ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    28. Studeni 2020. 21:44

Damnarexx 🌺

Ja sam se bojala da me ceka 20str, kad ono samo 6🥳🥳
    Ove se dane nisam nikako stigla javiti. Stalno neka zurba, leti vamo tamo, jucer sam otisla na 4h na zadnju kavu + shopping🥰 pohodila h&m, kupila joj jednodjelni skafanderic, cipelice, termo tajice…bozicne carapice. Svasta nesto😁 sebe pocastila sa puloverom koji je bio snizen 50% i salom.
    Onda Pepco, i đinđe.
    Danas smo kod nas doma imali fotkanje za frendov brand iz ZGa, mozda su zagrepcanke i cule za njega. From Zagreb with love. Izbacili su i kids odjecu pa su ju uzeli kao modela uz jos troje djece.
    Jedva cekam slicice, odlicno je suradjivala.😁😁😁
    .
    Sto se tice BF, ja pikiram AS, sutra cemo po nju u West gate. Probat cu nazicat dodatni popust jer je izlozbena😂 koga zanima, be Safe izi moxular xsize.
    9-18kg, u oba smjera ide, par nagiba, super prosla testove i jastucici da ne pada glavica.
    Nije bas povoljna😒a s njom moram uzet isofix koji je brutalno skup..al bas sam se nakacila pa cemo uzet.
    .
    Ja sam klasicno mrtva, dizanje na nogice ide na najjace, jaukanje po noci takodjer na najjace💯
    Druga jedinica je vani.
    .
    Bebahappy birthday maloj lutkici! 💕

Evo ja Zagrepčanka sam čula 🙋🤣🤣
    Zakooon, pa kad je mala skineta i taman se uklapa 🤭❤️

[/url

Grizli
    28. Studeni 2020. 21:45

Mikio a joj, znas da to moze biti od korone. Prijatelj koji je bio pozitivan kosa opada ko luda nakon toga i mi se zajeb s time na kraju ispalo da je to nuspojava. 😏 Ti si za djevojačku dobila ves, a ja bič i borosane prigodno ukrasene muskim dijelovima... Ne moram napominjat da je mm bio fasciniran. Neznam za odvlazivac al za nos pomaze Nisita mast za nos. Meni ke to u avionima uvijek must have inace isto mi ide krv. A kozu je dobro mazat kremama sa ureom. 
    Losa popis nam se podudara vidim u mnogocemu na ljekarni... Reci mi jos da si i onak gel za dezinfekciju kupila 😁... 
    Annika eto fino zapakiraj muzu to pod bor, pa kad pita sta ce mu to reci zadovoljna zena je sve sto treba muzu. Tako sam ja svom poklonila roombu. 
    Za robu ja joj od prvog dana oblacim sve i za po doma. Sto beba kaze ako nista bar je lijepo obucena na svim fotkama. Ima uvijek 1-2 haljinice koje za po doma su skroz neprakticne pa to ako bas mora biti nesto extra ju obucem, al ne sparam nista jer i tako sve preraste kroz 2-3 mj, za koga da cuvam. 

Damnarexx 🌺
    28. Studeni 2020. 22:09

DeeDee

Damnarexx 🌺

Ja sam se bojala da me ceka 20str, kad ono samo 6🥳🥳
    Ove se dane nisam nikako stigla javiti. Stalno neka zurba, leti vamo tamo, jucer sam otisla na 4h na zadnju kavu + shopping🥰 pohodila h&m, kupila joj jednodjelni skafanderic, cipelice, termo tajice…bozicne carapice. Svasta nesto😁 sebe pocastila sa puloverom koji je bio snizen 50% i salom.
    Onda Pepco, i đinđe.
    Danas smo kod nas doma imali fotkanje za frendov brand iz ZGa, mozda su zagrepcanke i cule za njega. From Zagreb with love. Izbacili su i kids odjecu pa su ju uzeli kao modela uz jos troje djece.
    Jedva cekam slicice, odlicno je suradjivala.😁😁😁
    .
    Sto se tice BF, ja pikiram AS, sutra cemo po nju u West gate. Probat cu nazicat dodatni popust jer je izlozbena😂 koga zanima, be Safe izi moxular xsize.
    9-18kg, u oba smjera ide, par nagiba, super prosla testove i jastucici da ne pada glavica.
    Nije bas povoljna😒a s njom moram uzet isofix koji je brutalno skup..al bas sam se nakacila pa cemo uzet.
    .
    Ja sam klasicno mrtva, dizanje na nogice ide na najjace, jaukanje po noci takodjer na najjace💯
    Druga jedinica je vani.
    .
    Bebahappy birthday maloj lutkici! 💕

Evo ja Zagrepčanka sam čula 🙋🤣🤣
    Zakooon, pa kad je mala skineta i taman se uklapa 🤭❤️

Nisam ni sumnjala u tebe😁😁💕

Damnarexx 🌺
    28. Studeni 2020. 22:12

Mikio nadam se da ce brzo proci ta temp i sve moguce nuspojave. Drzite se😘
    Meni je sestra u izolaciji😒

annika
    28. Studeni 2020. 23:33

Beba ja nisam registrirala- sretan 1. rodjendan maloj djevojčici♥️

[iimg]

mrgud_zg
    28. Studeni 2020. 23:40

Da fakat, beba sretan rockas curki 🥳🥳🥳 nadam se da ce sve proc kako si zamislila 😉🥳
    Napisala si da slavite ovaj vikend, pa kad sve prode ocekujemo izvjestaj i sliku torte 😉

• Zarica
    28. Studeni 2020. 23:52

A nije jos Bebi rodjo:) Al ce za cas:)
    Damnarex, ta Be Safe je uvije na svim listama medju najsigurnijima. Tako da supac:) Za izlozbeni u pravilu nude dobre popuste. Mi dobili na podnice za madrac 70 posto.
    Mikio, moja mama kronicno ostala bez sline u koroni. Tokom noci joj je najvise smetala ta suhoca, a i sad jos ima problema s tim. 

• Zarica
    28. Studeni 2020. 23:58

Eh da, mi imamo gorenje neki klasicni model. Ovlazivac i difuzor. Mislim da stane litra, ako ne i vise. Sjecam se da smo ga uzeli jer je imao super reviewe, ali u novom stanu nam nije toliko potreban pa ga nismo puno koristili. Al ovo malo sto jesmo smo zadovoljni bili. 

PetraB
    29. Studeni 2020. 00:54

Mikio da, ne znam kaj bi rekla na ova testiranja vise. Imala ili ne koronu zelim ti da se sto prije opravis i naravno svi vasi 🤗
    Mrgud hvala 🤭... Ma bonboni moji su to... Ali... Razlikovanje 🤔... Dakle danas ja osla u shoping ujutro i vratim se kuci, curke se taman probudile i igraju se na podu. Jedna padne iz klececeg polozaja i krene plakat. Ja ih pogledam bas iz tog razloga da se uvjerim koja je koja jer im se volimo obracat imenom i goborim ja "dobro je V, proci ce V" i sl a mm sjedi i gleda, nasmije se i nakon moje jedno pete recenice, mrtav hladan veli "to je K, sam da znas" 😅😅😅... Tako da toliko o mom raspoznavanju... A kaj je najbolje ja ih oblacila ujutro. Necu ni spominjat kak je izgledalo kad sam im obukla iste pidzame jedan dan... 🙈🙈🙈🙈... Do presvlacenja nisam pojma imala koja je koja. Prestrasno. Naravno da kad su bas jedna kraj druge i ak se nasmiju pogotovo, znam kija je koja... Al ovak, u prolazu, na brzinu,ma nema sanse. A sve su slicnije i slicnije 🤪

url=https://lilypie.com][/url

MaRe
    29. Studeni 2020. 03:17

Gledanje AS me izluđuje i mislim da cu kupovinu odgoditi dokle god stane u jaje...imamo jos fore neko vrijeme.
    .
    Petra 😂 a muz mudro šuti 😂😂
    Mikio nadam se da cete svi proci sa sto manje simptoma 🙏🙏
    Ovlazivac smo kupili Gorenje Baby...nekih 300kn je bio prosle godine i sasvim je ok,stane dosta vode pa bez problema radi cijelu noc.
    Damnarexx jedva cekam slike 😊😊
    .
    Mi smo naveliko u radovima po cijele dane pa vas citam kak stignem u letu zato i kom.sam zadnjih par strana jer ostalo zaboravim 😂😂
    Sad dezuram iako sam krepana...zakurio mi je odjednom prije spavanja na 39...tj.zaspao je normalno i prije nego sto sam legla ga pipam i bio mi vruc....ništa digla ga..mjerim u guzi 39,2...dala mu odmah sirup pa je spala al svejedno se budim i provjeravam ga cijelu noc.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.