Mare, meni isto mali cim me vidi u kuhinji sprinta da 'pomogne' Bome smo se nakuhavali ovih dana kako je doma, i oprali vesa i vesa.
Zarice nisam grizli no isto narucujemo Superfit... meni je sa Zalanda najjeftiniji, ima i BestSecret dobrih popusta. Po meni je broj realan... ako nosi 25 bit ce mu ok 25 🤔 Barem je kod nas tako.
Losa, tenks, narucila ih. Te koja sam gledala na zalandu s popustom dodju 54 eura, a prek amazona 28 A skoro sam narucila sa zalanda. Nekak se skroz prebacujem na amazon, i hranu pocela kupovat prek njegaNasla sam sardine u vodi tamo koje kod nas ne postoje, vanilija u prahu jeftinija 400eura po kili (inace je u dm oko 1000eura kila) i tak, stalno mi kutije dolaze. Jos igrom slucaja zbog neke situacije u proslosti su nam nastimali da smo amazon prime bez pretplate (nek traje kolko traje) Tak da mi sve dodje kroz 2,3 dana.
Da mikio Sinsay ima razlicite cijene online i u trgovini, nekad su jedne nekad druge jeftinije. Isto je s C&A, no do sada je sve bilo meni u trgovini jeftinije nego online. U zadnje vrijeme je Zalando skup, nema uopce nekih popusta. Na AboutYou zna biti... a najbolji mi je BestSecret za obucu za malca.
Nismo imali problema s nocnim pisanjem 🤷♀️ Ako se to cesto dogada i ona je nesvjesna jet tvrdo spava ja bi stavila nocnu pelenu 🤔
Ja sam totalno protiv pelene nocne, pogotovo kad si joj skinuo. Sebi olaksavas al to nije poanta. Dobrodošla u moj svijet. Imali smo dobrih 6 mjeseci s tim problema (ne u kontinuitetu pfc al s vremena na vrijeme). Svaka cast kaj si izvela da ona tebe budi ali kod mojih je to tako (oboje spavali ko topovi) da ih mi prije spavanja naseg (oko ponoći) nosimo na WC i pisanje a kod ekstremnih situacija (znamo da je popio vise prije spavanja jer smo bili negdje) stavljamo i alarm u 3 pa odnesemo na WC, sve prespava i nastavi spavati u krevetu. Sad se već dulje vrijeme ne dizemo u 3 ali sam se do tad namijenjala posteljine ko nitko 🤦🤦🤦
mikio, klinci tek negdje od cetvrte godine u pravilu mogu kontrolirat mjehur nocu. Cesto i duze. Tako da meni je ok nocna pelena bez obzira sto dnevne nema. Al cini mi se ipak da nije dobro ju vracat kad je skinuta. Ne znam kaj bi napravila uopce na tvom mjestu. Nisam neka pomocMozda bi je cak i vratila. Da nije nesto prehladjena?
Možda N samo čvršće spava tih par dana(što nije loše poznavajući njeno spavanje 🤭). Jedino da ju ko što Lavica kaže nosiš po noći kad ti ideš na wc. Noćna pelena mislim da nije opcija jer gledajući po A ne vjerujem da bi dala da joj staviš. Meni je on sam skinuo noćnu i nije dao više da mu oblačim.
Isto se teže nekad budi ali on počne kao plakati i onda znam da mora na wc pa kad ga čujem trčim ga odnijeti.On to u polusnu odradi i samo ga vratim u krevet 🤣🤣
.
Ja sam baš jučer naručila iz Sinsaya prijelaznu jaknicu, boksi i čarapa. Te gaće i čarape ima more al kao da mi uvijek fali 🤣🤣 Nemam opciju trgovine tako da mi svejedno što se cijene tiče kad nemam izbora 🤭 Navodno će Pepco otvoriti kod nas... jedva čekam 😁
Ja nikako ne bih vraćala noćnu pelenu. Nama se sad povremeno događa da se on tolko zaigra da se odjednom sjeti da mora piskit i onda reći u kupaonu i na pol se skida putem i govori joj ne znam dal' mi je pobjeglo 🙄 a ja ga više ne podsjećam jer fkt nikad nismo imali problema s pisanjem i gaće,.. al dobro, desilo se par puta nije to stalno..
Moj i dalje spava katastrofa. Po novom je počeo govoriti da je njegova soba za igranje a mamin krevet za spavanje 😩. I dalje me čupa. A ne postižem ništa kad forsiramo, samo zaspe u suzama i onda mi se za 2 sata opet budi u suzama. Izluđuje meeeeee 🤦🤦😩😩.
Inače, doselili su nam se neki novi susjedi. Stranci. Imaju 3 male djece koja su tako otvorena. I sad stalno žele da se klinci druže, a moj mali je tak sramežljiv, jučer su ga doveli do suza kolko su oni otvoreni i sve bi mu uzeli 🙈 moram raditi na tom na ocvrsne 😬
E bili mi neki dan kod zubara 😁 malac je bio super sve je slušao. Baš mi nekako super kad se možeš sve dogovorit kad su veći
A idemo za 10 dana vaditi krv za alergiju. To mi je najgore. Baš je neki dan pojeo neku čokoladu i baš se osuo. Baš sam bila ljuta kako mu ne prolazi. U zadnje vrijeme smo mu dali čak sve i svašta da proba i stvarno nije baš imao reakcije tako da me ovo baš razočaralo, bila su ona neka uskrsna jaja koja su valjda prava mliječna čokolada 🙄 i baš ga je svrbilo 😒 baš me zanima kaj će krv pokazat...
mrgud, mozda mu je ovo super prilika da se otvori kad ih bolje upozna. A kak je u vrticu? Jel voli boraviti s prijateljima? Jel bi mu bilo drago da se s nekima od njih podruzi iza vrtica? Moj mali je pak tolko otvoren, samo da nekog sretne vani, da nekog mi zovemo... i onda je u svom filmu di mi roditelji ne postojimo. Jucer nam je cistacica dolazila, on nije htio spavat od uzbudjena jer zeli pricat s njom. I probudio se sat vremena ranije cim je valjda u polusnu nacuo da je stigla.
mikio, bas sam i ja pomislila koji zaokret sa spavanjem. I sad kad bi fakat imali priliku i vi lijepo spavat, sad bute sve u krug I jos da se oce maziti. Bas promjene. Nama mali napokon prestao dolaziti u krevet. Samo se sjedne u svom krevetu i place dok ne stignemo. Olaksanje. Jedino ujutro prvo kad uleti probudi malu prije nego se mi snadjemo, a ona bi inace spavala jos koji sat
Sortiraj odgovore
Najstariji