ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Damnarexx 🌺
    07. Studeni 2020. 11:21

Bok Piba🙋
    Kada jednog dana budemo isli u kucu, definitivno cu paziti da ju max.zastitimo.
    Sva sreca imam psa, i nedaj boze da netko prodje pored nasih vrata odmah laje ko blesava. 😅
    .
    Vita nas je presisala, sada je E zadnja koja nije jos ustala kako treba😂 imamo na kaucu rukohvat, onda se nagne preko njega i digne nogicama da dohvati na polici nesto. Al po podu, uz kauc, nista jos...doduse sad kako je bolesna uopce nije htjela bit na podu.
    I ljulja se na sve 4, nikako propuzat😏

Valkris
    07. Studeni 2020. 12:01

Damnarexx 🌺

Bok Piba🙋
    Kada jednog dana budemo isli u kucu, definitivno cu paziti da ju max.zastitimo.
    Sva sreca imam psa, i nedaj boze da netko prodje pored nasih vrata odmah laje ko blesava. 😅
    .
    Vita nas je presisala, sada je E zadnja koja nije jos ustala kako treba😂 imamo na kaucu rukohvat, onda se nagne preko njega i digne nogicama da dohvati na polici nesto. Al po podu, uz kauc, nista jos…doduse sad kako je bolesna uopce nije htjela bit na podu.
    I ljulja se na sve 4, nikako propuzat😏

Luka ne pokazuje znakove ustajanja... Malo preko mene puze i na koljena ali nikakvo ustajanje... Ma stignu.. 

• mom12
    07. Studeni 2020. 15:30

Piba 👋👋👋
    Kod nas na selu migranti hodaju ...koliko su ih povatali😣😣.. al ne bojim se...ostanem sama u kuci sa malom...nek mi dode dok sam tu😎😎😎😎...
    I moj svekar uvik ograduje🤣🤣🤣...sve kuce ogradene zidovima od 2m😂😂

beba2025❤
    07. Studeni 2020. 16:05

mom12

Piba 👋👋👋
    Kod nas na selu migranti hodaju …koliko su ih povatali😣😣.. al ne bojim se…ostanem sama u kuci sa malom…nek mi dode dok sam tu😎😎😎😎…
    I moj svekar uvik ograduje🤣🤣🤣…sve kuce ogradene zidovima od 2m😂😂

Mom i kod nas su već domaći.. Puno ih je selo!! 

• Zarica
    07. Studeni 2020. 16:15

Joj mi isto nismo zakljucavali nikad u kuci kod mojih roditelja Meni je takodjer bolje bit sam na svome u kuci, nego u zgradi sa jos xy ljudi. Al ne svidja mi se bas ideja s bakicama i dedekima jer na zalost se dogodi da nemaju za pricuvu i zgrada lagano propada. Tako se npr dogodilo u neboderu kod mog svekra i svekrve.
    Angelly, bas mi je drago da vam se svidja. Jesi skuzila kaj kaze u onoj pjesmici kod krave? Mi pjevamo 'hej lidu lidu, macka je na zidu'. Nikak ne kuzim sta je taj lidu lidu

Moj mali se isto ne pusta. Dize se polagano i to je to za sad. 

Grizli
    07. Studeni 2020. 16:51

Curke vidila reklamu web stranica Orbico Toys ima super snizenja raznih igračaka
    Vec kad smo kod toga sto neka pjesma kaže jel zna koja sto kazu u pjesmi Mišić Janko od Jaques Houdeka... Onaj neki cudan glas kad pjeva u pjesmici... M voli pjesmu al neme nervira to sto ne kuzimo sto pjeva. 🙄Pa ako koja zna....

DeeDee
    07. Studeni 2020. 17:26

Ja sam cijeli život u kući i baš ne bi mogla dugoročno u stanu, prvi stan u ZG nam je bio u zgradi, ja sam bila luuuuuda. Stvar navike. Kod nas je još uvijek stvarno mirno i opušteno i...ma samo ću reć da nemamo visoku željeznu ogradu 😀 i zaista se nadam da nam nikad neće trebati.
    Zarice nemam pojma o čemu pričaš jer mi još nismo u fazi dječjih pjesmica al umrla sam od smijeha na lidu lidu 😂😂😂

[/url

Valkris
    07. Studeni 2020. 21:00

Za rođendan rekoh vam stavit link kaf iskoci reklama, pa evo https://becoolfull.hr/
    Inace mi nekakva druga iskace 🙈

Lavica27
    07. Studeni 2020. 21:12

Cure čitam vas al nikako komentirati. Mikio uzas zivi🤯 Mi doma nikad ne zakljucavamo po danu,samo po noći. Nekad ni tad🤦‍♀️ 
    Imamo ogradu,vrata...pa smo mi tek na katu.
    Ovo zvuči ko pozivnica za provalnike🤦‍♀️
    .
    Cure sve ce vam pohvatat za tjedan dana,bez brige.
    .
    Nas je danas na vjezbama razveselila fizioterapeutica.rekla je da je N jedan od njenih najboljih vjezbaca i da normalno ne puše u projekciji zdjelice koljenima kad he tek propuzao. I da naravno da se diže u početku samo na jednu nogu iskorak(lijevu). A za igracke se odvalila smijati. Da ima fore 12-15mjeseci dok navrsi. Da ga je procjenila kao da ima godinu dana a ne 9.5mjeseci i da ona ima bolji uvid koja ga vidi svakih tjedan dana već 4 mjeseca. Za ortopedske se nasmijala i rekla da prije godine dana nema smisla i da mu doma nikako ortopedske ne obuvam dok ne hoda fino uz namjestaj. A da je super šta smo dobili ortopedske od hzzo-a doznaku jer imamo pravo svakih 8mj na nove,a rade se po mjeri njegova stopala.
    .
    Ja nemam sušilicu pa nemam pojma🤷‍♀️

DeeDee
    07. Studeni 2020. 21:26

Topio lavice bravo 🎉🎉🎉🎉❤️
    Btw tako i mi što se tiče kuće i toga..a ljeto neću ni komentirati 🙈
    LoSa imam i ja hitova tekstualnih 😂
    .
    Izletilo mi sad na fejsu 17 Honest Pictures From an Artist That Treats the Hard Parts of Motherhood With Humor, znači nasmijala sam se na glas na ovo 🤣🤣🤣🤣

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.