ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Damnarexx 🌺
    06. Studeni 2020. 21:25

miki0

Ma da, nije do materijalnog kolko do osjecaja da ti je netko usao u stan i dirao stvari ili poskusao uci u stan. 😩
    Damnarexx jel ima jos osip, temp?
    Grizli tak i moja… Do rodenja N jos nekak, al sad strasno… Al i mm kaze da je ona s godinama sve gora i sve teza… Ak to sin kaze za mamu… 🙄
    .
    Ja isto mislim dat popis iz lidla nek idu stajat u red iduci tjedan 🙈
    .
    Ovo ce mozda znat iskusne mame, a mozda i ostale… jeste negdje narucivali neke fora majce/komplete za mamu tatu i bebu za 1.rockas?

Nema temp vec dva dana, ali osip jos ima...valjda ce se uskoro povuci. Plus, kasljuca i promukla je😏

Taani
    06. Studeni 2020. 21:38

Valkris

Molim marke susilica, nasa evo ne radi. Stavila sam ves i nece. Ni a ni b. Ostavila sam upaljenu kao mozda proradi sama od sebe 😂😂

Nasa je Beko, gledala sam da je barem A+ i da ima toplinsku pumpu. Ima baby program i zasad smo zadovoljni
    Ali tek ju 2 tjedna koristimo pa ne znam koliko pomaze 🤷‍♀️.
    Meni je super 😁

DeeDee
    06. Studeni 2020. 21:46

Damnarexx i Vita je imala osip par dana a ne samo jedan i malo kašljucala. Bit će to sve dobro 😘
    .
    Joj ja sam po pitanju tih provala kao da se to događa nekom drugom negdje drugdje..nadam se da se neću opeći. Zao mi je da je toliko vas to iskusilo 🥴
    .
    Sušilicu nisam nikad imala ali sve više mi se sviđa ta ideja, i ja sam kromanjonac, tek nedavno počela koristiti mašinu za suđe🤭
    .
    Mi danas sa sela otišle na izlet do mojih bivših cimera koji su se u međuvremenu spetljali 😁 i imaju bebicu ❤️
     i skupili dečka s terena, sad došli doma, baš sam nekako sretna i ispunjena nakon ovih par dana 🤷😊😊

[/url

• piba7
    06. Studeni 2020. 22:37

Kako je netko napisao, javite se stare cure dok je još nova tema 😊
    I dalje vas svakodnevno čitamo, ovako navečer pred spavanje, pa vidim da i druge mame imaju iste misli kao i ja, da i druge bebe rade stvari kao i moja i bude mi lakše 😘
    Teško mi se sad uključiti, jer ne znam da li komentirati staru temu, ovu temu, ....

DeeDee
    06. Studeni 2020. 22:51

Piba drago mi je da si tu 🙂
    Ma komentiraj redom, široko ti polje 🤣

[/url

• MaiM
    06. Studeni 2020. 23:05

Ajme bas ste se raspisale😃 Sve sam uredno procitala, ali ne znam koliko je ostalo u glavi😄 Ja i dalje imam problema sa koncentracijom, zna li neko poslije koliko vremena se regenerise trudnicki mozak?😄 
    Pelene i mi koristimo babylove od rodjenja, najbolje su nam definitivno. Probala i druge, ali uvijek se pokajala sto eksperimentisem uopste. Nisam primjetila da su povecali velicinu, ali bas  sam se skoro pitala kako to da vec duze koristimo isti broj, pa vjerovatno je do toga sto su ih povecali. 
    Strasno je to sto ste prezivjele sa provalama. Meni je nekada davno neko samo uhvatio za kvaku na vratima (vjerovatno greska ili sta vec) i ja nisam mogla da spavam cijelu noc. To su uglavnom neki sitni lopovi, ali sama pomisao da ti neko hoda po tvom stanu, strasno.
    Susilicu nemam, do sada mi je bilo ok bez nje, ali dosta ih hvali da pomaze, pa mogla bih razmisliti i o tome. 
    Spavanje bolje da ne komentarisem. Vec sam i prestala razmisljati o tome da prespavam noc, ili barem jedan dio. 
    Damnarexx drago mi je da je malena bolje👍🏻

• piba7
    06. Studeni 2020. 23:21

😊😊😊😊
    U fazi smo hodanja uz namjestaj.. nema više sjedenja na podu i igranja, samo hoda gdje god se može držati. Samo što tu i tamo zaboravi da ne hoda pa se pusti i hoda. Napravi 2 koraka i tresne na glavu 🤦‍♀️ evo već tjedan dan ima plavi cijeli obraz 🤦‍♀️
    S jelom se jako, jako mučimo, svaki obrok je muka, zeli sama jesti pa baca hranu okolo, rijetko kad sto pojede.. jedino sto voli jesti su "gluposti" tipa muffini, palacinke i slični kruhasti obroci..

beba2019
    06. Studeni 2020. 23:23

Taani,, super🤭mi isto kupili početkom godine i radi svakodnevno.. Ispeglana sam dvije košulje u pola godine 😂🤭kao i vi.. Uopće ne znam di i kako i kada smo mi susili sve ovo.. Iako, moram priznati da mi se čini da sad i češće perem neke stvari.. Deke, poplun.. svaki tjedan.. Jastuke.. Zastore..kao.. Lako je osusiti pa zato.
    Mi imamo Gorenje, mislim 72b..tak nešto, cca 4000kn..to je neka srednja klasa.. Pricekaj crni petak, sigurno će biti sniženja..
    Ova je savršena, nikad se ništa nije skupilo ni zguzvalo, čak i kad ne izvadi odmah odjeću, lijepo se da složiti. 
    Uglavnom, savršena je,, a povoljna.
    Užas Losa.. Ja nisam to doživjela, ali jedan od glavnih razloga što smo se maknu li iz Zagreba je baš taj strah😏😏

• piba7
    06. Studeni 2020. 23:29

Mi imamo Electeolux 2u1 perilicu i sušilicu. Super stvar osim sto mi ves bude uzasno zgužvan kad izađe iz sušilice. Do te mjere da imam problema s peglanjem.

mrgud_zg
    06. Studeni 2020. 23:37

Samo cu kratko jer sam pred spavanje. Bili danas u ikei napokon dovrsavanje s namjestajem ide kraju 🙈
    Nama su isto provalili, bili smo za produzeni vikend na moru, tocno 6 mj od useljenja. Kroz prozor u podrum. Sve su odnjeli, nakit, nesto novaca, laptope, kozmetiku (to su ovo bandicevi tamnoputi glasaci 🙄). Apsolutno iz svakog ormara su sve izvadili. Mjesecima nisam mirno spavala. Sad na tim prozorima imam resetke, a rekla sam ako se ikad ponovi da prodajemo kucu odmah
    Susilicu imam bosch, najdrazi kucanski uredaj na svijetu ❤️
    Piba 😘 dodi cesce. Jel dojite jos?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.