iz paranoje nego iz predostroznosti. i kad bude sve ok, super, done deal, ne moramo vise raditi nista.

kaze ona meni, znanje je u ovom slucaju pritisak, da je bolje onim trudnicama koje nis ne znaju i samo se progibaju kroz trudnocu po PS-u, uz odradjivanje kaj dr. kaze bez puno razmisljanja. al dobro, i dalje tvrdim da ce mi moja "hipohondrija" (ali stvrno nije hipohondrija nego preventivan pristup) jednog dana spasiti zivot, jer uredno obavljam sistematske i par kontroli za stvari za koje znam da imam problem (stitnjaca).

Iwy25
    28. Travanj 2016. 14:56

Meni je rekla da ce mi napravit papu i bris koji moram nosit na Mirogojsku u labos.
    Nemam nikakve bakterije i slicno.
    Mozda ovisi od gin do gin sta radi koji mj/tj trudnoce 
    Uz sve to,jos joj moram donjet urinokulturu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.