ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mom12
    06. Studeni 2020. 13:49

Mikio groznooo...ja se tako bojim provale...🤤🤤🤤
    Bravo za cjepljenje petra…
    Za svekrve 🤣🤣🤣🤣🤣
    Tanii veliki deckoo😍😍

MaRe
    06. Studeni 2020. 16:12

Grizli i Losa ovo za upoznavanje 🔝
    .
    Za provale je najbolje bit u kuci i imat psa...pa nek probaju uci...iako mojima su "pripadnici nacionalne manjine" ukrali kosilicu kraj kucice od psa 🤣🤣🤣 jbg stara je i ne cuje bas hahahhaha
    .
    Mikio imas tih kompleta more na fb...kad naletim stavim ..znam da sam gledala jedan sto mi se svidio...svi su vecinom miki maus a ovaj je bio po zelji.
    .
    Znaci sad na semaforu stane lik s autom i vozi na PREDNJEM sjedalu dijete staro ma mozda 5 godina,ni ne vidi se van i to NEVEZANO...pa popizdila sam...da se sta desi onda bi bilo kuknjave a tak su neodgovorni...ajd ak bas nemas trenutno sjedalicu pq stavi ga iza i zavezi. 😡😡😡😡

• mom12
    06. Studeni 2020. 16:13

Ja sam nasla al moram nac kako se zove str na fb pa ti posaljem na ig

Valkris
    06. Studeni 2020. 16:24

Meni isto to stalno iskace za rođendan pa stavim link cin ponovno iskoci :)
    Joj nama prosle godine provalili u kucu gdje sad zivimo. Tad smo živjeli na stanu u zg, svekrva bila sama al taman na moru 9.mjesec, znači netko je znao da je kuca prazna. 
    I zove susjed jedan dan da su vrata istucena (nisu uspjeli uci) i dva prozora otvorena.. I muz odmah tamo i kao nek idem s njim da prespavamo tamo i to malo pocistimo.. Ja trudna bila. Reko aj bok, kakvo ciscenje. Hahah isto pobacali sve van, ukrali nakit i te neke sitnije stvari. Kao muz tamo iso spavat s palicom ak se vrate hahah reko nece se vratit, vidjeli su da nemaju sta ukrast. A ja tu noc sama spavala u stanu u zg. Usrala se od straha, osluskivala svaki zvuk 😂😂

Taani
    06. Studeni 2020. 19:05

Grizli i Losa 😂😂
    Mikio uf, dobro je proslo. A losa, jbt bas usrano za iskusiti 😔 Valkris istooo... majko mila koliko krađa 🥴
    Mare, mi imamo psa, ne znam koji lopov bi se nje uplasio ni kakav bi to covjek trebao biti da ona reagira 😅
    -
    Btw, kupili susilicu nedavno, samo javno komentiram da smo mm i ja kao kromanjonci, odusevljeni tim aparatom 😂😂 cudimo se iznova kako smo zivjeli bez tog 🤭🤭

Grizli
    06. Studeni 2020. 20:08

Joooo ja alergicna na voznju djeteta nepropisno. Od sestre sogor pak ima dostavno vozilo ono sa 2 sjedala pa mreza i teretni prostor pa kad pokupi zenu, svoju kcer i njenu kcer onda tu malu njenu od 9 godina mislim voze u tom teretnom prostoru jer nema gdje naprijed sjediti, a njihovu malu od 2 godine drzi ona u krilu. Meni samo se smraci jer nisu normalni i majke mi ako mi ne dođe svaki put da ih pitam sta je s glavom. Noo...
    Aa lopovi joj meni su oni oduvijek strah neki. Susjedima su setali kroz kucu dok su spavali. Mi smo dosta visoko pa teško bi se popeli, a vrata protuprovalna, al svejedno uvijek se zezam s muzem da cujem nekoga da provaljuje da bi se sakrila putnu torbu ispod kreveta jer stanem u nju 🙊... Samo jos nisam dokucila kako bi se zatvorila 😏.
    Taani odlicno za susilicu ja bi volila ju imati al nemamo mjesta, a ove kombincije mi ne ulijevaju povjerenje neko, posebno sto nam stane samo slim a tih bas i nema nesto. 

Angelly
    06. Studeni 2020. 20:31

Susilica je stvarno super stvar 😎 mi kad smo je zbog malca pred godinu dana uzelu preporodili se. 

Valkris
    06. Studeni 2020. 20:53

Molim marke susilica, nasa evo ne radi. Stavila sam ves i nece. Ni a ni b. Ostavila sam upaljenu kao mozda proradi sama od sebe 😂😂

MaRe
    06. Studeni 2020. 21:09

Valkris

Molim marke susilica, nasa evo ne radi. Stavila sam ves i nece. Ni a ni b. Ostavila sam upaljenu kao mozda proradi sama od sebe 😂😂

Jesi sve provjerila...filtere, vodu itd? Moja neće ni ak nije dovoljna vlaga haha
    Imam od Gorenja već godinu dana i super mi je...ima i baby program pa mi se ne skupi robica.
    Ove 2u1 ništa ne valjaju...to sam gužva veš.

Damnarexx 🌺
    06. Studeni 2020. 21:24

Ajmeee provale! Ne mogu vjerovati koliko je vas iskusilo tako nesto. Uzas. 
    Nekako mislim da se manje provaljuje u nebodere. Ja se uvjek zakljucam naravno, a decko me zeza tko ce ti uc😏 imamo dobra protuprovalna i izvana je ona okrugla kvaka pa nije samo tako za uc.
    .
    Imam Electrolux 2 u 1, zadovoljna sam  ali susim samo njeno i guzva 🥺 to mi je jedini bed. 
    I nema baby program.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.