Zimske bebe 2016./2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    RosaNerra
    27. Travanj 2016. 09:12

he he he :) hvala :D

RosaNerra
    27. Travanj 2016. 09:13

Brin nam danas ima UZV :) Javi obavezno kako je proslo :*

Rina@Ina
    27. Travanj 2016. 11:06

Pozdrav cure! Trenutno sam u 5.tjednu trudnoće i u petak 29.4. idem na prvi pregled.. Jedva čekam! Nadam se da će biti sve u redu! Držite mi fige! 

Brin
    27. Travanj 2016. 11:22

Rina, dobrodosla!

Ako si u 5. tjednu, znaci 4+kusur, nemoj se iznenaditi ako se jos nis ne vidi, inace dr.i preporucaju najranije u 6+kusur, ako ne i kasnije da bi se vidjela zilna akcija. Tako rano (koliko ja znam) idu samo curke s dijagnozom trombofilija da sto ranije budu stavljene na terapiju heparinom.

samo da se ne izbezumis ako se nikaj tako rano ne bude vidjelo.

Da, meni je danas druga kontrola, imala sam prvu prije 2 tjedna kada sam bila 6+2 i isto sam bila kao rano, pa nije puno toga dr. vidjela pa me je narucila danas da vidi da li se sve uredno razvija. Pa cemo vidjeti..

Mallla
    27. Travanj 2016. 11:46

Heloić ja iz Ploča :) 
    Vrime oblačno, puše, samo što kiša ne padne!
    Zadnja dva dana me muči želudac, ništa mi se ne jede, moram se prisiljavat na jelo!
    Rina sretno na pregledu i meni je u Petak :)

url=https://lilypie.com]

Rina@Ina
    27. Travanj 2016. 12:36

Hvala cure, sretno svima, naravno!  Pa da i mislim da će biti rano da se nešto vidi ali tako me naručio. Vidjet ćemo! Jučer za ručkom mi se meso zgadilo i sama pomisao na meso odma mi se sve diže.. Al tako je bilo i u prvoj trudnoći.. Kod mene u Vž tmurno, zima i kiša pada..Najbolje za leći u krevet 

• Ceza
    27. Travanj 2016. 14:06

hej 
    ja sam sutra opet na redu.. nadam se da ce bit ok. danas bolovi u ledjima i opet neka sukrvica..
    iz zg sam i i mam 27.. manje vise smo svi tu negdje..
    kaj se tice mojeg kretanja jer nesmojem na treninge.. imam 2 velika psa pa me one izvuku. 2 put na dan setnja s njima mi je sada jedini izlazak obzirom da sam u kucnom pritvoru hahah
    dobro nam dosle nove mamice  
    plodno proljece - veseli blagdani hahaha neke od vas ce pred sami bozic roditi
    jucer mi kolegica javila da je trudna isto 
    sef je sigurno presretan 

Mallla
    27. Travanj 2016. 14:19

Ceza to kad krenu trudnice u firmi onda svi redom...haha ja vec vidim facu moje ravnateljice kad kazem. Ionako je par puta natuknila da joj samo jos falim ja. Takva izjava me istovremeno ljuti i nije me briga neznam kako opisat...mislim za nesto tako lipo kao trudnoca takav komentar...a s druge strane kontam 10mj truda ne da mi je trudnoca u ovom trenutku najvaznija nego mi je vaznija i od mene same!

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.