Red fox čestitam ti od srca 🥳🥳🥳 baš lijepe vijesti, želim ti bezbrižnu i dosadnu trudnoću 😉
Kaj se vrućina tiče meni je ovo najgore ljeto ikad. Ja planirala bit još na moru, na kraju se vratila tjedan dana ranije jer nisam više mogla, na moru nemamo klimu i baš mi je bilo dosta 🙈
Zarice fakat super da malog sve zanima. Moj je i dalje u fazi da bi kao išao al ne bas bez mene 🤦 mislim da mu nije ni ovo dugo ljeto koje je proveo stalno sa mnom išlo u prilog 🙄 al jbg, nisam ga imala gdje ostavit... ja sam ga prijavila za olimpice opet, al nisam ziher da će htjet ic. Al ove godine traže odmah upisninu 10 eura, to mi se čini novo? Prošle godine nismo ništa platili za ogledni sat...
Mikio nadam se da si bolje i super da ti tvoji pomažu, napokon je to baš lijepo pročitati 💪🥳
Hani samo nek je smrzlica i nadam se da će se i ovaj uhvatiti kad se na to odlučiš 🤞 jel vama počeo vrtić?
Ja isla istrazivat koju sjedalicu da maloj uzmem i skuzim da su nasi klinci u dobi da trebaju novu 😵 Ne znam zasto sam mislila da ce vjecno bit u ovoj koju ima, al svugdje vidim da oko cetvrte godine se kupuje ona kao sjedalica sto lici na stolac. Jeste vi obavljale taj shopping? Preporuke? Vidim sad da je nasa predvidjena za do 105cm, a znam da ste vi vecinom to presli (mi nismo jos mislim, al tu smo blizu). Mislim da ce se mali preporodit kad krene sjedit u pravom smjeru.
mrgud, bez obzira sto ga sve zanima, mi smo zapravo na sve aktivnosti do sada isli s njim. Osim Olimpica, al imamo srecu da je sa svojom vrtickom skupinom tamo. Inace nisam sto posto da bi odlucio ic. Helen Doron ima prilagodbu od mjesec dana, a po potrebi i duze. Pa vjerujem da ce se na kraju prilagoditi. Da nema isto ne znam kak bi to zavrsilo. On je fakat druzeljubiv i skompa se s klincima zacas, al bas da ide na tak neke aktivnosti s trenerom/uciteljem bez nas nisam sigurna.
E kak si ti uspjela uopce biti tamo trudna bez klime ajme meni.
mikio, osip je puuuno bolje. I manje se coha i manje se vidi. Sad sam skuzila da je danas nisam morala ni jednom mazati. Inace, ne znam jesam komentirala, nama A derma cytelium fakat pomogne da joj se ublazi kad je bas muci, kupili je na preporuku. Bas se isuse sve te piknjice. A jesi ti spominjala da s korticima isto mazete? Nama je ped rekla da ne koristimo sad jer se ne preporuca po ljeti
🤔 Bome 10 eura dosta za ogledni sat. Pretpostavljam da su im se ljudi zapisivali pa nebi dosli...
Ajde dobro onda me tješi da moj nije jedini koji tak neće solo na prvu. Nekak mi se to na olimpicima čini baš kratka prilagodba, samo taj prvi put. A platit ću pa ćemo vidjet, on baš bi neki sport a stvarno ne znam kaj bi drugo mogao... nije on više tak zatvoren ko prije, sad nakon mjesec i pol što nije nikog vidio smo bili u parku pa je sreo frenda iz vrtića i odmah se išao igrat s njim, al ovak neke aktivnosti kad pričamo, baš ima stav da bi volio ali ako može mama bit s njim...
Mikio kod vas to fkt može bit i povezano s bebom.. ja vidim kak meni mali već sad kaže npr kad će beba plakat on će ju odnjet u drugu sobu da ne budi mamu 🤦 na prvu zvuči užasno al on to kao pazi na svoju mamu 🙈🥰
E losa ovaj thinker labs sam pročitala da ide od 4 god. Super mi se to isto čini..
E da, kaj se sjedalice tiče, mi imamo jednu koja je do 18 kila ( britax), on je sad na nekih 16,8 tak da će tu uskoro prerast i onda moramo kupit neki Buster s naslonom ali nisam još došla do tog pa niš nisam proučila, a kak smo prošle god uzeli drugi auto onda smo za taj auto uzeli odmah sjedalicu do 36 kg pa ćemo samo skinut pojaseve u nekom trenu. A kaj se tvoj mali još vozi u suprotnom smjeru? Svaka čast. Mi smo ga okrenuli negdje s 2g4mj kad je imao neki luđački ispad u vožnji. Sad povremeno kad idemo na put pa zna da će spavat traži da ga okrenemo iza jer se tak može bolje nagnut sjedalica, al inače se vozi prema napred...
mrgud, puno su oni bez nas u vrticu, nije cudno da ne zele jos neke dodatne aktivnosti solo, mi nismo ni htjeli da ima jos i aktivnosti bez nas. Meni su i dalje nekak malii u Helen Doron cemo i nakon prilagodbe morat bit ispred vrata za slucaj da su tuzni/moraju na wc/vodu i sl.
mikio, mi ti imamo Clio 3, bas mali auto. A malac ima ogromnu cybex sjedalicu, a ona jaje na pojas. Izmedju je ful malo mjesta, al ja se natrpam i to idem nutra/van preko prvih sjedista Na pocetku smo je stavljali naprijed kao i vi, al smo u jednom trenu skuzili da ne smije biti zbog zracnih jastuka🙈 pa smo to prestali. Jer ona je isto u autu ful nemirna, placljiva, bas bude deracina. Problem mi je do pedijatrice otic. Par puta sam morala stat na sva 4 na nemogucim mjestima da je umirim, jer bi se pocela gusit. Nadam se da ce se stvar promjenit kad je prebacimo u bratovu sjedalicu. Mozda joj bude bar malo komotnije.
Da, zapravo nikad nismo provjerili bi li se mogli ti jastuci iskljucit, nisam primjetila tu dodatnu bravu. Nama se vremenom malo popravilo, u smislu da ne poplavi barem u tom placu. Al i dalje je koma. Evo sutra moram do njene pedijatrice na istok s njih oboje jer mali ne ide jos u vrtic. Vec mi je stres lagan Al sad kak je starija ima neke pjesme koje jako voli, pa neko vrijeme pali i to. A i ja sam mislila da ne stanem iza dok se nisam prvi put utrpala
Ja sam puno malog vozila na suvozackom kad smo na one silne kontrole isli. Uvijek bi iskljucila taj zracni jastuk i bilo je sve ok. Novu sjedalicu smo kupili proljetos jer mi jako puno putujemo te on nije mogao izdrzati vise u manjoj, govorio je da ga zulja i sl. Mi znamo negdje otic na vikend 4-5h voznje udaljeno tako da sad imamo i tablet na sicu pa gleda crtice u voznji ili sta mu stavim. Nania sjedalicu smo uzeli.
Inace je bas u nekoj super fazi i bas onako sad 100% s njom uzivam bez da ima neke ispade i sl. Bas mi se cini da postaje samostalniji sto je suprotno od onog sto vi velite 🤷♀️ ujutro kad mu se spava velim da ide u vrtic i sav sretan se probudi, kad dode doma sav jen pun price o svojim frendicima i igrama. Bez problema odemo s njim u restoran na veceru ili nekud... lijepo sjedi i sve promatra. Onda se drugi dan igramo restorana 😆 Popodne sam ode u susjedstvo do prijatelja i tako...
Na TinkerLab radionicama je bio na Spancirfestu i pitala sam tetu jel moze u grupu iako nema 4 i rekla da moze jer da hoce slusat, zanima ga, sjedi i tako.... Da je njima vazno da imaju fokus i da slusaju a da to tek oko 4 godine pocinju pa je zato od 4.
Mog zanima sve osim crtanja i bojanja... 😆 To nikako ne zeli raditi. Obozava kuhati i bas puno znamo kuhati zajedno.
Evo mi smo odustali od olimpica 🙄 kaže da ne želi ic bez mame. Nema šanse. Neću ga forsirati.
Zato je povratak u vrtić prošao super, iako je 90% grupe nove djece. Uopće ne kužim politiku vrtića al dobro.. s njim je ostala ta njegova simpatija i to je njemu najvažnije za sad.. s ostalima će se valjda skompat kroz neko vrijeme.. i dalje su ostali u zgradi jaslica što mi je poprilično glupo, al s obzirom da sam ja ove godine na porodiljnom onda ga ionak neću voditi u ranu zoru u dežurstvo da sluša kak bebe plaču 🙄...
Losa moj isto i dalje obožava kuhati 😂 to ga drži fkt od najranijih dana. Kak smo se prošli tj vratili s mora i cijelo ljeto nije nigdje mogao niš kuhat, u petak me nagovorio da specemo kolač i ja mislim da je valjda 90% on sam napravio. Baš uživa u tome...
Sortiraj odgovore
Najstariji