ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    29. Studeni 2020. 03:24

Losa dobar ti shopping😁😁 🍸🍸
    Annika kad stigne pravi se.da ne znas otkud to 😂
    Ja sam gledala sebi torbicu da kupim na kraju uzela malom 5 majica,dvoje hlaca i stramplice 😏 

Grizli
    29. Studeni 2020. 07:52

PetraB 🤣🤣🤣a jeste tandem ti i muz
    Losa aaaaa ja nisam vidila maske, da jesam sigurno bi se nasle u kosarici 🤭
    Mare kako je maleni?
    Ako se ne varam beba rođendan ima sutra... Ili sam fulala.

Lavica27
    29. Studeni 2020. 08:14

Annika rodila si troje,ne spavaš mjereno u godinama. Zaslužila si barem tri IPLa!
    .
    Beba sretaaaaan 1. Rockaaaas!!
    .
    Petra ja nikako da napišem pa preeekrasne su ti cure. I bravo za napredak!! Ja mislim da bi ih prvi dan zamijenila🤦‍♀️ 
    Cek,muž  ti vise ne ide van raditi?
    .
    Grizli pa nemora bit nacifrano, kaj god ga usreci🤣
    Mikio N nema simptoma?

Moj BF je prošao da smo bjesomucno isli po salonima za kutnu garnituru jer sam isključivo  trazila da ima aqua clean tkanina. Na kraju se za jednu odlučimo,vratimo po nju i ispadne da žena nema pojma i nema u toj tkanini(s nje se vodom čisti kava,kečapa,penkala,ma sve). I opet sve ispočetka. Na kraju našli, a kako smo bili sami odmah smo i božićne poklone pokupovali. 

Damnarexx 🌺
    29. Studeni 2020. 11:06

Petra malene su med mrdeni😍 al ce bit belaja kad budu vece i zezanja koja je koja😁
    Mare bitno da radovi idu. Ljubomorna sam🥳
    Lavica ajme kako super vrsta tkanine. Uopce nisam znala za to😅
    Zarica nadam se da cemo uspjet dobit kakav dodatni popust. Ipak im je i zadnja i izlozbena.
    .
    Mi smo imale katastrofa noc, jadnica je svakih 15min vristala. U 00.30 sam popizdila i dala cepic, nije bog zna kako djelovao... Spavala sam sve skupa 4h. Mrtva sam😣 bas sam psihicki lose jer ovo predugo traje. 
    Naravno da se uvijek sjetim Mikio🤦

PetraB
    29. Studeni 2020. 12:05

🤣🤣🤣... Da, da... Mm voli tako iz prikrajka gledat kak se netko "pati" s necim pa ga pikne u pravom trenutku 🤣🤣🤣
    Hvala curke... Ooooo Damnarexx ne zelim ni razmisljat kaj nas ceka... Nikako da im pocne kosa radt pa da ih osisam razlicito, pa nek se frigaju 😅... Al i to ce bit kratkog vijeka, znam 😌... E a jel ti E ima dudu po noci? Kod mojih nekad, naglasavam nekad 😅, upali da ih uspavam bez dude (traje malo al jbg) kad je frka sa zubicima. Onda ce onaj prvi najcvrsci san proc bez nekih problema. Pred jutro tada krene kaos al bar jedan dio odspavaju mirno.
    Lavice on ti ne radi vani inace, ova Italija mu je uletila kao jednikratno, na kraju se, kako to obicno biva, zakompliciralo pa se oteglo. Sad ceka kad ce morat opet ic, al to bi onda trebalo biti bas zadnje 🤷🏻‍♀️.  Bravo za kutnu!!! I volim kad su mi prodavaci "educirani" oko onoga sto prodaju. Uvijek sam rekla, radje mi reci ne znam, nego lupat u prazno 🤦🏼‍♀️
    Annika ja ti imam phillips lumeu, neku prvu, vec 5 godina. Reci cu samo da je moja bikini zona bila do gleznja 😅😅 (jeti je beba za mene) ... Sad imam dlake na 1/3 potkoljenice i normalnu bikini zonu, natkoljenica skoro skroz bez dlaka, ispod ruke prodjem britvicom kad skuzim da su vec oko pol cm dugacke jer ih ne primijetim 😅😅😅... Aaaaa, nisam ga koristila vec 4 godine redovno. Doslovce otkako sam s J ostala trudna sam stala. Eventualno jednom/dvaput prek ljeta sam prosla. Tak da se meni definitivno isplatila. Al definitivno ovisi o ovome sto Losa kaze, put i boja dlake. A i moras gledat da je to poklon i za muza na neki nacin... Hoce da ga smirglas po noci ispod popluna ili gladis 🤣🤣🤣🤣🤣...
    Tko je reako da joj mm ne pati na donje rublje? Imam i ja jednog takvog doma... Kaze da je to samo visak 🤣🤣🤣

url=https://lilypie.com][/url

Taani
    29. Studeni 2020. 17:34

Losa, super da si napokon odabrala AS.  Damnarexx, također. Ja sam odustala na neko vrijeme... tu i tamo prosurfam ali brzo odustanem .
    Beba, sretan rodjendan maloj .
    Damnarexx, juuuj precool, jedva čekam slike sa fotošutinga .
    -
    -
    Jučer gledam jelovnik u vrtićima da vidim trebam li što posebno uvoditi narednih 2 mjeseca i ne mogu naći za jasličare. Kad onooo, ni nemaju poseban jelovnik već sva djeca isti . Pitala kolegicu, njena mala krenula u jaslice prošli mjesec, kaže jedu to sve, samo sitno narezano, sjede za malim stolićima i jedu .
    Npr. ovo je za prošli tjedan:

• mom12
    29. Studeni 2020. 17:43

Beba sretan rodendan😍😍😍🥰🥰  
    Petra bas si me nasmijala za ..🤣
    Mikio brz oporavak...nadam se da ipak nije korona bez obzira na simptome..valjda je obicna prehlada
    I ja bi trebala polako pocet trazit as al nemam sad vremena trazit po netu...zao mi je sta je prosao blac friday al bit ce opet popusta....
    Vi sta kupite pisite recenzije pq da nama drugima bude lakse😅

MaRe
    29. Studeni 2020. 18:06

Curke s temperaturom ovih dana? Cepic,sirup i kako jos da ju skinemo? Ujutro zovem ped da vidim sta ce nam reci ma da mislim da je mozda od zuba jer smo u četvrtak vadili krv i urin za zeljezo i sve je ok bilo....on se normalno ponasa,ruke su mu hladne,jede i pije normalno i igra se jedino ta temp me muči.  Mal padne i sad je opet 39. Znam da ste i vi imale trodnevne viroze i slicno...
    .
    Losa bravo za AS..napokon 🤭

DeeDee
    29. Studeni 2020. 20:03

miki0

Mare nadam se da ce brzo proc 🤞🏼
    Losa i Damnarexx bravo za as!! Losa konacno 🙈
    Beba ima sutra rockas kaj ne, a za vikend sad slave 🤔
    Danas nam nasa Mrgud ima rockas, pa draga, sretan ti!! 🥂
    Ja sam danas bas koma… Temp ide do 38, nisam sposobna za nis. Sve me boli, noge staklene, ruke nemogu sake stisnut a N bi stalno meni. Ja lezim a ona mi nosi svasta i trazi da ju dignem a nemam snage pa place, bas mi ju je zao… 😔
    Sad me vec hvata panika oko te korone… Pocela sam mm nabrajat di kaj stoji i kak da hrani N ak mi se zakomplicira da zna pa se ljuti kaj tak razmisljam. A jbga, nama su svi bolesni i nemamo vise plan a, b, c, ž…

Joj Mikio ja te skroz kužim, još se super i držiš. Ja sam jučer imala lagani burn out, baš me panično opralo a nitko blizak mi nije bolestan. Danas cijeli dan u šumi na resetu i dobila sam zabranu praćenja vijesti 🙃
    Želim vam čim čim brže ozdravljenje 💓💓💓
    Mrgud sretan ti i tu 😘

[/url

Grizli
    29. Studeni 2020. 20:32

Taania 😲😲😲😲 koji meni... Moja bi crkla od gladi... I kakva je to vecera u vrticu? Sta kod vas djeca budu do veceri??? Lino lada, grah s kobasom, namaz s vlascem, bijela kava... Mrak meni 😬🙄 boooo
    Mare ajoooj... Brzo ozdravi maleni
    Lavice reko bi ti mm da je ves nuzno zlo 🤣...
    Mrgud sreatn rođendan
    Mikio ufff tebi je bas bas... Zao mi je i tebe i N... Potpuno shvacam to nabrajanje, al nadam se da nece trebat ni priblizno vam tako nesto.
    Mene uhvatilo bozicno ludilo doslovno... Povadila ukrase i generalku dnevnog nabacila danas + sve okitila osim bora to cu vec tradicionalno za sv. Nikolu. Mm izrazio zelju da mu nabavim kostim od Mraza pa da se obuce. Nikad nismo bili toliko doma koliko ove godine u ovo doba godine, a i hocu da M dozivi taj šušur i sve oko bozica vec ove godine. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.