Ceza joj ja isto se vise ne osj3cam ugodno u trapericama bude mi jako neudobno. Jedino se super osjecam u tajicama koje su na foru traperica...u biti traperice na lastiku...e u tome se osjecam super. A vec se pri spavanju ne mogu namjestit...uskoro cu u nabavku onog jastuka za trudnice
url=https://lilypie.com]
Drago mi je da nisam jedina kojoj su trapke uske :D
Mi smo sinoc bili na UZVu. Srceko kuca :)
Btw, skuzila sam da mi je manje muka ako se krecem i nesto radim. Na kraju mi je mama savjetovala da prestanem osluskivat svaku promjenu na tijelu i da normalno nastavim sa zivotom :) ima pravo, al sta kad sam uzbudjena :)
pitanjce.. šta jedete za večeru?
pitam jer uz sve ove trudničke menije, definitvno necu kuhat i za ručak i večeru. ne znam tko ima toliko vremena i volje.
ja se inače hranim po principu, ujutro zobene s posnim sirom, sumskim voćem i jogurtom, voćka za užinu, ručak što god skuhala, večera je uvijek nekako upitna? nekad si znam napravit salatu, ili speć jaja, prevarim samu sebe s tostom. nekako mi ta večera uvijek fali. imate kakve ideje?
Nerra super za srceko
Samo se opusti,tak sam i ja stalno napeta i osluskujem svaki korak,ali sam poslusala savjet od Ceze,i nasla ti zenu na youtubeu.
Poslusaj njezine videe i meditaciju za trudnice..
Meni je pomoglo.
Sto se robe tice,najudobnije u tajcama ili trenirkama.
Bas ako idem u grad,kod doktora, obucem traperice ali jedva cekam da ih skinem
I za hranu uopce ne pratim sta jedem,najbolje mi odgovara junk food,posto imam bas jake mucnine i povracanje,uzasno sam osjetljiva na mirise.
A ti mozes probat za veceru ako jedes i mlijeko sa pahuljicama ili si napravis vocnu salatu.
Sve sta ti pase,to jedi...
e da, zaboravila reci, ja sam jos u svim svojim standardnim trapericama, ne muce me nesto iliti ne osjetim ih. sve pa mi to postaje cudno, kaj me ne bi trebale zuljati. vrtim se na istoj kilazi cijelo ovo vrijeme (66-67kg/171; dakle daleeeko sam od mrsavog, kruska tip gradje), ali si ni ne vidim trbuh ni nista, iako imam standardni red spekeca po svim strateskim mjestima. moguce da ce meni mozda puno kasnije iskociti zbog poprilicno jakih trbusnih misica zbog treninga i svega, koji se doduse stidljivo skrivaju iza spekeca.
nije da se bunim, nego se cudim, kak vi vec kazete da vam je svasta neudobno, a meni nije jos, pa si mislim kaj ne valja sa mnom
nego, jel netko nes u plusu vec od starta? s koliko ste krenule (tezina/visina)?
Ja sam na 166/78kg.
Nisam bas opterecena kilama,dosta sam niska i zdepasta
Sve kaj poberem ide u guzu i bokove.
A mene dosta probada donji dio,oko pupka i jajnici pa mi zato smetaju traperice.
I tesko se namjestit prije spavanja pa sam sasila duguljasti jastuk tipa 1m,te ga uguram ispod trbuha i prebacim nogu prek njega.
Onda je malo lakse zaspat
Sto se odnosa tice,meni je ginicka rekla da bolje nista do 12tt.
Ne kaj je mm lud,nego sam i ja vec luda polako.
Jedva cekam da dode taj 12tt
Helooou :)
Ja krenula s 77kg 177visine .....inace sam uvik bila na 70kg al ove zime sam se fino ugojila!
Danas sam fino stala u traperice koje su mi inace velike. Nego meni je zanimljivo kako je meni moj stomak kojeg inace imam malo ocvrsnio la izgledam trudnije nego jesam. A kolegica koja je 4mj trudna gotovo ravna ko daska. I eto budi ti tu sad pametan, sve smo razlicite, to je to nista drugo!
url=https://lilypie.com]
Hej hej..
Odakle da krenem
Imam 170 i 59-61 kg..
Već nekoliko godina se bavim raznim sportovima rekreativno i hranila sam se prilično zdravo i uredno.
I sad od ovih mucnina nit jedem nit spavam nit se sexam..
Ne gadi mi se ništa nego jednostavno ima dana kada jedva pojedem jabuku ili bananu..
Izgubila sam skoro 2 kg.. I prilično me iscrpljuje cijelo to stanje jer sam konstantno gladna a nemogu jesti...
Kaj se treninga tiče rekla mi je dr tek nakon 12tt ako bude sve ok...
Dakle totalno drugo stanje...
Trapke nemogu zakopcati od trubuha kao pred mengu iako je na vagi minus... Nadam se da će mučnine brzo proći i da ću opet normalno jesti...
Sortiraj odgovore
Najstariji