ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Grizli

Broj poruka: 8276

Prijavi adminu

Pozz cure ... Kod nas je ludnica sa poslom i svakakvim dogadajima pa ne stižem pratiti nego tu i tamo ppgledam. 
    Zao mi je mikio da citam kako vam je tesko. Zbilja imas konjske živce i tesku situaciju. 
    Mrgud cestitam na trudnoci i da bude sve super 😁 do kraja i porod i upoznavanje braće...
    Angelly jako mi je drago da si dobila posao i nadam se da ces uzivati sad na poslu. 
    Hani vezano za alergiju na breskvu to ato do sad nije imao reakcije ne mora biti da nije alergican niti da su krivi pesticidi. Meni se razvila alergija na marelice tek sa 5 godina do onda sam pojela hrpe marelica i nakon sto mi se prvi put javila reakcija pocela sam reagirati doslovno i na marmelade gdje je samo mali udio marelice. Ima ljudi koji se ospu samo od dlacica bresvke i marelice, a ako jedu to voće oguljeno nista im ne bude. Svakako oprezno, a babama na placu ne vjerujem za apsolutno ni jednu stvar iz iskustva i struke. Kupujem domace voce i povrce samo tamo di sam osobno vidila uzgoj, znam ljude ili biram iz trgovina. Btw, nasmijala si me da cu doc sa info o trudnoći, rado ali trenutno samo cuda bi pomogla za takve objave. 
    .
    Idem sad citat sto ste jos tipkale dok sam bila odsutna. 

• LoSaLoSa

Broj poruka: 303

Prijavi adminu

Grizli slazem se s ovim vezanim za babe na placu... ni ja im nista ne vjerujem. A nabili ove godine cijene i kao reklamiraju se domace... a prskaju sa cudima i ne postuju karence. Od iduce godine definitivno cu sama sadit povrce 🙂 Napravit cemo one povisene gredice ovu jesen pa krecemo u proljece.

• valkriss

Broj poruka: 11

Prijavi adminu

Mrgud, čestitam :)
    Mikio, treba njoj malo više kazne i ovo što Hani kaže. . Moj je sad ko bubica. A curku još treniramo.
    Npr kad baci neku igračku tu igračku spremam. Ako neće jesti, kažem da onda nećemo ići se npr igrati u pjescanik jer ne smijemo gladni se ići igrati. Ako krenu drame ide u cosak na hlađenje. Ili nema crtića. Ujutro ako neće kremu za sunčanje, isto silom ko Zarica i onda objašnjavam da će nas suceko opeći i da moramo doktoru i onda ne smijemo na more/pjescanik/park/bazen.
    Prepametni su i sve kuze. 

• proljetnica1

Broj poruka: 124

Prijavi adminu

Hani, muž nije od čuvanja, ima problem s pažnjom pa nije sigurno s njim ostaviti dijete???? Waaaaat?!?!? S takvom osobom si napravila ne jedno nego 2 djece?? Otac ne može ostati sam s vlastitim djetetom? Zašto zaboga provodiš iti dan s takvom osobom a kamoli osnivaš obitelj?? Ne mogu vjerovati sto sam pročitala 

• Hani

Broj poruka: 891

Prijavi adminu

I još najmanje jedno, Proljetnice🤭🤣 Ah, što da ti kažem, normalniji tipovi su mi pomalo dosadni🙈

• proljetnica1

Broj poruka: 124

Prijavi adminu

Bravo, plesni se. Nabavila si bas funkcionalnog i uzornog oca svojoj djeci

• Hani

Broj poruka: 891

Prijavi adminu

Proljetnice, u pravu si, ko I uvijek. Hvala ti na brizi🤭😚

Angelly

Broj poruka: 775

Prijavi adminu

Mikio  slazem se s valkiris i losom, trebaju joj ocito cvrste granice, po potrebi kazne, i objasnit i ne popustat jer ona je premala da bi njena bila zadnja rijec i odlucivanje (o bitnim stvarima)...znam da to iziskuje puno energije koje nemate sad ali sto prije krenete lakse ce bit...prije nego mala pocne kopirat. Mislim imaju oni svoji ispada, nece T recimo prat zube...prvo probam lijepo,objasnit...neces e onda ide tak da mu posto poto operem zube,nije mi opcija ne oprat il da ih peremo 2h. Bacanje igracaka isto ko i valkiris tretiram, uzimam i nema je taj dan minimalno vise.

• Zarica

Broj poruka: 2628

Prijavi adminu

Hani, jesi ti to trudna opet ili je samo tako ispalo? 
    Ja standardno nisam za to kaznjavanjeNa silu odradim ti sto se bas mora zbog zdravlja. Al za ostalo nebi bas tako. Sto se tice hrane, bas nikad ga ne tjeramo jesti. To je njegova odluka jel gladan, nije, kolko ce. Uvijek postoji iduci obrok, i ako ne pojede ovaj kasnije ce uzinu/rucak sto vec. Vjerujem da moze biti problem ako se jedu grickalice i takve stvari, pa se dijete najede toga umjesto prave hrane, al zato mi to ne nudimo. A ako se i dogodi da nam netko pokloni ili slicno, stavimo mu uz obrok ili damo za uzinu nevezano jel se prijasnji obrok pojeo. Zato sto ne zelimo da se junk food stavlja na pijedestal i zabranjuje ako se nesto 'zdravo' nije pojelo. Tek onda tu junk hranu dozivljavaju kao posebnu. Tako da mali moze bojkotirat i cijeli dan obroke, al onda ako ostane gladan, ostane gladan.
    No i mi s njim muku mucimo sto se tice onog ludog moda u koji se zna upalit. Nadam se da je samo jos jedna faza

Red Fox

Broj poruka: 1385

Prijavi adminu

Baš te se raspisale, bude mi baš drago kad vidim da imam kaj za čitati. I kad vidim neke kojih dugo nije bilo.
    Meni se čini da je sad baš neka teška faza, barem kod mojeg, počeo je odgovarati, imati svoje argumente, ko neki mali pubertet (sad je to ocito threenager faza u vrhuncu). Stalno sad vice i vristi i kaze mu muz da se ne dere po kuci, a on njemu: dobro, onda cu se derati vani 😳 i takve stvari da ostanes zaprepasten odgovorima. Al sam ja nekak oguglala na deracinu i plac i bas uspijem ostati cvrsta. I da se pohvalim, danas smo poceli voziti bicikl bez pomocnih kotaca 🥳
    A imam vam i ja novosti, i mi cekamo pojacanje, sve me strah kad citam ovo od Mikio, vama tu mogu iskreno napisati, nadam se da me nece nitko osudivati, al nekak se bas ne veselim 100%, stalno me brine kak cu ja to moci, pa prolaziti dojenje opet, jeza me hvata🤦🏼‍♀️

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.