ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrgud_zg
    05. Studeni 2020. 22:03

e ovaj forum je cudo a vi recite kaj hocete. ja se isto sjecam kad si losa javila. mislim da cemo sve emotivno docekat rockas tvog malog. nemrem uopce zamislit koji rolerkoster emocija ti prozivljavas ovih dana.. a onda i rockase svih ostalih. pa makar se nitko ne pozna nit se ikad moramo vidjet medusobno. al <3
    ja se isto veselim lidlu. da nisam kupila guralicu sigurno bi uzela u lidlu. kupit cu onu didakticku kocku 

Damnarexx 🌺
    05. Studeni 2020. 22:18

PetraB Koliko god se namucis dok su maleni, kasnije je bas lakse i eto imas nekad svoj mir. Oni se igraju... To je bas divno. 😊
    mikio bit ce da je trodnevna da. Hvala 😘
    Mrgud thank youu💕 Joj kako to volim kad bez problema zaspi! Blazeno dijete🤞
    Grizli hvala ti! 😘
    I mi cemo morat uskoro postavit te zastite.
    Zao mi je malih slatkih prsticaaa!
    Nisam ni ja skuzila to sa Babylobe pelenama, takodjer ih koristimo al sam brzo presla sa 4 na 4+ i sad mi izdrzi noc, inave pred jutro procuri jer ih gospodja nakrca.😶
    Losa lisice su divne! Bas ih obozavam😋
    Takodjer, ocekujem neku slicicu. Da, bolest joj je trajala 3 i pol dana i sad osip.
    Btw, i ja se sjecam tvog posta, imala sam kasnije traume da mi curka plodna voda..
    Bas me sokirala cijela situacija. Al bitno da je sad sve ok 💕
    Lavica hvala pedice! 😁
    Mom kraljice😂😂😂
    .
    Hani? 🍀❤️
    DeeSB, Taani, Simbalija gdje ste curke?
    Bas bih voljela da se jave Thinkpink i samojed.

• mom12
    05. Studeni 2020. 22:25

Nisam bas bila aktiva dva tri dana i nabrzinu citala i jos bila ponosna na sebe kako sam vecinu zapamtila i procutala i komm kad na kraju😎😎😎😎....jos ja mislila dee stavila od stare teme poveznicu kao uspomenu da je napravila temu na isti dan...sta sam lipo zamislila scenu😂😂😂😂😂
    Damnex losa sretne godisnjice😍😍

Taani
    05. Studeni 2020. 22:43

Damnarexx, tu sam, citam redovito, ali budem preumorna tipkati pa odaberem spavanje 😀. Lijepo sto mislis 😘. Drago mi je da je E bolje ❤.  Sretna godisnjica 😉.
    Lidl igračke
    DeeDee, drago mi je da je V dobro. Zilavi su oni. 
    Moj je stalno na podu jer mi je lakse, iako zna srljati dok puze i onda bubne na glavu, strasno. Nista mu ne bude, samo mene nasekira. Ne dize se na nogice jos niti ga poticem 🤷‍♀️ idemo 25.11. po nas paket dijagnoza 🙄.
    -
    Vratili smo se svojoi kuci nakon renoviranja, ali naravno da nije sve gotovo. Za pocetak nemamo kuhinju, imamo improviziranu cajnu kuhinju 😂. Nova je u dijelovima, u "bebećoj" sobi - skladisti. Prezivjet cemo, al ima posla dosta jos. Nadam se do kraja mjeseca da ce bit gotovo. U prosincu bih htjela samo uzivati, kao prosle godine ❤
    -
    Bili na "sistematskom" danas, ovako izgledalo:
    10.400 g
    75 cm
    Poslušala pluća ☑
    Jel' puže? ☑
    Jel' doji? ☑
    Jel' pije Oleovit? ☑ Dajte nam recept za novi.
    Ok, vidimo se poslje rodjendana.
    -
    Laku noc! 😘

DeeSB
    05. Studeni 2020. 23:22

Hej, hej...i ja sam tu, citam al ne pisem 🙈
    Damnarexx sretna godisnjica! I drago mi je da je E bolje. 
    -
    Evo ova moja lopuza tek sad zaspala, a i to je super jer je ovih dana tek oko ponoci ili iza...borba svaku vecer. Pokusavam joj napraviti neki raspored spavanja preko dana, da ima 2 spavanja (inace je imala 3) i uspjele smo, drugo spavanje bude do pola 5, 5 i svejedno nece da zaspe u neko normalno vrijeme. Ali i odspava po 2,5 sata pa joj mozda bude previse....ne znam... 🤷‍♀️

I mi trebamo na sistematski ali ne mogu dobiti dr, a izgleda da samo moja nema mail da probam tako...
    -
    I mm ide slijedeci tj na teren pa cemo vidjeti kako ce to ici...
    Mjesec dana teren, tjedan kod kuce. Nisam bas odusevljena, ali ocekivala sam to... 

L 💛

beba2025❤
    06. Studeni 2020. 00:15

Losa, sretna godisnjica 🥰
    Damnarexx, super da je bolje mrvica❤️

Davno sam kupila Chicco zaštite i super su bile, sad nam ne trebaju pa ne znam da li imaju koje bolje..

FP knjigu sveznalicu imamo i baš ju obožava, pleše i veseli joj se.. Ima super pjesmice, ali malo je dosadna ako se beba namjeri na jednu tipku.. Pa ponavlja.. Jedan avion..jedan avion.. Jedan avion😂al.. Sve u svemu, cool je. 

Pelene koristim pampers pants i savršene su, mala bježi pa joj ih na stojecki mogu navuci🤭a i mekane, nigdje ne stezu, nema više onih crta, super su mi.. 

DeeSb,, držim fige da se brzo naviknete i izdrzite❤️🥰

DeeDee,, jel Vita dobro? Jel joj splasnula kvrga? 

beba2025❤
    06. Studeni 2020. 00:18

Joj,, Mom, još ti ja htjela napisati, al rekoh, neću filozofiram, sigurno si vidjela post iznad🤭🤭

• Zarica
    06. Studeni 2020. 01:23

Losa, sretna godisnjica. Nasmijao me tvoj danasnji muz, zamisljam si koji je to bio jucer 
    I ja planiram po kocku, ako se ne varam to je moj activity cube:) Ako ga uhvatim dobit ce ga pod bor. Guralicu nisam detektirala mada sam gledala, hm.
    Lavice, ma jednostavno je dr bio fkt povrsan. To je valjda neki inicijalni pregled gdje ti postave dijagnozu. Trajao je doslovno oko minutu i pol i dr ga je jedva dotakao. Morala sam ga postavit na stol i otic metar dalje, a on je poceo sipat dijagnoze da se mali nije ni pomakao. Samo je krenuo plakat jer je situacija bila apsurdna. Ne kuzim kakav je to pristup. Ogroman muskarac u prakticki covid odjelu, strogim glasom mi naredjuje da se maknem od malog u prostoru gdje se mali nalazi prvi puta. Mali se izbezumio. Jos ga je grubo zgrabio u jednom trenu da nesto okrene stopala ili sto ja znam, a ja stojim metar dalje. Kad sam se vratila u cekaonu, zena koja je trebala bit nakon mene me izbezumljeno pitala sto se to dogadjalo. Tak da mislim da se oko njegove dijagnoze nitko nebi sekirao. Al vidla sam fizioterapeutice i skroz su mi simpaticne. Slucajno je jedna bas ona koja nam je doma dosla ono jednom prije pa cemo bit kod nje na vjezbama. 

Grizli
    06. Studeni 2020. 07:01

Losa hahahha predobro... Nek je sretno! Ti si gataru imala na prvoj kavi, a ja sam srela na prvom spoju sa mm svoju svekrvu, slucajno zavrsili u istom kinu na istom filmu... I eto proganja me i dan danas 🤣
    Sok i vjeverica M zaspala u 20.45 nakon serije cirkusa i probudila se u 10 do 6 cicala i jos malo spavala sad do 6.45.
    Lidl ajme koje top stvari... Poslat cu samo slike u obitelj tko sto da kupi da me vise ne pitaju sta da kupe za bozic... 😜
    Taani odlicno za dobar pregled... 

beba2025❤
    06. Studeni 2020. 08:05

A,, Zarice,, jadan bebač😔mogu misliti koji je to strah čim se od makneš od njega, a kamoli taj tip😡
    Grizli, odlicna ideja, sad ću i ja.. Popili mozak šta da kupe🤭

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.