ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    07. Studeni 2020. 21:27

Ovo "topio" je trebalo bit tooooo 😀

[/url

Macutica
    07. Studeni 2020. 21:29

Bok cure, pa stvarno ne mogu vjerovat koliko vas ima iskustva s provalama 🙄
    *
    Mi imamo 2u1 Hisense i ja sam zadovoljna, 10kg pere, 7kg susi, ali iskreno nikad ne susim puni kapacitet, zapravo koristim susilicu samo kad bebino perem, a za nas susim samo donji ves i pidzame, sve ostalo u pravilu preslozim mokro, pa na susilo i tako ne moram peglat, osim kosulja od muza i finijih stvari.. I eto nakon cca 2 god nam dosao servis u jamstvu ocistiti neki unutrasnji filter od mucica jer je susilica oslabila i frajer je komentirao da je to normalno, a nije nesto sto mozemo sami, to je unutarnji neki filter (isto smo sve gledali ovo da ocistimo sami sto mozemo, ali nije pomoglo).
    *
    Sto se tice pjesama, koma sam u tome, pjevam joj stalno 'tata kupi mi auto' 😆 ili twinkle ili sunshine, to je moj domet 🤭
    Nedavno sam saznala da sam zabrijavala kako su 'sve pticice iz gore' izgorile i da je to bas sjebana pjesma zbog toga 🤣

DeeDee
    07. Studeni 2020. 21:29

DeeDee

Topio lavice bravo 🎉🎉🎉🎉❤️
    Btw tako i mi što se tiče kuće i toga..a ljeto neću ni komentirati 🙈
    LoSa imam i ja hitova tekstualnih 😂
    .
    Izletilo mi sad na fejsu 17 Honest Pictures From an Artist That Treats the Hard Parts of Motherhood With Humor, znači nasmijala sam se na glas na ovo 🤣🤣🤣🤣

Ok sad vidim years i izgubilo je smisao, ja sam si pročitala months 🙈🙈🙈🙈
    Sama cu si isključiti internet, hvala 😂

[/url

DeeDee
    07. Studeni 2020. 21:31

Ahahaha macutice i ja sam mislila da su sve ptičice izgorile i kao zašto je tako veselo ☹️😂😂😂

[/url

• Zarica
    07. Studeni 2020. 21:33

Lavice super:) Sad si mirna. E nikak da iskomentiram, uvijek pises kak tvoj mali ima velku glavu... I moj isto Sve kape su mu premale. Onu iz lidla nekak navucem jer je ful elasticna, al tipa sad za zimu nosi neku 4god koju malo potfrknem pa bude dobra I ful mu je okrugla glava, prava velika kugla:)
    DeeDee 
    Mikio, ti kljucevi bas imaju super pjesmice. Izmedju ostalog i onu Ljulja se brod kaj je Grizli spominjala. Steta da je na ceskom. 

Macutica
    07. Studeni 2020. 21:34

DeeDee

Ahahaha macutice i ja sam mislila da su sve ptičice izgorile i kao zašto je tako veselo ☹️😂😂😂

pa da i jos netko pjesmicu pise o tome, to mi je dida pjevao, znam da mi je to uvijek bila tuzna pjesmica kad sam bila mala, i ta koja je ostala ajde bar se spasila 🤣🤣🤣

MaRe
    07. Studeni 2020. 21:54

Meni mama prica da sam vjecno tulila na Zeko i potočić i da su mi to bratići namjerno pjevali da plačem 🤣🤣🤣 to i Bila mama Kukumka (Kukunka),tu sam pak tulula zato sto je malog pojeo krokodil haha

Macutica
    07. Studeni 2020. 22:01

MaRe

Meni mama prica da sam vjecno tulila na Zeko i potočić i da su mi to bratići namjerno pjevali da plačem 🤣🤣🤣 to i Bila mama Kukumka (Kukunka),tu sam pak tulula zato sto je malog pojeo krokodil haha

A tko ne bi na zeku i potocica 😁
    dosta stresne djecje pjesme ☺

• Zarica
    07. Studeni 2020. 23:43

Ja sam uvijek mastala da sam uzela zeku, pomogla mu i utoplila ga i da sam mu pokazala potocic Ta pjesma me totalno rastuzila uvijek. Stalno sam ispitivala mamu 'a zasto zeko ne napravi ovo, a zasto ono' 

Valkris
    08. Studeni 2020. 08:41

Macutica

Bok cure, pa stvarno ne mogu vjerovat koliko vas ima iskustva s provalama 🙄
    *
    Mi imamo 2u1 Hisense i ja sam zadovoljna, 10kg pere, 7kg susi, ali iskreno nikad ne susim puni kapacitet, zapravo koristim susilicu samo kad bebino perem, a za nas susim samo donji ves i pidzame, sve ostalo u pravilu preslozim mokro, pa na susilo i tako ne moram peglat, osim kosulja od muza i finijih stvari.. I eto nakon cca 2 god nam dosao servis u jamstvu ocistiti neki unutrasnji filter od mucica jer je susilica oslabila i frajer je komentirao da je to normalno, a nije nesto sto mozemo sami, to je unutarnji neki filter (isto smo sve gledali ovo da ocistimo sami sto mozemo, ali nije pomoglo).
    *
    Sto se tice pjesama, koma sam u tome, pjevam joj stalno 'tata kupi mi auto' 😆 ili twinkle ili sunshine, to je moj domet 🤭
    Nedavno sam saznala da sam zabrijavala kako su 'sve pticice iz gore' izgorile i da je to bas sjebana pjesma zbog toga 🤣

😱😱😱 Ja isto mislila izgorile hahah
    Nama je Zeko i potočić uspavanka, meni nije tuzna 🤷‍♀️
    E prica muz neki dan crvenkapicu malcu. E to je pokolj. Haha 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.