ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Lavica27

Broj poruka: 3400

Prijavi adminu

Bok cure,trening dan pa vas samo čitam. Zapravo prespavala sam se nocas jer se N prvi put u 4 probudio pa u 8. Još sam u šoku. Ja sam se naravno 10 puta da vidim jel dise🤦‍♀️
    .
    Damnarexx evo ja sam ti pedica na daljinu😅 Drago mi je da je trodnevna! I cestitam 4.godisnjicu🎉
    .
    PetraB e to se zovu lifehacks. Još da ovi stariji kupaju u hrane mlade gdje bi nam bio kraj😅
    .
    Ja sam znala za tu app al je iz ljenosti nisam nikad skinula. Evo sad cu🤦‍♀️
    .
    Zarice ah sto reci... bravo jer si ti smirenija od mene👌
    Inače bar nam je dr s Rebra pametna pa je rekla da ne dolazimo jer korona-nego mi dala svoj broj da joj fotkam nalaze fizijatra i da mi mišljenje napise za produljenje porodiljnog i postom posalje. Haleluja da jos tamo dan ne gubim!
    .
    Deedee ak ti dijete jednom ne zvekne ko da ga ni nemas😅 Šalim se al primjećujes da se to baš svima dogodi. Vjerujem da mora biti bas horor pad da je za bolnicu. Nama je seka 2-3 puta pala pa smo naučili s N da ga ne stavljamo gore. Al zato njemu fali padanje koje smo mu uskratili pa malo malo zvekne ko mali od mrgud.
    .
    Da ne zaboravim...foteljice ona spuzva,  ko kockaste s utorom za dupe, skroz basic su nama bile uzas. Jer kad je kcer porasla malo(godina i pol)pa bi se kao zavalila u nju nebrojeno puta bi se prevrnula na leđa i lupila o pod. Jer su preplitke u naslonu. Bacili smo je u smeće na kraju...

Grizli

Broj poruka: 8276

Prijavi adminu

PetraB aha ok znaci u ovom slucaju cu rec da je M usla u "pubertet" sa 9 mj 🥴
    Ja mjerila sinoc babylove 4 iz pakiranja na kojem pise 7 kg i ove sta sam uzela nove na kojima pise 8kg bas vam pofotkam da vidite.
    Losa imamo kod bake tu slikovnicu sa brojalicama onim. Prvih par puta je samo lupala s njom, al ona joj ju je dala kad je imala 5-6 mj tek sad okrene stranicu pa se njise na muziku ili plješće na neku ljulja ljulja ljulja se beod pjesmicu. Fora da se zabavi malo sama.
    E da nadam se da cemo dobiti koju fotkicu sa B-partya... Sigurna sam da ces nareske lijepo sloziti, sumnjam cak da ce biti u obliku lisice slozeni. 
    E jbg lavice taman se pomirim sa cinjenicom da mi dolazi u minijaturnu stan glomazna stolica i sad me izbacis iz takta. Opet mrzim tu cinjenicu da ce to dobiti.
    E zvala ja dr opisem joj stanje sa okom i zena normalno posalje mi kremu neku da mazem oko, ako se javi jos koji simptom da joj se javim al po njoj je to samo upala oka i da ce vidit sa tom sestrom sto strasi ljudi. 

skoljka

Broj poruka: 3346

Prijavi adminu

Bok cure, bome vi dobro laufate stranice 🙈😂😂svaka cast.
    Citam vas na preskoke pa nisam upratila jel se Hani opet javila, samo da pitam kako je bebac i situacija? 

Grizli

Prijavi adminu

Skoljka 👋 nije nam se Hani poslije javljala vise 😕... Nadamo se sve da su dobro.
    Sad se sjetila da nisam stavila fotku babylove pelena nove i stare razlila u velicini. S time da nove su jos duze nego na slici zapravo. 
    meni se cini da su vece kad sam ih usporedila. 

Macutica

Broj poruka: 342

Prijavi adminu

Grizli

Skoljka 👋 nije nam se Hani poslije javljala vise 😕… Nadamo se sve da su dobro.
    Sad se sjetila da nisam stavila fotku babylove pelena nove i stare razlila u velicini. S time da nove su jos duze nego na slici zapravo.

meni se cini da su vece kad sam ih usporedila.

wow bas je razlika, uopce nisam skuzila kad smo bili na 4..

Macutica

Broj poruka: 342

Prijavi adminu

LoSa

mikio da ima te lisice iz Pepca no bas imaa bas puno odjece na lisice i iz c&a i Kauflanda od svugdje :-) Pa reko neka bude lisica
    Bila sam u Lidlu,kupila mu skafander za snijeg za 53 kn i uzela sam bas taj katalog s igrackama. Super igracaka ce bitiDamnarexx drago mi je da je bolje. Jel vam ta trodnevna bolest bas tri dana trajala?
    Ja nisam primijetila razliku u babylove pelenama osim toga sto na pakiranju pise drugacije. Super su one. Isto mu 4+ odgovaraju… no sad mu ove iz Mullera vise pasu. Skoro sve za malog kupujem u dm-u
    Jel ima koja onu FP pametnu slikovnicu? Jel to zanimljivo bebama?

Bas sam i ja uzela jedan skafander, pa super su skroz za te novce i za snijeg u ozujku ili travnju 😄

• mom12

Broj poruka: 1189

Prijavi adminu

Nisam procitala da je n9va tema...nisam skuzila i bas se pitam di ste cili dan🤣🤣🤣🤣🤣

Grizli

Prijavi adminu

Mom 🤣🤣🤣 kraljica
    Losa ❤️ strepile smo sve cure tu za vas, nikad ne zaboravim kako su mi se noge pocele trest kad sam procitala tvoj post, a vidi vas danas... Maleni je klinac i pol! Bravo... 💪

DeeDee

Broj poruka: 3711

Prijavi adminu

Dobro je mom, pomalo 😂
    Ja sam za tebe losa tad dušu isplakala, znam da ti je termin bio tjedan poslije mene i pokosilo me to. Znam da sam zvala mamu da joj kažem da si se javila i da ste dobro kad si opet došla na forum 🤭
    Neopisivo mi je drago da slavite veliki prvi ❤️

[/url

• Zarica

Broj poruka: 2628

Prijavi adminu

Mom, bas ti napisala na staroj temi da ima nova.
    Losa, uh, sjecam se. Bas sam stalno gledala kad ces se javit sa vijestima...
    E veselom se Lidlu, jeeee

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.